ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Προτάθηκε στο Δωτιέα ο Γέλοβατς

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο Π. ΦΟΥΣΙΚΑΣ ΣΤΟ ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ- ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΕΝΕΑ ΤΣΑΚΕ * ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2011 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:20
 Στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς προτάθηκε ο Σάσα Γέλοβατς. Ο Σερβοκροάτης μεσοεπιθετικός που πέρσι ήταν εκ των κορυφαίων της Α’ ΕΠΣΛ και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ανόδου του Αμπελωνιακού ήλπιζε να συνεχίσει στους «πράσινους» και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής με την προϋπόθεση ότι θα έπαιρνε την Ελληνική υπηκοότητα. Όμως επειδή δεν υπήρξαν κάποιες ουσιαστικές εξελίξεις επί του θέματος είναι πολύ πιθανό ο Σάσα Γέλοβατς να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Έτσι οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι προτάθηκε στην ομάδα της Αγιάς οι υπεύθυνοι της οποίας εξετάζουν την περίπτωση απόκτησής του.
Από κει και πέρα ανοικτό για την ομάδα του Δωτιέα παραμένει το θέμα του Ρουμάνου επιθετικού από τον Εορδαϊκό, Βαλεντίν Άνα, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και ο κεντρικός αμυντικός Αθανασίου που πέρσι αγωνίστηκε στο Λαρισαϊκό αλλά ανήκει στη Χάλκη. Τέλος τη φανέλα του Δωτιέα θα φορέσει τη νέα χρονιά ο τερματοφύλακας Γιολδάσης που αγωνίζονταν από την ομάδα του Τυρνάβου
* * *
Παίκτης του Μαχητή Τερψιθέας θα πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Φουσίκας. Όπως αναφέρουν κύκλοι της διοίκησης ο έμπειρος επιθετικός που αγωνίζονταν στον Απόλλωνα Λάρισας συμφώνησε στους «κυανόλευκους» μετά από έναν μαραθώνιο συνομιλιών. Καθοριστική σημασία γι’ αυτό ήταν οι διαρκείς και επίμονες προσπάθειες του διοικητικού του Μαχητή, Δημήτρη Βουτσιλά. Σύντομα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.
Εν τω μεταξύ μπορεί ο Μαχητής να ανακοίνωσε ότι «κλείνει» τον πρώτο σκόρερ της Γ’ Ερασιτεχνικής Αποστόλη Ταρταμπούκα, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης μάλλον οδεύει προς Μακρυχώρι. Τέλος στην ομάδα της Τερψιθέας θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική σεζόν ο κεντρικός αμυντικός Ενέα Τσάκε που είχε μείνει ελεύθερος από τη Δόξα Αργυροπουλίου.
ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΤΗΣ
ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Πιστή στις δεσμεύσεις της η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων συνεχίζει τη νέα χρονιά με αθλητές εξ ολοκλήρου από την επαρχία Φαρσάλων. Αφού διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό της όλους τους Φαρσαλινούς ποδοσφαιριστές προχώρησε στην απόκτηση δυο νέων και ταλαντούχων παικτών του Ανδρέα Νταφόπουλου και του Σωκράτη Κουκουτή από τον Ενιπέα.
Η επίσημη «πρώτη» της ομάδας για τη νέα χρονιά θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 18.00 στο εθνικό στάδιο Φαρσάλων.
Ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν με τη βοήθειά τους στην πετυχημένη χρονιά για το σύλλογο, ξεκινώντας από τους επαγγελματίες της πόλης και τις μικρές επιχειρήσεις της επαρχίας που επέλεξαν να διαφημιστούν μέσω του Αχιλλέα Φαρσάλων.
Επίσης τους γιατρούς καθώς και όλους όσοι αφιλοκερδώς δώσανε τις συμβουλές τους στην ομάδα μαζί και τους επισιτιστές της πόλης που φιλοξένησαν τους αθλητές όλο το έτος.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα 150 μέλη του συλλόγου που στηρίζουν την ομάδα σε όλες τις εκδηλώσεις της.
Η διοίκηση ανακοινώνει ότι από 1η Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας της ομάδας με τιμή 50 ευρώ. Επίσης είναι σε εξέλιξη λαχειοφόρος της ομάδας με δυο μεγάλα δώρα. Παράλληλα ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Μπιζούλα και την κ. Λάνα Μπιζούλα για την προσφορά του σαλονιού για τη λαχειοφόρο της ομάδας και τους εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία.
Τέλος, η διοίκηση του Αχιλλέα ευχαριστεί τους φιλάθλους για την στήριξη εκφράζοντας την ευχή ότι «όλοι μαζί διοίκηση, μέλη και φίλαθλοι θα κρατήσουμε το όνομα της ιστορικής ομάδας μας ψηλά και την επόμενη χρονιά ώστε να αποτελέσει ο Αχιλλέας Φαρσάλων αθλητικό και πολιτιστικό «σήμα κατατεθέν» της πόλης και της επαρχίας».
Ανακοινώθηκαν και τα φιλικά της ομάδας που είναι τα εξής:
18/8: Αχιλλέας - Αγιάς
20/8: Αχιλλέας – Ν. Αγχίαλος
24/8: Μελιβοία – Αχιλλέας
27/8: Δήμητρα – Αχιλλέας
6/9: Αχιλλέας – Πυργετός
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Στις 3 Αυγούστου αρχίζει την προετοιμασία της η Αναγέννηση Φαρσάλων, υπό την τεχνική ηγεσία του Νίκου Θεοχαρόπουλου. Γι’ αυτό καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο προπονητήριο της οδού Βόλου τη συγκεκριμένη ημέρα στις 6 το απόγευμα.
Δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές απέκτησε η ομάδα. Πρόκειται για τον Τριανταφύλλου από τον Ενιπέα και τον Μακρή από τον Ατρόμητο Βαμβακούς.
Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας αναμένεται να αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές για να αναπληρώσουν αυτούς που εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν από το σύλλογο.
Στις αρχές Αυγούστου αναμένεται η συνάντηση των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού και της διοίκησης της Αναγέννησης Φαρσάλων ώστε να επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο ομάδων στα τμήματα υποδομής, που είναι κάτι ξεχωριστό για την επαρχία Φαρσάλων.
Άλλωστε η προώθηση πολλών νέων ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα της Αναγέννησης δείχνει την αλλαγή φιλοσοφίας που θα επικρατεί πλέον στην ομάδα των Φαρσάλων, για την ανάδειξη ταλέντων της περιοχής και την προώθησή τους σε μεγαλύτερες ομάδες.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass