ΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Τζέκος στην Εθνική Ενόπλων

* ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2011 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:32
 Ο ποδοσφαιριστής του Τυρνάβου 2005 Δημοσθένης Τζέκος κλήθηκε στην Εθνική Ενόπλων και ήδη από χθες ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας, στην Αθήνα.
Θα επιστρέψει στον Τύρναβο ο καρδιτσιώτης επιθετικός την Παρασκευή ή το Σάββατο και θα συνεχίσει τις προπονήσεις με την τυρναβίτικη ομάδα.
Κατά τα άλλα, καλή παρουσία είχε η ομάδα προχθές στην Κατερίνη, όπου επικράτησε των Ποντίων Κατερίνης με σκορ 1-0(Αλεξίου 82’).
Σε γενικές γραμμές ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας έμεινε ευχαριστημένος από τη διάθεση με την οποία αγωνιστήκανε οι παίκτες του, απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα της ίδιας κατηγορίας.
Νέο φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα στην Επανομή με την Αναγέννηση , η οποία κέρδισε σε φιλική αναμέτρηση τον Άρη Θεσσαλονίκης με σκορ 2-1.
Από κει και πέρα θα δοθούν δυο ακόμη δυνατά φιλικά με τον Πιερικό στις 14 Σεπτεμβρίου και με τον Φωκικό, σε ημερομηνία που δεν έχει ορισθεί ακόμη.
*Από το προχθεσινό φιλικό με τους Πόντιους Κατερίνης, επέστρεψε τραυματίας ο Σταύρος Τσορμπατζίδης, ο οποίος έχει μια κάκωση στον αστράγαλο και σήμερα θα διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η ΠΑΕ Α.Ο. Τύρναβος 2005 ανακοινώνει πως συνεχίζεται η επίσημη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Πιο συγκεκριμένα, θα διατεθούν στο φίλαθλο κοινό κάρτες διαρκείας στην τιμή των 150€ με τις οποίες θα έχουν τη δυνατότητα πέρα από το να παρακολουθούν τους εντός αγώνες της ομάδας, να συμμετέχουν και στα προνόμια των κατόχων διαρκείας.
* Να σημειώσουμε πως σε διάθεση δίνονται και γυναικείες κάρτες διαρκείας, οι οποίες και θα δοθούν στην τιμή των 100€ . Βασικός χορηγός αυτής της ενέργειας, είναι το Τσίπουρο VRISSA Τυρνάβου, με τον κ. Κώστα Βρυσσά να είναι αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από το γραφείο της ΠΑΕ , κατόπιν συνεννοήσεως στα τηλέφωνα: 24920- 24790 & 698 188 1978 αλλά και με απευθείας παραγγελία, στέλνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία στο e-mail paetirnavos@yahoo.gr (υπόψη κ. Ολίνας Σιδεροπούλου)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass