ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ:

«Γίνε κομμάτι της ιστορίας»

* ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2011 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:22
Εισιτήρια διαρκείας για όλα τα... βαλάντια θα διαθέσει η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, με στόχο να προσελκύσει τους φίλους της να έρθουν στο γήπεδο και να χαρούν ένα όμορφο... ταξίδι στην Γ’ Εθνική κατηγορία, βοηθώντας την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.
Χθες στα γραφεία της εταιρίας ΤΕΔΡΑ έγινε η επίσημη παρουσίασή τους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ αρχικά καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την ανταπόκριση στο κάλεσμα, ο διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε., Γιάννης Μπέης, ο οποίος σε σύντομη ομιλία του, τόνισε τα εξής: «Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά όλοι. Από την πλευρά μας ως διοίκηση του Οικονόμου σε ό,τι έχει σχέση με τα ΜΜΕ, όποια βοήθεια χρειαστείτε για τα έργο σας θα την έχετε και ελπίζουμε και εσείς να βοηθήσετε και να προβάλλετε την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) ημέρα είναι αφιερωμένη στα εισιτήρια διαρκείας και απλά αργήσαμε λίγο να τα κυκλοφορήσουμε λόγω γηπέδου, γιατί περιμέναμε πρώτα να πάρουμε την έγκριση.
Τελικά την προηγούμενη εβδομάδα επιθεώρησε το γήπεδο ο κ. Γενεράλης από την ΕΠΟ, μας έδωσε την έγκριση ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως έδρα.
Φυσικά χρειάζεται να κάνουμε ορισμένες βελτιώσεις που ήδη γίνονται, όπως τα δημοσιογραφικά θεωρεία, την αίθουσα Τύπου και ένα ιατρείο. Μέχρι τις 20 Αυγούστου ευελπιστούμε ότι θα είναι έτοιμα και θα έρθει πάλι ο κ. Γενεράλης, για να πάρουμε το τελικό οκ.
Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας, πιστεύω ότι κάναμε μια αρκετά καλή δουλειά, ο κ. Θανάσης Δρυστέλας θα είναι υπεύθυνος μάρκετιγκ της ομάδας και θα ασχοληθεί με τα διαρκείας, με τις διαφημίσεις και ό,τι έχει σχέση με τις εκδηλώσεις που θα κάνουμε».
Ακολούθως τον λόγο πήρε ο κ. Δρυστέλας που ενημέρωσε αναλυτικότερα για τα διαρκείας, επισημαίνοντας τα εξής: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας, όπως επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στη διοίκηση της ΠΑΕ Οικονόμος για την τιμή πάνω από όλα που μου έκανε και μου ανέθεσε να ηγηθώ της προσπάθειας διάθεσης καρτών διαρκείας και χορηγιών διαφήμισης για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 - για όσους δεν γνωρίζουν, η δουλειά μου είναι διαφημιστικές υπηρεσίες.
Ο πρόεδρος κ. Τόλιος, όταν βρεθήκαμε μου ζήτησε ένα όμορφο εισιτήριο στην τιμή που έχουν τα εισιτήρια διαρκείας στην Γ’ Εθνική. Είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση, λίγες μέρες από τη στιγμή που πήρε έγκριση το γήπεδό μας, να παρουσιάσουμε τις πράσινες κάρτες διαρκείας που απευθύνονται στο ευρύ κοινό και κοστίζουν 150 ευρώ. Τις λευκές κάρτες που απευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές και γυναίκες και κοστίζουν 100 ευρώ.
Αναλογικά με τον πληθυσμό της ιστορικής κοινότητας Τσαριτσάνης η ομάδα από πέρυσι που αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική έκανε την υπέρβασή της. Πόσο μάλλον φέτος που αγωνίζεται στην Football League 2. Όλοι γνωρίζουνε ότι την ομάδα τη χρηματοδοτούν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Σκεπτόμενοι όλα αυτά δημιουργήσαμε 100 αργυρές κάρτες των 200 ευρώ και 50 χρυσές κάρτες των 300 ευρώ οι οποίες οι περισσότερες (χρυσές) διατέθηκαν σε συνεργάτες του κ. Τόλιου. Στις χρυσές και αργυρές κάρτες ουσιαστικά δεν πουλάμε κάρτες, αγοράζουμε υποστήριξη από φίλους που έχουν την οικονομική δυνατότητα και αναγνωρίζουν τις οικονομικές θυσίες συγκεκριμένων ανθρώπων.
Όλες οι κάρτες χρυσές, αργυρές, πράσινες, λευκές θα είναι ονομαστικές, αριθμημένες σε πλαστικό κάθισμα και στέγαστρο, έχουν την ανάλογη απόχρωση με σύνθημα «Γίνε κομμάτι της ιστορίας».
Αδιαμφισβήτητα η ποδοσφαιρική ομάδα της ιστορικής κοινότητας Τσαριτσάνης εκπροσωπώντας όλη την επαρχία Ελασσόνας και αξιοποιώντας αθλητές και προπονητές της επαρχίας μας γράφει τη δική της χρυσή ποδοσφαιρική ιστορία.
Τέλος, θα ήθελα με την ευκαιρία να πω πως αρχίσαμε την αναζήτηση χορηγών με τη μορφή διαφημιστικής πινακίδας στο γήπεδο σε πολύ δελεαστικές τιμές. Οι επαγγελματίες θα διαφημίζονται τόσο στο γήπεδο με πινακίδα και ηχητικό μήνυμα όσο και στην πλατεία σε ειδικό χώρο που ετοιμάζεται από τον πρόεδρο του Δ.Δ. Τσαριτσάνης κ. Αχ. Μητσιμπόνα και το ζαχαροπλαστείο «Μιχούλης», τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια.
 Έχουμε ανάγκη την υποστήριξή σας όπως ανάγκη έχουμε την υποστήριξη όλων των ανθρώπων του αθλητισμού και όχι μόνο, της Τσαριτσάνης και της επαρχίας Ελασσόνας. Πρέπει να τονίσουμε ότι μια τόσο μεγάλη επαρχία θα έχει για πρώτη φορά επαγγελματική ομάδα σε οποιοδήποτε σπορ.
Θα ήταν μεγάλη παράλειψη αν δεν ευχαριστούσαμε την ΤΕΔΡΑ Α.Ε. που δραστηριοποιείται στην κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών έργων, ήταν και είναι ο κύριος υποστηρικτής της ομάδας και απεικονίζεται στο πίσω μέρος της κάρτας διαρκείας».
ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ 300 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Όπως αναφέρθηκε από τους ανθρώπους του Οικονόμου στόχος τους είναι να πουληθούν συνολικά 300 εισιτήρια διαρκείας. Ήδη ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τόλιος έχει πουλήσει 30 χρυσές κάρτες οι οποίες διατέθηκαν σε συνεργάτες του. Σήμερα ξεκινούν οι πωλήσεις και γίνονται προεγγραφές γιατί πάνω στις κάρτες θα αναγράφονται και τα ονόματα των κατόχων τους.
* Μετά το Δεκαπενταύγουστο θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της φανέλας και φέτος την ομάδα θα «ντύνει» η αθλητική εταιρία «Nike».
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Παρασκευή 5 Αυγούστου ο Οικονόμος θα αγωνισθεί σε φιλική αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. Γλυφάδας (σ.σ. προπονητής του είναι ο Νίκος Γκουλής), που ανέβηκε φέτος από τον 8ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, στην Γ’ Εθνική κατηγορία και διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο στους Φιλιππαίους όπου προετοιμάζεται, με την ομάδα της Τσαριτσάνης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass