ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΟΙ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ»

Δόξα Αργυροπουλίου: Στόχος ο πρωταθλητισμός

* Γ. ΤΖΑΦΕΡΗΣ: Η ΟΜΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2011 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:21
Η περσινή πολύ καλή πορεία που επισφραγίσθηκε με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης δεν αφήνει άλλα περιθώρια στην ομάδα της Δόξας Αργυροπουλίου από το να διεκδικήσει φέτος το πρωτάθλημα.
Οι «κιτρινόμαυροι» ανεβάζουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και δηλώνουν ευθαρσώς ότι θα είναι από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Άλλωστε η δουλειά που έγινε τα τρία τελευταία χρόνια στο σύλλογο θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει να αποδίδει καρπούς.
«Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε γι’ αυτό και κάναμε τις ανάλογες κινήσεις» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Δόξας Αργυροπουλίου, Γιώργος Τζαφέρης και πρόσθεσε:
«Δεν μπορεί να το κρύψει και να το αμφισβητήσει κανένας. Τη στιγμή που πέρυσι τερματίσαμε στη δεύτερη θέση φέτος θα διεκδικήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή.
Τίποτα ωστόσο δεν είναι εύκολο αν δεν προσπαθήσεις μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Όμως δεν πρόκειται να αγχωθούμε. Η Δόξα είναι μια ομάδα που οργανώνεται τα τρία τελευταία χρόνια με αργά και σταθερά βήματα και η τρίτη χρονιά (σ.σ. φέτος) θα είναι η πιο σημαντική.
Παρακολούθησα όλες τις ομάδες και πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα αξιόλογο και ανταγωνιστικό. Ίσως το καλύτερο των τελευταίων ετών. Δεν θα υπάρχουν μεγάλες αποκλείσεις. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».
ΣΠ. ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ: ΤΙΠΟΤΑ
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ
Ένας από τους βασικούς συντελεστές της μέχρι τώρα επιτυχημένης παρουσίας της Δόξας Αργυροπουλίου στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία είναι αναμφισβήτητα ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Μπέλτσιος ο οποίος τονίζει ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο.
«Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να εδραιωθεί στην ελίτ της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι αυτό που πετύχαμε πέρυσι με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης δεν είναι τυχαίο αλλά έχουν μπει οι βάσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Η ομάδα έχει αποκτήσει οργάνωση σε όλους τους τομείς, υπάρχει καλό κλίμα και το μόνο που μένει είναι να κάνουμε τα πιστεύω μας πράξη.
Περιμένουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από πέρυσι γιατί πιστεύω ότι η μάχη της κορυφής θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον. Δηλαδή δεν θα δούμε φέτος αυτό που έγινε πέρυσι με τον Αμπελωνιακό. Οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων δεν θα είναι μεγάλες.
Βιώνουμε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία αφού η κρίση έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό καλό θα ήταν κάποιοι να αναθεωρήσουν ορισμένα πράγματα και κυρίως οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να λέγονται ερασιτέχνες.
Τέλος σε ότι αφορά στον φίλαθλο κόσμο θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε γιατί η βοήθειά του είναι σημαντική και ευελπιστούμε να συνεχίσει να μας στηρίζει γιατί η συμπαράστασή του είναι πολύτιμη».
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με την απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών:
Κατσαβός (κεντρικός από Ελασσόνα), Μπουκουβάλας (μεσοεπιθετικός από Δαμασιακό), Φαρμάκας (τερματοφύλακας από Λαρισαϊκό), Αλεξανδρίδης (αμυντικός από Δευκαλίων Κρανιάς), Σαλτσίδης (αμυντικός από Λαρισαϊκό), Τσικούρας (αμυντικός από Ακαδημία Τ.), Λώζος (επιθετικός από Ακαδημία Τ.), Μπουτίνας (κεντρικός από Μεσοχώρι).
Επανήλθαν οι Σιαφαρίκας, Μπέλτσιος, Γανός και προωθήθηκαν από τις υποδομές οι Βογιατζής, Κώνας, Κερκένης και Μπαϊρακτάρης.
Αποχώρησαν οι Μπαχτσιβάνος, Τσάκε και Ορφανίδης.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
7/8: Αργυροπούλι-Αμπελωνιακός
17/8: Βλαχογιάννι-Αργυροπούλι
24/8: Αργυροπούλι-Νέοι ΑΕΛ
30/8: Αργυροπούλι-Μικτή Νέων ΕΠΣΛ
Τέλος αναμένονται να οριστικοποιηθούν τα φιλικά με Ελασσόνα ,Τύρναβο και Οικονόμο Τσαριτσάνης.
 
Τι είπαν οι παίκτες
Τη βεβαιότητα ότι η Δόξα θα μπορέσει φέτος να διεκδικήσει τον τίτλο στη μεγάλη τοπική κατηγορία εξέφρασαν από την πλευρά τους οι παίκτες της ομάδας. Ας δούμε τι δήλωσαν στην «Ε» ορισμένοι εξ αυτών:
Κώστας Χατζής: «Η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει φέτος ένα βήμα πιο πάνω. Ενισχύθηκε σημαντικά σε όλες θέσεις και στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Ένας στόχος που σε καμιά περίπτωση δεν είναι εύκολος αλλά επειδή πέρσι καταφέραμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση και φέτος διατηρήσαμε τον βασικό κορμό πιστεύω ότι έχουμε το σθένος να τον διεκδικήσουμε».
Βαλάντης Αδάμος: «Ήρθαν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές φέτος στην ομάδα και ευελπιστούμε να μπουν γρήγορα στο κλίμα. Οι στόχοι μας φέτος θα είναι υψηλοί σ’ ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αφού όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τους πετύχουμε».
Κώστας Μπουκουβάλας: «Θα παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Θέλουμε το πρωτάθλημα και γι’ αυτό άλλωστε επέλεξα την ομάδα του Αργυροπουλίου. Το κλίμα είναι καλό και θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να δικαιώσω τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Πιστεύω ότι θα υπάρξει ένα γκρουπ ομάδων που θα διεκδικήσει το φετινό τίτλο αλλά στο τέλος ευελπιστώ να είμαστε εμείς αυτοί που θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».
Λεωνίδας Αναστασιάδης: «Ξεκινάμε τη χρονιά με στόχο να κάνουμε μία καλή πορεία. Η ομάδα διατήρησε το βασικό της κορμό και έχει επανδρώθηκε με μικρούς παίκτες που θα μας βοηθήσουν πιστεύω σημαντικά. Όσον αφορά στους στόχους δεν θέλω να μιλήσω όπως και πέρσι. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
Τα τελευταία δύο χρόνια η Δόξα έχει αποβάλει τη λογική της εξασφάλισης της παραμονής στην κατηγορία και θέτει πιο υψηλούς στόχους ιδιαίτερα δε μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης την περυσινή σεζόν. Το κυνήγι του τίτλου φέτος θα είναι δύσκολο γιατί δεν πιστεύω ότι θα επαναληφθεί το περσινό με τον Αμπελωνιακό. Όποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχει διάρκεια θα αναδειχθεί πρωταθλητής».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass