ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ Π.Ο.Ε.-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 0-2

Άναψαν τα…αίματα στην Ελασσόνα

*ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΑΚΛΙΝ ΤΟΥ ΦΛΙΓΚΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ*ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΓΙΑ 5΄ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2011 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:34
 Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες στην Ελασσόνα, ο Π.Ο.Ε ηττήθηκε από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με 2-0, σε ένα ματς όπου είχε σκληρά και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, ενώ στο 54΄είχαμε και πεντάλεπτη διακοπή, περίπου.
Σε αυτή τη φάση ο πρώην παίκτης του Οικονόμου ο Φλίγκος έκανε ένα πολύ σκληρό τάκλιν πάνω στον Καραγκούνη και άναψαν τα…αίματα, με τους πιο ψύχραιμους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Ο διαιτητής Τζήλος έδειξε την κόκκινη κάρτα στον επιθετικό του Π.Ο.Ε. και το παιχνίδι συνεχίσθηκε μεν, αλλά ο εκνευρισμός ήταν εμφανής.
Η πρώτη φάση του παιχνιδιού καταγράφεται στο 5΄ με τον Νούσια να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ το χτύπημα φάουλ του Ρόππα.
Το γκολ για τον Οικονόμο ήρθε στο 19΄ με κεφαλιά του Κώστα Μπανούση μετά από ωραία σέντρα του νεαρού Κορομπίλια. Οι Τσαριτσανιώτες απείλησαν άλλες δύο φορές με τους Οικονόμου (31΄) και Μπαλή (37΄). Στο 38’ ο Νούσιας εξουδετέρωσε το γυριστό σουτ του Φλίγκου.
Στην επανάληψη δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο με τους Οικονόμου και Μπλέντι για τον Οικονόμο να έχουν δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 81΄όμως ο Νίκος Βούλγαρης με πλασέ σε κενή εστία μετά από παράλληλη σέντρα του Μπλέντι, διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Τον αγώνα διηύθυνε ο κ.Τζήλος, που είχε βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Καραμπούλα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Π.Ο.Ε. (Α. Αλεξανδρής): Πουλάκης (46΄Μπαϊμάκης), Αποστολόπουλος, Τέγος (46΄Παγκαρλιώτας), Μακρής (70΄Θανάσης), Τερλελής, Χάμος, Φλίγκος, Ρόππας (83΄Αλεξανδρής), Χατζηβαλσάμης (62΄Καραγκούνης), Καραΐσκος (54΄Μουρατίδης), Αποστόλου (46΄Αριανούτσος).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Γ. Καλτέκης): Νούσιας, Κορομπίλιας (69΄ Καράμπελας), Καραγκούνης (54΄λ.τ Λιόλιος), Τσιανάκας, Οικονόμου (62΄Φλώρος), Λέβναϊτς (86΄Μήσιος), Μπαλής (80΄Λιλολάρι), Νικούλης (75΄Κουλτσάκης), Κέρης (46΄Καραγιάννης), Μπλέντι (85΄Μαντζούνης), Μπανούσης (72΄Βούλγαρης).
*Για τον Καραγκούνη εκφράζονται φόβοι ακόμα και για χιαστό, αλλά σήμερα θα αξιολογηθεί από το ιατρικό τιμ της ομάδας πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.
*Την ερχόμενη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου η διοίκηση του Π.Ο.Ε. προγραμματίζει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ» στη Λάρισα.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass