ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αποχωρεί ο Άρης Πατσής

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2011 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:22
Την αποχώρησή του από την Ακαδημία Τυρνάβου έκανε γνωστή χθες με δήλωσή του ο Λαρισαίος προπονητής Άρης Πατσής. Στη δήλωσή του επισημαίνει τα εξής.
«Ευχαριστώ τη διοίκηση του κυρίου Μπρέζα για τη συνεργασία κατά την περσινή χρονιά, τους φυσιοθεραπευτές κ. Γκανάτσιο Αποστόλη και κ. Κατσαρό Χριστόφορο οι οποίοι ήταν κοντά μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, την ψυχή της ομάδας τον κ. Παπαχατζή Χρήστο ο οποίος είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχουν μείνει και κοσμούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία, δεν μπορώ να προδικάσω πόσο ψηλά θα φτάσουν ποδοσφαιρικά, αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι η κοινωνία του Τυρνάβου μπορεί να βασίζει το μέλλον της πάνω σ’ αυτά τα παιδιά. Καλή συνέχεια στην ΠΑΕ, με την οργάνωση και την αρτιότητα που διακρίνει τη διοίκηση του κ. Μπρέζα πιστεύω ότι ο Τύρναβος 2005 θα ανέλθει στην Β’ Εθνική και το εύχομαι αυτό ολόψυχα».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass