ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»

Σμόλικας Φαλάνης: Επανέρχεται δριμύτερος

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2011 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:22
Μετά από τρία χρόνια ο Σμόλικας Φαλάνης επιστρέφει στην Α’ Ερασιτεχνική αλλά αυτή τη φορά η παρουσία του δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη. Κι αυτό γιατί οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να αποδείξουν ότι πρώτον αξίζει να βρίσκονται σ’ αυτήν την κατηγορία και δεύτερον ότι μπορούν να παίξουν το ρόλο του ρυθμιστή των εξελίξεων στοχεύοντας πάντα στο κάτι παραπάνω.
Με την πετυχημένη συνταγή του Δημήτρη Δανιλούλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Σμόλικας θα προσπαθήσει φέτος να κάνει την έκπληξη ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα. Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά ωστόσο για το γνωστό τεχνικό οι μεταγραφές αυτές δεν υποδηλώνουν κάτι το ιδιαίτερο.
«Απλά θέλουμε να κρατήσουμε την ομάδα σε ικανοποιητικό επίπεδο και στο επίπεδο της Α’ Ερασιτεχνικής. Έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές, κάποια παιδιά αποχώρησαν κάποια άλλα σταμάτησαν κι έπρεπε να καλυφθούν τα κενά. Τώρα αν μπορούμε το κάτι παραπάνω θα το δείξουμε στο γήπεδο» επισήμανε ο Δημήτρης Δανιλούλης μιλώντας για τη νέα χρονιά και πρόσθεσε:
«Οι στόχοι μας μ’ άλλα λόγια δεν είναι ούτε να σωθούμε οριακά ούτε και να μπούμε στην πρώτη τριάδα. Όλα είναι ρευστά. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το χαρούμε».
-Τι πιστεύεις για το φετινό πρωτάθλημα στην Α’ Ερασιτεχνική;
«Δεν περιμένω να είναι καλύτερο από το περσινό. Ίσως να μην υπάρχουν οι πολύ αδύναμες ομάδες και να είναι λίγο πιο ανταγωνιστικό, αλλά ποιοτικά πιστεύω ότι θα είναι χαμηλότερο από πέρσι. Δεν θα υπάρχει ομάδα που θα ξεχωρίσει».
-Οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί;
«Μεταγραφικά κατά 90% είμαστε τελειωμένοι απομένουν οι θέσεις των μικρών και υπάρχει και το κερασάκι στην τούρτα για αργότερα».
-Αν κάποιος έλεγε ότι ο Σμόλικας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία τι θα του απαντούσες;
«Ίσως να γελούσα. Όμως ούτε γελάμε, ούτε ονειροβατούμε. Στην τριάδα δεν θα είμαστε πιστεύω αλλά ποτέ μην λες ποτέ».
-Η φετινή χρονιά είναι μία πρόκληση για σένα ή ίσως ένα ακόμα στοίχημα υπό την έννοια ότι στη μεγάλη τοπική κατηγορία όταν ήσουν στον Βουκεφάλα είχες κάνει εξαιρετική πορεία.
«Στοιχήματα δεν βάζω. Όσον αφορά στις προκλήσεις υπάρχουν συνέχεια, κάθε μέρα που περνάει».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΠΑΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Για τον πρόεδρο του Σμόλικα Φαλάνης η φετινή χρονιά μπορεί να σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας και φιλόδοξης προσπάθειας ωστόσο η ομάδα δεν παύει να διατηρεί την ερασιτεχνική της ταυτότητα.
«Σίγουρα υπάρχουν φιλοδοξίες αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε μία καλή ομάδα με νεαρά παιδιά γιατί χωρίς αυτά δεν κρατιέται μία ομάδα. Εμείς έχουμε καθαρά ερασιτεχνική ταυτότητα και θέλουμε να κρατηθούμε σε πρώτη φάση στην κατηγορία γιατί παλεύουμε τρία χρόνια να ανέβουμε Α’ Ερασιτεχνική» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου και συνέχισε:
«Έχουμε πολύ μικρό μπάτζετ, και τα λεφτά που συγκεντρώνουμε είναι από χορηγούς οι οποίοι ανταποκρίνονται στην πρόσκληση της ομάδας με παίκτες που δεν αμείβονται, απλά βγάζουν τα έξοδά τους και τις μετακινήσεις τους.
Σίγουρα το νέο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο γιατί απ’ ό,τι βλέπουμε οι ομάδες λίγο ή πολύ ενισχύθηκαν αλλά η πορεία θα το δείξει.
Αυτό που θέλουμε από τον κόσμο της Φαλάνης είναι να ανταποκριθεί στις εκδηλώσεις της ομάδας, να μας βοηθήσει για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας».
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Για μια χρονιά πιο απαιτητική από την περσινή έκαναν λόγο οι ποδοσφαιριστές του Σμόλικα Φαλάνης. Ας δούμε τι είπαν στην «Ε» για τη νέα χρονιά ορισμένοι εξ αυτών:
Γιάννης Σχοινάς: «Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Μας περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα γιατί όλες οι ομάδες θα παρουσιαστούν ενισχυμένες αλλά πιστεύω ότι με τη δουλειά θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Η παρουσία του Δημήτρη Δανιλούλη στον πάγκο της ομάδας έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη μεταγραφή μου».
Μάκης Κουκούλης: «Θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Πιο δύσκολη από την περσινή και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πρώτος στόχος της ομάδας είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο.
Όπως οι υπόλοιπες έτσι και ‘μεις ενισχυθήκαμε με ποιοτικούς παίκτες και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα ομοιογενές σύνολο».
Δημήτρης Κουκουτσέλος: «Θέλουμε να κάνουμε μία αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Έχουν έρθει αρκετοί νέοι και καλοί παίκτες και ελπίζω να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και να τερματίσουμε σε μία καλή θέση. Το κλίμα είναι πολύ καλό κι αυτό μας βοηθάει ιδιαίτερα».
Γιώργος Ράπτης: «Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά, ενώ παράλληλα διατηρήθηκε ο βασικός κορμός από πέρσι. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε καλή πορεία. Όλες οι ομάδες είναι καλές και το πρωτάθλημα θα είναι δυνατό. Τόσο η μάχη της κορυφής όσο και η υπόθεση σωτηρία θα κριθούν πάνω στο νήμα».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass