Η ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ Α’ Ε.Π.Σ.Λ.

Με δύο ανόδους και καλά... αντανακλαστικά

* ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2011 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:24
Έχουμε και λέμε. Από τη Β’ Ε.Π.Σ.Λ. ανέβηκε στην Α1’ πρόπερσι. Από την Α1’ πέρυσι κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο να ανέβει στην Α’ ΕΠΣΛ. Πριν από λίγες ημέρες συνέβη ένα περιστατικό (με τη μεταγραφή ενός παίκτη συγκεκριμένα που θα είχε υψηλές απολαβές σε σχέση με τους υπόλοιπους) και λίγο έλειψε να τιναχτούν όλα στον αέρα. Όμως, μέσα σε λίγα 24ώρα όλα λύθηκαν και ο Μαχητής Τερψιθέας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα. Αυτό έδειξε δύο πράγματα. Ένα πως η Τερψιθέα ανεβαίνει ορεξάτη με δύο συνεχόμενες ανόδους στην πλάτη της και δεύτερο πως έχει πολύ καλά διοικητικά αντανακλαστικά καθώς λύνει τα προβλήματα άμεσα, έγκαιρα και χωρίς απώλειες.
Νέος προπονητής είναι ο Κώστας Τσιουτσιούμης, που θα έχει δίπλα του τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού (είχε παίξει και στο Ντέλε Άλπι με τη Γιουβέντους), Γιώργο Καφφέ. Μιλώντας λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης είπε τα εξής:
«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Τερψιθέας για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω τα ηνία ενός ιστορικού σωματείου όπως είναι αυτό όπου το διακρίνει η οργάνωση και έχει αρκετές απαιτήσεις. Οι στόχοι της ομάδας είναι μέσα από το οικογενειακό κλίμα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ως νεοφώτιστοι να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία και ό,τι καλύτερο προκύψει. Ενισχυθήκαμε σημαντικά, υπάρχουν κάποιες μεταγραφές στα σκαριά και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά.
Πιστεύω πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλό και ανταγωνιστικό και ο πρωταθλητής θα κριθεί στο φινάλε».
Πρόεδρος θα είναι ο Ηλίας Κωφός, που δείχνει πως είναι προετοιμασμένος για την πρόκληση της νέας κατηγορίας πολύ καλά: «Φέτος ο στόχος του Μαχητή είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να δώσουμε ερασιτεχνικό χαρακτήρα με επαγγελματική νοοτροπία στην ομάδα, μια πετυχημένη συνταγή την οποία είχα βιώσει στον Βουκεφάλα όπου υπηρέτησα την ομάδα για πέντε χρόνια. Θέλουμε οι παίκτες να είναι υπεύθυνοι και να έρχονται με διαφορετικό σκεπτικό στο γήπεδο. Επιθυμία δική μου είναι να μαζέψω όλα τα παιδιά που κατάγονται από την Τερψιθέα προκειμένου να επανδρώσουν τον Μαχητή. Θα πρέπει επιτέλους να πάψει το αλισβερίσι με τα χρήματα μιας και τα σωματεία πραγματικά «πονάνε» οικονομικά και γι’ αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό και να γυρίσουμε στα ρομαντικά χρόνια όπου οι παίκτες έπαιζαν για τη φανέλα και έτσι θέλουμε και τους δικούς μας. Δεν θέλουμε να έχουμε μια ερασιτεχνική Π.Α.Ε. και να δαπανούμε υπέρογκα ποσά όπως κάνουν πολλές ομάδες. Έχουμε τελείως διαφορετική νοοτροπία και αυτή θα επιδιώξουμε να περάσουμε φέτος με την παρουσία μας εδώ. Αν και ξεκινήσαμε αργά με τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν τελευταία, εκτιμώ πως μέσα από σκληρή δουλειά θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος και θα φανούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα, θα είμαστε ρυθμιστές. Όσο για το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και πιστεύω πως τα πάντα θα κριθούν στο φινάλε».
Στα μεταγραφικά, ο Μαχητής μέσα σε δύο μόνο ημέρες κατάφερε να αποκτήσει 7 παίκτες. Τον Γιώργο Μάτο (από Πυργετό), τον Θοδωρή Μολά (από Ελασσόνα), τον Αντώνη Χασιώτη (από την Πασχαλίτσα Καρδίτσας), τον Δημήτρη Πεζή (από ΑΕΔ Νίκαιας), τον Γιώργο Χρόνη (από Φαρκαδόνα) και τους νεαρούς Νίκο Τσιτουρτζή (από Δαμασιακό) και Νίκο Τζιάτζιο (από Δήμητρα Γιάννουλης). Μάλιστα έχει γίνει και ένας πρώτος σχεδιασμός στα φιλικά παιχνίδια και αυτός έχει ως εξής: Στις 20 Αυγούστου θα παίξει με τον Ηρακλή Λάρισας, στις 27 με το Ομορφοχώρι και στις 30 με το Μακρυχώρι.
 
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Για την παραμονή...
Με στόχο την παραμονή ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους και οι παίκτες της Τερψιθέας. Αυτό είπαν και στις πρώτες τους δηλώσεις άλλωστε:
Ευριπίδης Βακουφτσής
«Για εμάς μετά την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη τοπική κατηγορία μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια, στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την άνετη παραμονή. Ήρθαν αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα, θα πρέπει να δέσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους και ο Μαχητής να φανεί αντάξιος των προσδοκιών. Σχετικά με το νέο πρωτάθλημα πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει μιας και παίκτες εγνωσμένης αξίας έχουν μοιρασθεί στις ομάδες, πράγμα που σημαίνει πως ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός».
Αποστόλης Σακογιάννης
«Θέλω να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Φέτος θα επιδιώξουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο όπως κάναμε τα τελευταία δύο χρόνια και βασικό μας μέλημα είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία. Σε ένα πρωτάθλημα όπου θα παρουσιάσει αρκετές δυσκολίες μιας και οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και θα είναι αμφίρροπο. Ευελπιστώ και εμείς από τη μεριά μας να κάνουμε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία μας».
Γιώργος Μάτος
«Σίγουρα από τη στιγμή που ο Μαχητής ανέβηκε μετά από πολλά χρόνια στη μεγάλη τοπική κατηγορία, ο βασικός στόχος είναι η άνετη παραμονή χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως αν προκύψει κάτι καλό δεν θα πούμε όχι. Οπωσδήποτε το πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό με τη συμμετοχή τόσο παικτών που έχουν παρατάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά και ιστορικές ομάδες όπως είναι ο Απόλλωνας, γεγονός που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».
Θοδωρής Μολάς
«Η αλήθεια είναι πως αυτά που έχω δει στην ομάδα στις πρώτες μου μέρες, με κάνουν να αισιοδοξώ για το μέλλον. Υπάρχει οργάνωση και διάθεση απ’ όλους για να προσφέρουν και εκτιμώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι καλό που σε πρώτη φάση είναι η παραμονή στην κατηγορία και από κει και πέρα ό,τι καλύτερο. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό από κάθε άλλη φορά μιας και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass