ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Αύριο το φιλικό Αμπελωνιακού-Τυρνάβου

*ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΛΑΪΟΣ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2011 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:34
 Αύριο στις 5.30 το απόγευμα οριστικοποιήθηκε να διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Αμπελωνιακό και τον Τύρναβο 2005, δύο γειτονικές ομάδες που ανήκουν στον ίδιο δήμο (Τυρνάβου).
Ο αγώνας θα γίνει στο στάδιο του Αμπελώνα και ασφαλώς θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για τους δύο, ανεξάρτητα από το αν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους σε Δ’ Έθνική και Φούτμπολ Λιγκ 2, αργούν ακόμη.
Τόσο ο Τάκης Παραφέστας όσο και ο Μιχάλης Ζιώγας θέλουν να δούνε τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσουν να εφαρμόσουν πιστά τις οδηγίες τους και να δείξουν μία καλή αγωνιστική εικόνα.
Το επόμενο φιλικό για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 5.30 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου.
Όσον αφορά τώρα στο νεαρό Βασίλη Λάιο που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής, το ευχάριστο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να γίνει επέμβαση στους χιαστούς.
Μετά τις εξετάσεις που υπεβλήθη, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του συνέστησε να ακολουθήσει αγωγή, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη στο γόνατο.
Θα αξιολογηθεί κατόπιν και πάλι η κατάστασή του ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα και ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που έχει μεγάλη θέληση, θα ξεκινήσει σιγά-σιγά τις προπονήσεις.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass