ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕ 1-0

Φιλική νίκη πέτυχε ο Τύρναβος 2005

*ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ 82΄ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2011 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:32
 Χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε ο Χρήστος Αλεξίου στο 82΄ του αγώνα, ο Τύρναβος 2005 επικράτησε στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης των Ποντίων, με σκορ 1-0.
Οι τεχνικοί των δυο ομάδων Μιχάλης Ζιώγας (Τυρνάβου) και Γιώτης Σταματόπουλος (Ποντίων Κατερίνης), δοκίμασαν παίκτες και συστήματα, με απώτερο σκοπό τη διεξαγωγή συμπερασμάτων από τη μέχρι τώρα προετοιμασία. Η εικόνα και των δύο ήταν πολύ καλή, με τον Τύρναβο να είναι πιο ουσιαστικός στο τέλος και να φτάνει στη νίκη.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
7’ Σε σουτ του Κράββαρη έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ.
26’ Ο Χιτζίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Χασιώτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εστία του Καραναστάση, ο οποίος και την μπλόκαρε.
35’ Εκτέλεση φάουλ του Χιτζίδη, βγήκε ο Χασιώτης με κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Καραναστάση. Στην επιστροφή ο Πέντζας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
37’ Εκτέλεση φάουλ του Σουλίδη που σούταρε δυνατά, αλλά με την έξοδό του ο Κελπέκης ανάμεσα σε δύο επιθετικούς αγκάλιασε την μπάλα και ανέκοψε την πορεία της.
53’ Φάουλ εκτέλεσε ο Σουλίδης, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και άλλαξε πορεία καταλήγοντας άουτ από το αριστερό δοκάρι.
57’ Μετά από μπαλιά του Σουλίδη, ο Τζέκος εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και κάνοντας μια ωραία προσποίηση στον Χασιώτη σουτάρει δυνατά, όμως η μπάλα καταλήγει να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι.
82’ Μπαλιά του Σουλιδη, μέσα στη μικρή περιοχή και με πλασέ ο Χρήστος Αλεξίου έστειλε την μπάλα στη δεξιά πλευρά του Κελπέκη και έκανε το 0-1.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Σταματόπουλος Γιώτης): Κελπέκης, Λιόλιος, Χασιώτης, Χιτζίδης, Πετράκος, Τροίρης, Κυβρακίδης, Γούλας, Σαπάνης, Μουρατίδης, Πέντσας.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ζιώγας Μιχάλης): Καραναστάσης, Σκούπρας Κ., Νόνης, Γεωργαντζιάς, Τσορμπαντζίδης, Μάγγος, Τσούκαλος, Κουβελάς, Κράββαρης, Σουλίδης, Ιακωβάκης.
Έπαιξαν και οι: Σκούπρας Β., Αντωνόπουλος, Αλεξίου, Μεζίνι, Σιάτρας, Τζέκος.
*Για μια ακόμη φορά οι υπεύθυνοι των Ποντίων επιφύλαξαν άψογη φιλοξενία
και γενικά μέσα σε όμορφο κλίμα διεξήχθη το παιχνίδι, καθώς οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στο πρωτάθλημα, δεν έχουν οριστεί ακόμη.
* Παρούσα στο γήπεδο σύσσωμη και η διοίκηση της ΠΑΕ Τύρναβος 2005, με τον Βασίλη Μπρέζα να παρακολουθεί με αγωνία τη φιλική αναμέτρηση, ενώ ήταν και φίλαθλοι της τυρναβίτικης ομάδας.
ΜΕ ΕΠΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
Ακόμα ένα δυνατό φιλικό θα δώσει η ομάδα του Τυρνάβου την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Επανομής εκτός έδρας, ομάδα που από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Football League. Καλή ευκαιρία για τους παίκτες του Τυρνάβου να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε σύλλογο, μεγαλύτερης κατηγορίας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass