ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΗΛΙΑ ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Εξαιρετικά απαράδεκτες οι αποφάσεις της Ε.Π.Ο.

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2011 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:25
«Οι Έλληνες πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αν εξαιρέσει κανείς τους αθλητικούς δικαστές και ορισμένους παράγοντες, που δεν πρέπει να είναι πάνω από 200 σε όλη τη χώρα, όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες θεωρούν ότι οι αποφάσεις αυτές είναι εξαιρετικά απαράδεκτες». Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Realfm για την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο., που μετέτρεψε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας για εμπλοκή τους σε στημένα παιχνίδια σε αφαίρεση βαθμών από το ερχόμενο πρωτάθλημα.
Σε σχετική ερώτηση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει κανένας Έλληνας πολίτης που να είναι ικανοποιημένος; Οι Έλληνες πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αν εξαιρέσει κανείς τους αθλητικούς δικαστές και ορισμένους παράγοντες, που δεν πρέπει να είναι πάνω από 200 σε όλη τη χώρα, όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες θεωρούν ότι οι αποφάσεις αυτές είναι εξαιρετικά απαράδεκτες. Αυτή είναι η δική μου άποψη».
Και όταν ρωτήθηκε για πιθανή αντικατάσταση της αθλητικής δικαιοσύνης ο κ. Μόσαλος συνέχισε: Εγώ σας είπα τι πιστεύει ο ελληνικός λαός. Είναι σαφές, ότι όταν υπάρχει τόσο μεγάλη δυσαρμονία μεταξύ των αποφάσεων της ΟΥΕΦΑ και της αθλητικής δικαιοσύνης, πως υπάρχει ένα τεράστιο θέμα. Όχι μικρό θέμα, ένα τεράστιο θέμα. Είναι απαράδεκτες οι αποφάσεις. Από κει και πέρα η αθλητική δικαιοσύνη δεν είναι υπηρεσία του ελληνικού δημοσίου, όπως γνωρίζετε, εντάσσεται στις γενικότερες διεθνείς διαδικασίες της ΟΥΕΦΑ. Αλλά, από κει και πέρα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να κρίνουμε αυτές τις αποφάσεις κι ότι η Πολιτεία δεν θα πρέπει να κάνει αυτό που μπορεί να κάνει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της και των εργαλείων που έχει».
Για το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα ο κ. Μόσιαλος έδειξε να εμπιστεύεται ο ίδιος αλλά κυρίως ο Πρωθυπουργός της χώρας τον υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο δηλώνοντας ότι σύντομα θα δώσει απάντηση(εννοεί με την επιστροφή του υπουργού από το εξωτερικό):«Και έχει κάνει και δηλώσεις ο κ. Γερουλάνος, ότι η Πολιτεία θα δώσει μία συντεταγμένη απάντηση και συνολική απάντηση σύντομα. Ο υπουργός θα κάνει τις αντίστοιχες ανακοινώσεις πολύ σύντομα».
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» ο κ. Γερουλάνος από την Τρίτη θα αναλάβει δράση...
ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ...
Την ώρα που η ΟΥΕΦΑ κακήν κακώς έσπευσε να διασφαλίσει το δικό της «προϊόν» λαμβάνοντας μέτρα, στην Ελλάδα εξελίσσεται μια φαρσοκωμωδία με σκοπό το κουκούλωμα της υπόθεσης των στημένων αγώνων και τον εμπαιγμό της κοινής γνώμης από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τους παράγοντες του ποδοσφαίρου, αναφέρει το αθλητικό τμήμα του ΣΥΝ και καλεί τις υγιείς δυνάμεις του αθλητισμού και την υγιή φίλαθλη κοινή γνώμη να αποτελέσουν τον καθοριστικό παράγοντα της κάθαρσης και όχι θεατή των εξελίξεων, δίνοντας τη δική τους απάντηση στα κόμματα που δημιούργησαν αυτό το εξάμβλωμα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass