Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΙΑ

Ένα χωριό… ξαναγεννιέται

ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΛΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε»: «ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2011 21:11 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:23
Ένα χωριό περίπου 500 κατοίκων που είναι γνωστό για την αγροτική του δράση πλέον θα αρχίσει να καλλιεργεί ξανά… ποδόσφαιρο. Ναι ποδόσφαιρο, καθώς μετά από 19 ολόκληρα χρόνια ο Αθλητικός Όμιλος Ελευθεραί είναι γεγονός. Μια παρέα ανθρώπων με αγάπη για το άθλημα και μεράκι για τον τόπο τους αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και να φτιάξουν ξανά την ομάδα της περιοχής.
Από φέτος λοιπόν η συγκεκριμένη ομάδα θα κατέβει ξανά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ (αρχίζοντας από το τελευταίο που είναι η Γ’) και το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον του χωριού θα αναζωπυρωθεί για τα τεκταινόμενα (αυτός είναι ο σκοπός άλλωστε και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου).
Ένας εκ των προτεργατών της προσπάθειας είναι ο Αθανάσιος Τόλλιας. Ένας άνθρωπος που είναι γνωστός για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την ΑΕΛ. Μιλώντας μάλιστα στην «Ε» είπε τα εξής για τις ενέργειες τους: «Εδώ και καιρό προσπαθούμε να κάνουμε πράξη αυτό που χρόνια θέλουμε. Να ξαναδημιουργήσουμε την ομάδα του χωριού. Επιτέλους τα καταφέραμε καθώς βρεθήκαμε όλοι όσοι αγαπήσαμε το άθλημα και συντονίσαμε τις ενέργειές μας. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά την ομάδα του χωριού και γιατί όχι να ανέβουμε κατηγορία από την πρώτη σεζόν. Η προσπάθειά μας έχει αγκαλιαστεί αμέσως από όλους τους κατοίκους του χωριού. Ελπίζουμε και να τους έχουμε δίπλα μας στην αγωνιστική σεζόν.
Ήδη φτιάχνουμε και το γήπεδό μας και ευελπιστούμε πως θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Μελλοντικός μας στόχος είναι να προσελκύσουμε στο γήπεδο όσα παιδιά γίνεται από το χωριό και από την ευρύτερη περιοχή. Γιατί όχι μάλιστα κάποια στιγμή να θαυμάσουμε και κάποιο παιδί δικό μας στη μεγάλη αγάπη όλων των Λαρισαίων, την ΑΕΛ».
Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Παπακωστούλης Κωνσταντίνος ενώ ήδη έχουν αποκτηθεί 13 παίκτες. Επόμενη φάση είναι να έρθουν στην ομάδα άλλα 17 παιδιά νεαρά σε ηλικία από το Ελευθεραί. Στο μέλλον μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται να δημιουργήσουν ακόμα και τμήματα υποδομής.
Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα ήρθε σε σώμα και το νέο διοικητικό συμβούλιο που είναι το εξής: 
Πρόεδρος: Αθανάσιος Τόλλιας
Αντιπρόεδρος: Πατσαλής Σωτήριος
Γενικός Γραμματέας: Ρήγας Βασίλειος
Ταμίας: Πατσιούρας Βασίλειος
Έφορος: Διαμάντος Βησσαρίων
Μέλοι: Πατσιούρας Αποστόλης, Πατσιούρας Σταύρος
Υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος: Χονδρός Ειρηναίος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Μιχόπουλος Χρήστος
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Καινούρια όμως δεν θα είναι μόνο η ομάδα αλλά και το γήπεδο. Με ενέργειες του προέδρου της τοπικής κοινότητας Κ. Παπακωστούλη και τη συνδρομή των ιδιωτών Τόλλια Αθανάσιου (Πρατήριο Υγρών Καυσίμων), Χαρρού Ιωάννας (χωματουργικά έργα) δημιουργείται ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο με τη δέσμευση (σ.σ. όπως μας μετέφεραν οι άνθρωποι της ομάδας) του δημάρχου Λαρισαίων κ. Τζανακούλη ότι θα είναι αρωγός για την ολοκλήρωσή του.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass