ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ» ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Δωτιέας Αγιάς: Ένα βήμα παραπάνω

Ι. ΜΠΟΥΡΝΑΚΑΣ: ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΧΡ. ΠΕΡΓΕΛΕΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΤΩΝ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2011 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:22
 (Γραφείο «Ε» στην Αγιά)
Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε στο Δημοτικό Στάδιο της κωμόπολης η προετοιμασία της αντρικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. «Δωτιέας» Αγιάς. Μέσα σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά ο πατήρ Λάμπρος Πολυγένης ευλόγησε παίκτες, προπονητή και διοικητικούς παράγοντες και ευχήθηκε σε όλους υγεία, καλούς αγώνες και πολλά…γκολ στα αντίπαλα δίχτυα.
Με διοικητικό συμβούλιο, που αποτελείται από τους κ. Σταύρο Γκλέτο (πρόεδρο), Χρήστο Γουλιόπουλο (αντιπρόεδρο), Ηλία Άβντο (γενικό γραμματέα), Χρήστο Περγελέ (ταμία), Κόκκαλη Αθανάσιο, Κωνσταντίνο Χαλάτση, Κωνσταντίνο Τσανά (γενικούς αρχηγούς), Νικόλαο Μεταξά (μέλος), και με προπονητή τον Γιάννη Μπουρνάκα και βοηθό προπονητή τον Βασίλη Μπακογιάννη, η ομάδα του ιστορικού Δωτιέα φιλοδοξεί μέσα από σωστή δουλειά να επιτύχει την καλύτερη δυνατή θέση κι αν είναι δυνατό, να ξεπεράσει την περσινή έβδομη.
Από την πλευρά της διοίκησης, ο ταμίας κ. Χρήστος Περγελές δήλωσε στην «Ε»: «Στόχος της ομάδας μας είναι να τερματίσουμε φέτος σε καλύτερη θέση από την έβδομη που καταφέραμε στο περσινό πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο βγει είναι καλοδεχούμενο. Νέα παιδιά έχουν έρθει και πιστεύουμε ότι θα πλαισιώσουν τους παλαιότερους με επιτυχία. Θα έρθουν και άλλοι στο άμεσο μέλλον, ενώ πρέπει να τονίσουμε, και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό, ότι από τις Ακαδημίες του σωματείου μας προωθήθηκαν στην αντρική πέντε παιδιά. Δίνουμε πολύ μεγάλη βάση στις Ακαδημίες μας, χρόνια τώρα γίνεται εξαιρετική δουλειά στον τομέα αυτόν και ευελπιστούμε ότι από 60 παιδιά που στελέχωσαν την περασμένη περίοδο τις μικρές μας ομάδες, φέτος θα έχουμε από 70 ως 80. Εν κατακλείδι, το σημαντικό για μας είναι τα αποτελέσματα να κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εμείς ως διοίκηση θα κάνουμε από την πλευρά μας ό,τι μπορούμε καλύτερο, μένει στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό τιμ να δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων των Αγιωτών, που δεν είναι άλλες από καλό και καθαρό ποδόσφαιρο. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν και καλώ τους φιλάθλους της περιοχής να στηρίξουν την αγαπημένη μας ομάδα, να προσέρχονται κάθε αγωνιστική στο γήπεδο και να βοηθούν όσο μπορούν και με όποιον τρόπο μπορούν τις προσπάθειες, τόσο τις δικές μας, μα κυρίως των ποδοσφαιριστών μας».
Ι. ΜΠΟΥΡΝΑΚΑΣ: Η ΟΜΑΔΑ
ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ
Ο προπονητής της ομάδας κ. Γιάννης Μπουρνάκας δήλωσε: «Στόχος της φετινής χρονιάς είναι να έχουμε καλύτερη πορεία από πέρυσι αν και νομίζω ότι οι στόχοι δεν πρέπει να προσδιορίζονται με λόγια, αλλά βάσει της δουλειάς που γίνεται και που πιστεύουμε ότι θα γίνει στην ομάδα. Θεωρώ ότι θα χαμηλώσουμε πολύ το μέσο όρο ηλικίας, θα δουλέψει η ομάδα πιο σωστά προπονητικά και αν είναι να μας βγει κάτι πιο καλό στην πορεία ας μας βγει. Τουλάχιστον να έχουμε υγεία, να υπάρχει σωστή ομάδα και να τη χαιρόμαστε όλοι. Ως προς το θέμα των μεταγραφών, θεωρώ ότι θα κάνουμε τουλάχιστον ακόμη πέντε ως έξι σε κάποιες θέσεις που πονάμε. Επίσημα ως τώρα έχουν γίνει δύο, αλλά έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις και με άλλους. Οι δύο είναι ο τερματοφύλακας Γιολδάσης από τον Τύρναβο και ο 18χρονος Μάντζας από τον Όλυμπο Λάρισας».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass