Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ «ΣΦΥΡΙΖΕΙ»

Η Λοκομοτίβ... Ραψάνης

* ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ «Ε» ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2011 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:28
Του Κ. Γκιάστα
Στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ οι ομάδες που προέρχονταν από τους ανθρώπους του Σιδηροδρόμου έπαιρναν το όνομα Λοκομοτίβ (όπως Μόσχας, Σόφιας, Πλόβντιβ και άλλες). Λίγα χιλιόμετρα από τη Λάρισα υπάρχει μια άλλη... Λοκομοτίβ αυτή της Ραψάνης. Είναι η ομάδα του Σιδηροδρομικού Σταθμού της περιοχής και αυτό άλλωστε είναι και το όνομά της. Δίνει τις δικές της μάχες κάθε χρόνο στα γήπεδα της ΕΠΣΛ και φέτος ξεκίνησε να... σφυρίζει πριν από λίγες ημέρες με στόχο να κάνει το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.
Η «Ε» επισκέφτηκε μια από τις πρώτες προπονήσεις με στόχο να καταγράψει τα συναισθήματα και τα όνειρα για τη νέα χρονιά.
Προπονητής για φέτος θα είναι ο Βαγγέλης Ρακιτζόγλου ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στο χώρο καθώς ήταν πολλά χρόνια προπονητής και τώρα μάλιστα δίνει και βαρύτητα στα νέα παιδιά.
Οι μεταγραφές που έγιναν αυτό το καλοκαίρι είναι αρκετές και συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι: Βασίλης Πάνος, Κυριάκος Σαχπατζίδης, Θανάσης Ντιντής (Αμπελόκηποι), Βασίλης Δελητζανής (Πυργετός) καθώς επίσης και οι Δημήτρης Κυριάκος και Στέλιος Ζιώγας.
Ο Βαγγέλης Ρακιτζόγλου μιλώντας στην «Ε» ανέφερε τα εξής: «Θέλω και εγώ από την μεριά μου να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία. Και φέτος ο Σ.Σ.Ρ λειτουργεί πάνω σε καθαρά ερασιτεχνικά πρότυπα και αυτό φαίνεται τόσο από τις μεταγραφικές κινήσεις όσο και γενικότερα από τη συνολική λειτουργία. Μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να εξασφαλίσουμε άνετα την παραμονή στην κατηγορία γιατί αρκετά περάσαμε πέρσι. Σίγουρα το νέο πρωτάθλημα θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον μιας και θα πάρουν μέρος αξιόλογες ομάδες αλλά εκτιμώ πως έχουμε τα φόντα να παρουσιάσουμε κάτι καλό».
Από τις προπονήσεις δεν λείπει φυσικά ο διοικητικός Τέλης Βαλσαμόπουλος που τόνισε τα παρακάτω: «Φέτος ενισχυθήκαμε αρκετά. Πέρυσι ήμασταν σε δύσκολη θέση και φέτος ελπίζουμε να σταθεροποιηθούμε στη Β’ ΕΠΣΛ. Τόσα χρόνια ήμασταν ανσασέρ αλλά φέτος παραμείναμε στην κατηγορία. Θα κοιτάξουμε να μην έχουμε το δρόμο που χάραξε ο ΑΟ Ραψάνης».
Ήδη μάλιστα κλείστηκαν και τα πρώτα φιλικά που είναι τα εξής:
25/8: Δυναμό- Σ.Σ. Ραψάνης
30/8: Αιγάνη-Σ.Σ. Ραψάνης
1/9: Παραπόταμος-Σ.Σ. Ραψάνης
6/9: Νίκη Νίκης-Σ.Σ. Ραψάνης
8/9: Σμόλικας-Σ.Σ. Ραψάνης
 
ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Η άποψη των παικτών
Στην «Ε» φυσικά μίλησαν και μερικοί παίκτες του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Ραψάνης:
Δημήτρης Γκαραγκούνης
«Στόχος για φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ θα είναι η γρήγορη παραμονή. Υπάρχει καλό κλίμα και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε για να κρατήσουμε την ομάδα με ωραίο τρόπο. Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι».
Κουτσάκης Σωτήρης
«Θέλουμε να αποφύγουμε την περσινή άσχημη πορεία. Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι με κάθε τρόπο. Εύχομαι να αποφύγουμε τους τραυματισμούς και να έχουμε την τύχη με το πλευρό μας».
Γιώργος Γκαραγκούνης
«Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε μια καλή παρέα μεταξύ μας και αυτό να βγει στο γήπεδο. Αν το μεταφέρουμε στον αγωνιστικό χώρο τότε θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλύτερη πορεία από πέρυσι».
Θέμης Μπούρος
«Εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία καθώς και εγώ πέρυσι είχα ένα τραυματισμό. Ελπίζω πως μπορούμε να κάνουμε μια πρωταγωνιστική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Από τις πρώτες συναντήσεις φαίνεται να υπάρχει πολύ θετικό κλίμα και είναι σημαντικός παράγοντας για μια ομάδα».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass