ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ένας Όλυμπος που θέλει να... ψηλώσει

* ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2011 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:25
Του Κ. Γκιάστα
Σαν τα ψηλά... βουνά ένας άλλος Όλυμπος αυτός της Λάρισας. Περήφανος και πιστός στις ιδέες του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια. Μόνο που φέτος θέλει να πετύχει το κάτι παραπάνω. Να ψηλώσει λίγο περισσότερο. Προσπάθησε πέρυσι αλλά στις λεπτομέρειες έμεινε πίσω και τελικά δεν μπόρεσε να κάνει το άλμα για την Α’ Ε.Π.Σ.Λ. Με νέο προπονητή τον Μάκη Αλεξούδη και με τον βασικό κορμό ίδιο, η ομάδα της Λάρισας ξεκίνησε προετοιμασία πριν από λίγες ημέρες, όχι σε κάποιο γήπεδο, αλλά στο πάρκο του Αλκαζάρ προς το παρόν. Ήδη έγιναν και τρεις μεταγραφές, καθώς αποκτήθηκαν οι Ζάρας από τον Απόλλωνα, Καρέλιας από Ταμπάκικα και Αμπουαμρία Ιωσήφ, ενώ επανέρχεται ο τερματοφύλακας Χαβίλας που ολοκληρώνει σε λίγο τη στρατιωτική του θητεία και ο Σαμπάνης. Ο μόνος παίκτης που έφυγε από το σύλλογο είναι ο Τάσος Μάτζας που πήρε μεταγραφή στον Δωτιέα Αγιάς.
Η «Ε» επισκέφτηκε μια προπόνηση του Όλυμπου και πρώτος μίλησε ο πρόεδρος Γιώργος Μάλτζαρης για τη νέα σεζόν: «Φέτος ελπίζουμε να πετύχουμε ό,τι χάσαμε πέρυσι. Πέρυσι ήταν οι συγκυρίες που μας άφησαν εκτός στόχων και ανόδου ουσιαστικά. Πράγματα τα οποία θέλουμε να αποφύγουμε φέτος είναι οι τραυματισμοί, σφυρίγματα, τιμωρίες. Όλα αυτά συνετέλεσαν στο να μην βγούμε αν και είχαμε την καλύτερη ομάδα. Ο βασικός κορμός παρέμεινε και τον μόνο που δώσαμε είναι ο Μάτζας Τάσος στον Δωτιέα Αγιάς. Από κει και πέρα ενισχυθήκαμε και με μερικές προσθήκες και συζητάμε και με μερικούς άλλους παίκτες. Προπονητή πήραμε έναν άνθρωπο με πολλές φιλοδοξίες και εμπειρία. Ελπίζουμε όλα να κυλήσουνε ομαλά».
Σαν προπονητής ο Μάκης Αλεξούδης είναι γνωστός για την ποιοτική δουλειά που κάνει. Φέτος ανέλαβε τις τύχες του Ολύμπου Λάρισας και τον περιμένει πραγματικά μια ανηφόρα, αλλά εδώ που τα λέμε είναι συνηθισμένος στα δύσκολα. «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αθλητές» μας είπε και συνέχισε: «Είναι τιμή για εμένα που βρίσκομαι στο τιμόνι του Ολύμπου Λάρισας. Πρόκειται για μια σπουδαία ομάδα με μεγάλη ιστορία στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Πιστεύω πως με τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Να μην ξεχνάμε πως στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα εκτός από τη νίκη και εμείς έχουμε μικρό μέσο όρο ποδοσφαιριστών και αυτό είναι το θετικό. Στο τέλος πιστεύω πως θα είμαστε εμείς που θα πάρουμε το κάτι παραπάνω που δικαιούμαστε από την περσινή κιόλας χρονιά. Δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μεταγραφές. Ήρθαν κάποια παιδιά από την Τσαριτσάνη και έχουμε άλλους δύο τρεις στόχους για να έχουμε περισσότερες λύσεις. Στα φιλικά ακόμα δεν γνωρίζουμε τις ημερομηνίες του τουρνουά και γι’ αυτό δεν μπορούμε να οριστικοποιήσουμε κάποια άλλα φιλικά. Μην ξεχνάτε πως υπάρχει και το θέμα του γηπέδου, είναι δύσκολο για εμάς».
Δίπλα στον Μάκη Αλεξούδη θα βρίσκεται ο Νίκος Κουτσιμάνης που έχει αναλάβει τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Με την εμπειρία του μας είπε: «Προπάντων εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Στη φετινή σεζόν περιμένουμε από τον Όλυμπο Λάρισας να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να πετύχει κάτι περισσότερο από πέρυσι. Φέτος αποφασίσαμε να ασχοληθούμε πάρα πολύ με τα τμήματα υποδομής. Για να μπορέσουμε να βάλουμε υγιείς βάσεις τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον αυτού του συλλόγου αλλά γενικά να προσφέρουμε όσο μπορούμε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές είμαστε πραγματικά μια ομάδα».
 
Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Μιλάνε για την άνοδο
 Αισιόδοξοι για τη φετινή σεζόν είναι οι παίκτες του Όλυμπου Λάρισας που δήλωσαν:
 Δημήτρης Δάρρας
Πρώτος στόχος και μοναδικός είναι να ανέβουμε κατηγορία. Δεν το διαπραγματευόμαστε αυτό με τίποτα. Είμαστε ένα καλό σύνολο και πιστεύω πως μπορούμε να προσφέρουμε και καλό θέαμα που είναι σημαντικό στην Α1 κατηγορία. Τώρα αν ο πρόεδρος καταφέρει και κάνει ακόμα μερικές μεταγραφές θα είναι ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για τους στόχους.
 Αμπουαμρία Ιωσήφ
«Η ομάδα έχει καλό υλικό και θεωρώ πως σαν στόχος είναι να ανέβουμε κατηγορία. Όλα θα εξαρτηθούν όμως από το πόσο καλή δουλειά θα κάνουμε στην προετοιμασία μας και στα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Πάντως όλοι είμαστε αισιόδοξοι».
 Ρουμελιώτης Κώστας
«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά και ελπίζω να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Ο Όλυμπος έχει έναν νέο προπονητή αλλά ο βασικός κορμός παραμένει ίδιος. Θεωρώ πως έχουμε ένα καλό σύνολο και με δύο – τρεις προσθήκες ακόμα μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Τύχη, δουλειά και ελπίζω να μην έχουμε τα περίεργα σφυρίγματα που είχαμε πέρυσι».
 Μούμος Κώστας
«Έχουμε έναν νέο προπονητή τον Μάκη Αλεξούδη και πολύ καλό έμψυχο υλικό. Ελπίζω να είμαστε τυχεροί και μέσα από την αρκετή δουλειά στις προπονήσεις να στοχεύσουμε σε κάτι υψηλό και γιατί όχι στην άνοδο».
 Μπούνα Αζίζ
«Στόχος μας είναι να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία αλλά αυτό δεν θα είναι εύκολο. Χρειάζεται να προσπαθήσουμε αρκετά. Εγώ προσωπικά νιώθω πολύ καλά και ξεπέρασα το πρόβλημα που είχα με το πόδι μου».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass