ΕΝΩ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύο νέους παίκτες απέκτησε η Ολύμπια

*ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ κ. ΝΟΤΑΡΑ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2011 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:20
 Η διοίκηση του Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διακεκριμένο επιστήμονα, κ. Νοταρά Ιωάννη, χειρουργό ορθοπεδικό, επιστημονικό συνεργάτη του Ιασώ Θεσσαλίας. Οι παίκτες της λαρισινής ομάδας θα λαμβάνουν άμεση ιατρική παρακολούθηση, καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012. Η διοίκηση του Γ.Σ. Ολύμπια ευχαριστεί τον κ. Νοταρά Ιωάννη και το Ιασώ Θεσσαλίας για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα.
Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα ενισχύθηκε με δύο ακόμη νέους αθλητές, τον Μπίο Σωτήρη 20 ετών, που αγωνιζόταν στο σωματείο Γ. Σ. Μακάμπι στη θέση 1 και 2 και τον Παπακώστα Κωνσταντίνο 16 ετών που αγωνιζόταν στον Εθνικό Λάρισας στη θέση 4 και 5.
Όμως ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας ενίσχυσε και τη γυναικεία ομάδα. Μεταγραφική επιτυχία του θεωρείται η Νατάσσα Ντάνου που παίζει στη θέση 5, η οποία είχε παίξει στον Ολυμπιακό Βόλου στην Α1 Εθνική Κατηγορία, και προηγούμενες ομάδες που αγωνιζόταν ήταν η Ολυμπιάδα Λάρισας, το Παλαιό Φάληρο και το Σπόρτινγκ. Επίσης υπήρξε παίκτρια της Εθνικής ομάδας. Ο Γ.Σ Ολύμπια ευχαριστεί τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής της.
*Άρχισαν οι προεγγραφές στις Ακαδημίες του Γ.Σ Ολύμπια και sports academy για αγόρια και κορίτσια γεννημένα από 2005 και μετά. Η εγγραφή των αθλητών και αθλητριών αποσκοπεί στη δημιουργία νέων τμημάτων αγοριών και κοριτσιών μικρότερων ηλικιών και στην καλύτερη λειτουργία των ήδη υπαρχόντων τμημάτων υποδομής. Τηλ. επικοινωνίας κ. Θανάσης Κουκούβας 6982101538 και κ. Ελένη 2410410891.
    
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass