ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΘ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ

Παρουσίαση-προπόνηση στον Προμηθέα

* ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2011 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:34
Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τόσο οι προπονητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Προμηθέα Λάρισας, όσο και αρκετοί προπονητές ποδοσφαίρου του νομού, την υποδειγματική προπόνηση με στόχο τη «Βελτίωση της γρήγορης σκέψης του ποδοσφαιριστή μέσα από ασκήσεις τεχνικής και τακτικής», που παρουσίασε ο Λαρισαίος προπονητής Αθανάσιος Αγοραστός, στο γήπεδο του Μελισσοχωρίου.
Ο κ. Αγοραστός, ο οποίος ζει στο Μόναχο και εργάζεται ως προπονητής-εκπαιδευτής στην Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία της Γερμανίας, όντας επικεφαλής των προπονητών στο κρατίδιο της Βαυαρίας, προσπάθησε να μεταφέρει μέσω της παρουσίασης-προπόνησης, τόσο στους προπονητές όσο και στους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν, έναν διαφορετικό τρόπο προπόνησης, με βασικό στόχο τη βελτίωση της γρήγορης σκέψης των παικτών. Άλλωστε, ο δαιμονιώδης ρυθμός των παιχνιδιών στα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα του κόσμου απαιτεί γρήγορη σκέψη και αποφάσεις στον αγωνιστικό χώρο, αφού όλες οι ενέργειες του παιχνιδιού (τεχνικές και τακτικές) γίνονται κάτω από μεγάλη πίεση χρόνου και αντιπάλου και σε πολύ περιορισμένο χώρο.
Ενθουσιασμένοι όμως έμειναν και οι ποδοσφαιριστές του παιδικού τμήματος του Προμηθέα, που συμμετείχαν στην προπόνηση, αφού γνώρισαν έναν διαφορετικό τρόπο προπόνησης και συνέλεξαν σημαντικές εμπειρίες που, μαζί με τη σκληρή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές της Ακαδημίας και τη φετινή χρονιά, θα τους βοηθήσουν να διακριθούν και στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας, στο οποίο θα συμμετέχουν φέτος για πρώτη φορά.
Τέλος, η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Προμηθέα Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Αθανάσιο Αγοραστό για την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση-προπόνηση και επιφυλάσσεται για συνέχιση της συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα, πάντα στα πλαίσια της προσπάθειας για συνεχή αγωνιστική βελτίωση των μικρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass