ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ ΣΤΗ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ, ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ

Αμπελωνιακός: Έτοιμος για την πρόκληση

Τ. ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ: ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2011 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:20
 Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Αμπελωνιακού ανοίγει τη φετινή χρονιά. Η επιστροφή των «πρασίνων» στη Δ’ Εθνική κατηγορία σηματοδοτεί την ποδοσφαιρική πρόοδο που επιτελείται τα τελευταία χρόνια στους κόλπους των «πρασίνων» και σκιαγραφεί έναν νέο πιο απαιτητικό ρόλο για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Αμπελώνα που φιλοδοξεί να κάνει αισθητή την παρουσία του τη νέα χρονιά.
Με σύμμαχο λοιπόν την περσινή εντυπωσιακή πορεία και με τη δυναμική που υπάρχει στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια ο Αμπελωνιακός ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του με στόχο να αποδείξει ότι αν και νεοφώτιστος έχει τις δυνατότητες να παίξει ρόλο πρωταγωνιστή στη Δ’ Εθνική.
«Πάντα μία ομάδα σαν τον Αμπελωνιακό έχει υψηλές φιλοδοξίες σε όποια κατηγορία και αν παίζει. Νομίζω ότι είναι μία ευκαιρία για όλα τα παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους και τον αγωνιστικό τους χαρακτήρα γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οι ικανότητες» επισήμανε μεταξύ άλλων ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας προσδιορίζοντας το στίγμα των «πρασίνων» στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
«Χαίρομαι που συνεχίζω για 3η χρονιά στον Αμπελωνιακό κι αυτό πηγάζει από τη φιλοσοφία που υπάρχει στο σύλλογο και την καλή λειτουργία της ομάδας. Αν κοιτάξουμε λίγο τον ποδοσφαιρικό χάρτη θα δούμε ότι είμαστε από τις λίγες ομάδες που τα τελευταία χρόνια στηριζόμαστε στο ντόπιο έμψυχο δυναμικό. Είναι κάτι που τιμάει και τους ποδοσφαιριστές της περιοχής και την τοπική κοινωνία χωρίς να μειώνουμε κάποιον.
Παρουσιαζόμαστε ελάχιστα διαφορετικοί από πέρσι, δηλαδή αν εξαιρέσεις τον Μπέλτι που έφυγε και τον Γέλοβατς για τον οποίο δεν ξέρουμε τι θα γίνει ο κορμός είναι ο ίδιος. Παράλληλα ήρθαν άξιοι ποδοσφαιριστές όπως ο Κυριάκος, ο Φτίκας, ο Συκιώτης και νομίζω ότι το μεγάλο προσόν το δικό μας είναι η ομοιογένεια κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για να προχωρήσει μία ομάδα.
Οι στόχοι μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Δεν μας λέει κάτι το ότι είμαστε νεοφώτιστοι. Πρόσφατο είναι το παράδειγμα του Οικονόμου που πήρε πρωτάθλημα ως νεοφώτιστος. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, στην ομάδα μας και να κοιτάζουμε ψηλά» κατέληξε ο Τάκης Παραφέστας.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Την πεποίθηση ότι ο Αμπελωνιακός θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας και θα πετύχει τους στόχους του εξέφρασαν ο γενικός αρχηγός των «πρασίνων» Κώστας Γκόβαρης και ο διοικητικός Αλέκος Ζιωγάκης.
Ας δούμε τι δήλωσαν στην «Ε»:
Κώστας Γκόβαρης «Έχουμε ένα δύσκολο έργο γιατί οι περισσότεροι στη διοίκηση είμαστε νέοι και δεν έχουμε την εμπειρία αυτής της κατηγορίας αφού ο Αμπελωνιακός είχε πολλά χρόνια να αγωνιστεί ξανά στη Δ’ Εθνική. Θέλουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει και πιστεύουμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε.
Αλέκος Ζιωγάκης: «Είναι μεγάλη πρόκληση για μας η Δ’ Εθνική. Μιλάω λόγω εμπειρίας γιατί αγωνίστηκα ως ποδοσφαιριστής πριν 18 χρόνια και μάλιστα αρχηγός της τότε ομάδας. Είναι αρκετά δύσκολο το πρωτάθλημα. Ευελπιστούμε όμως με τις κινήσεις που κάναμε, κρατώντας τους προπονητές, όλο τον περσινό κορμό και με επιλεκτικές προσθήκες παικτών ότι θα μείνουμε στην κατηγορία και όχι μόνο. Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα καθώς απομένουν 2-3 μεταγραφές που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες».
ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ
Τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του Αμπελωνιακού είναι οι παρακάτω:
Παπαδόπουλος (τερματοφύλακας από Φλώρινα), Μπίκος (αμυντικός από Οικονόμο), Κυριάκος (μεσοεπιθετικός από Φιλοκτήτη), Χατζηλιόντας (κεντρικός από Οικονόμο), Βούκιας (αμυντικός από Ροδιακό), Μαλιόγκας (κεντρικός από Ροδιακό), Τσούτσας (επιθετικός από Αργυροπούλι). Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα του Βαγγέλη Φτίκα (επιθετικός από Οικονόμο), ενώ στην ομάδα δοκιμάζεται και ο Παπαζήσης (τερματοφύλακας από τον Ροδιακό).
 
 
Τι είπαν οι παίκτες
Πανέτοιμοι για τη φετινή πρόκληση της Δ’ Εθνικής δήλωσαν από την πλευρά τους οι παίκτες του Αμπελωνιακού. Ας δούμε τι είπαν στην «Ε» ορισμένοι εξ αυτών:
 
Δημήτρης Αλεξανδρής: «Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό σύνολο. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον περσινό κορμό και κάναμε κάποιες προσθήκες. Θα δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα με στόχο την άνετη παραμονή».
Μιχάλης Κυριάκος: «Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους του Αμπελωνιακού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και θα συμβάλλω τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας».
Μάρκος Κωτούλας: «Η Δ’ Εθνική σαφώς και αποτελεί πρόκληση για μας και ελπίζουμε τα καλύτερα για την ομάδα. Στόχος μας είναι η παραμονή και κυρίως να αποδείξουμε ότι ο Αμπελωνιακός ανήκει σ’ αυτή την κατηγορία και όχι πιο χαμηλά».
Βαγγέλης Τζιαρτζιάνης: «θα είναι δύσκολη η κατηγορία και μια πρόκληση για μας. Πρώτος στόχος η παραμονή και από κει και πέρα θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Είμαι σίγουρος ότι μέσα από τη δουλειά θα καταφέρουμε να δείξουμε πολλά πράγματα όπως κάναμε και την περσινή χρονιά μέσα από την πορεία μας».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass