Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Λαρισινό κεφάλι σε... δικέφαλο

* «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ» ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «Ε» * ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ Η ΕΟΠΕ ΓΙΑ ΤΗ WILD CARD ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ Α2 Η ΕΑΛ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2011 4:00 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:23
Έγινε ο πρώτος Λαρισαίος προπονητής που πήγε σε κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας (ως βοηθός στη γυναικών και πρώτος στη Νεανίδων). Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα έγινε και ο πρώτος Λαρισαίος που θα δουλέψει σε εκτός πόλης ομάδα για την Α1 Εθνική κατηγορία. Ο λόγος για τον Αποστόλη Οικονόμου που είναι πλέον προπονητής στην ΑΕΚ.
Μετά την αποχώρηση του Κυριάκου Καμπερίδη οι υπεύθυνοι της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ έψαχναν να βρουν τον αντικαταστάτη του και τον βρήκαν στο πρόσωπο του πρώην προπονητή της ΕΑΛ. Άλλωστε στο πρόσφατο βαλκανικό πρωτάθλημα νεανίδων οδήγησε με μαεστρία την Εθνική μας και την έφτασε μέχρι και τον τελικό.
Μιλώντας χθες στην «Ε» τόνισε πως ήταν έκπληξη για τον ίδιο η επιλογή αυτή, αφού κανένας δεν περίμενε πως θα έφευγε ο Καμπερίδης «και μετά δεν είχα σκεφτεί την περίπτωση της ΑΕΚ διότι είχα το μυαλό μου στις Εθνικές ομάδες». Αναφερόμενος στους στόχους της νέας του ομάδας είπε: «Στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Δεν κρύβουμε τα λόγια μας, αλλά δεν μπορώ να πω και περισσότερα. Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν τα λόγια και οι υποσχέσεις» ενώ για το αν τον φοβίζει η νέα πρόκληση υπογράμμισε πως «όχι τίποτα δεν με φοβίζει. Απλά ξέρω πως συνεχώς θα δοκιμάζεται η δουλειά μου. Στο τέλος ελπίζω να δικαιώσω τους κυρίους Μιχαήλ και Παπαδημητρίου και να τους δώσω τη χαρά της ικανοποίησης που με επέλεξαν για προπονητή».
* Συνεργάτης του Οικονόμου, θα είναι ο Στέφανος Μπανιώτης που ήταν στατιστικολόγος στον ΠΑΟΚ και συνεργάστηκαν και στις Εθνικές ομάδες.
ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 Η ΕΑΛ
Όσον αφορά τώρα στην ΕΑΛ και την προσπάθειά της για την παραμονή στην Α1 Εθνική κατηγορία των γυναικών τα νέα δεν ήταν ευχάριστα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αποφάσισε να πάρει πίσω την απόφασή της για την κάρτα συμμετοχής (wild card). Έτσι η ΕΑΛ θα κάνει σχέδια πλέον για την Α2 Εθνική κατηγορία. Ο λόγος που η ΕΟΠΕ έκανε πίσω ήταν γιατί φοβήθηκε τις αντιδράσεις από τις ομάδες που δεν θα επέλεγε. Τώρα το πρωτάθλημα της Α1 όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί με 12 ομάδες και όχι με 14 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί καθώς μετά το Πειραματικό και η Κερατέα δείχνει αδυναμία να συμμετάσχει.
ΤΕΛΟΣ Η ΝΙΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Μια άλλη Λαρισαία τώρα η Βάσω Νικούλη είναι από χθες ελεύθερη από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» την ενημέρωσε πως δεν είναι στα πλάνα του Γιάννη Νικολάκη και είναι ελεύθερη να βρει ομάδα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass