ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Τίμησε τον Τζιούργκανο ο Οικονόμος

*ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ (1-2)

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2011 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:32
 Σε δυνατό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης, ο τοπικός Οικονόμος ηττήθηκε από την ΠΑΕ Βέροια (ομάδα της football league), με σκορ 2-1.
Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού τιμήθηκε από τον πρόεδρο του Οικονόμου Γιάννη Τόλιο ο αρχηγός της ομάδας Θανάσης Τζιούργκανος, για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο (20 χρόνια), καθώς πήρε την απόφαση και «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, προσφέροντας στην ομάδα από διοικητικό πλέον πόστο.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι δυο αντίπαλες ομάδες παρατάχθηκαν με δυνατές συνθέσεις στο τερέν και επιδίωξαν την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη στο παιχνίδι κάνοντας πρόβα τζενεράλε ενόψει των επικείμενων επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Ο αγώνας ξεκίνησε και τελείωσε με δυναμισμό από όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ωστόσο κινήθηκαν σε καθαρά αθλητικά πλαίσια.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
10΄: Από φάουλ του Μπλέντι ο Τσιανάκας κέρδισε κεφαλιά, την οποία απέκρουσε καίρια ο τερματοφύλακας της Βέροιας Καντιμοίρης.
14΄: Η Βέροια άνοιξε το σκορ με γκολ από κεφαλιά του Καλαϊτζίδη ύστερα από κόρνερ του Λαναρά.
18΄: Ο Μπλέντι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μόνος προ του Καντομοίρη και σούταρε στα πόδια του αντίπαλου τερματοφύλακα.
40΄: Ο Αμαραντίδης ανέτρεψε στην περιοχή της φιλοξενούμενης ομάδας τον Πούτα και ο διαιτητής βρισκόμενος κοντά στη φάση υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Το εκτέλεσε επιτυχώς ο Νικούλης ισοφαρίζοντας σε 1-1.
45΄: Η Βέροια έχασε ευκαιρία με τον Αμαραντίδη να διπλασιάσει τα τέρματα, ύστερα από κόρνερ που κτύπησε ο Λαναρής.
70΄: Ο Παυλίδης βρέθηκε ύστερα από πάσα συμπαίκτη του μόνος προ του τερματοφύλακα Γκικούδη και σούταρε από καλή θέση αποκρούοντας ο έμπειρος πορτιέρο της Τσαριτσάνης.
71΄: Από πάσα του Kadi ο Olaitas πλάσαρε από κοντά νικώντας τον Γικούδη και σημειώνοντας το τελικό 1-2 για την ομάδα της Βέροιας.
88΄ Σε φάουλ του Καράμπελα ο Τσιανάκας κέρδισε κεφαλιά στη μικρή περιοχή των φιλοξενουμένων στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Ζήλος Απ., με βοηθούς τους κ. Νατσιούλα Ηλ., Τσακνάκη Πέτρο και 4ο τον κ. Βλιώρα Λ. (συνδέσμου Λάρισας). Και οι τρεις διαιτητές ήταν πολύ σωστοί στις υποδείξεις τους. Την κίτρινη αντίκρισαν οι Οικονόμου και Πούτας από την ομάδα της Τσαριτσάνης ενώ από τη Βέροια οι Langlet και Αμαραντίδης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Καλτέκης Γ.): Νούσιας, Κορομπίλιας, Πούτας, Οικονόμου, Τσιανάκας, Levnaits, Νικούλης, Μπαλής, Μούτσα Μπλέντι, Μπανούσης, Κέρης. Αγωνίσθηκαν ακόμη οι Γκικούδης, Κουλτσιάκης, Λιόλιος, Καραγιάννης, Καράμπελας, Γασπαράτος, Λιλολάρι, Φλώρος, Παπακωνσταντίνου. Τιμητικά για πέντε λεπτά στην αρχή του παιχνιδιού αγωνίσθηκε και ο αποχωρήσας από την ενεργό δράση αρχηγός του Οικονόμου Τζιούργκανος Θανάσης.
ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (Καλαϊτζίδης Δημήτρης): Καντιμοίρης, Γελαδάρης, Τζημογιάννης, Λαναρής, Μπαργκάν, Langlet, Καπίας, Σκαθαρούδης, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Καλαϊτζίδης. Έπαιξαν και οι Αζόβ, Σιμηχανίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Παυλίδης, Φαρινόλα, Olaitas, Μάνος, Kadi Calvin, Σιλιγαρδάκης και Γεωργιάδης.
*Περίπου 350 φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα. Ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροιας Αρβανιτίδης Γιώργος.
Άξια επαίνου χρήζουν τόσο το δημοσιογραφικό θεωρείο από όπου έγινε η δημοσιογραφική κάλυψη της αναμέτρησης όσο και το προκάτ ιατρείο που κατασκευάστηκε πρόσφατα για να καλύπτει τις ανάγκες των αγώνων.
*Μετά τον αγώνα η διοίκηση του Οικονόμου δεξιώθηκε την ομάδα της Βέροιας σε ταβέρνα της Τσαριτσάνης.
*Τα ενδιαφέροντα στοιχεία για τη χθεσινή φιλική αναμέτρηση, δόθηκαν από τον Γιώργο Μπαμπάλη τον οποίο και ευχαριστούμε.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass