ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Ανεβάζει… στροφές ο Γιώργος Καλτέκης

*ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ *ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2011 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:19
Αναχώρησε χθες το μεσημέρι η αποστολή του Οικονόμου για τους Φιλιππαίους Γρεβενών, όπου σε υψόμετρο 1.250 μ. στη μαγευτική τοποθεσία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Λεωνίδας», θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και πιο ουσιαστικό στάδιο της προετοιμασίας της νεοφώτιστης στην επαγγελματική Γ΄ Εθνική κατηγορία, ποδοσφαιρικής ομάδας της Τσαριτσάνης.
Στην αποστολή συμμετέχουν ο προπονητής Γιώργος Καλτέκης με τους βοηθούς του Φώλλα Νίκο και Νούσια Χαρίλαο, ο φυσιοθεραπευτής Μπανούσης Αθανάσιος και οι ποδοσφαιριστές: Νούσιας Παναγιώτης, Φλώρος Βασίλης, Οικονόμου Χρήστος, Μπαλής Δημήτρης, Μπανούσης Κων/νος, Νικούλης Αλέξανδρος, Πούτας Αντώνης, Μήσιος Νικόλαος, Πρικάκης Αντώνης, Μαντζούνης Χρήστος, Καραγιάννης Ηλίας, Τσανάκας Απόστολος, Αγγελίνας Θάνος, Κορομπίλιας Θάνος, Κουλτσιάκης Ιωάννης, Λιόλιος Βασίλης,  Λιλολάρι Ηλίας, Λόρι Κέρις, Μούτσα Μπλέντι, Παπακωνσταντίνου Κων/νος, Μπαχτσιβάνος Στέλιος, Παναγιώτου Ανδρέας και Σιαφαρίκας Διονύσης. Αρχηγός της αποστολής είναι ο διοικητικός Νταρής Δημήτρης.
Την ομάδα αποχαιρέτησαν, κατά την αναχώρησή της από το γήπεδο της Τσαριτσάνης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Μπέης με τους Βασίλη Τζιούργκανο (διοικητικό) και Γιώργο Μπαμπάλη (υπεύθυνο επικοινωνίας).
Στο προπονητικό κέντρο «Λεωνίδας» η ομάδα του Οικονόμου θα παραμείνει για 2 εβδομάδες περίπου.
Τη μια ημέρα θα γίνονται τρεις προπονήσεις (πρωί-μεσημέρι γυμναστήριο-βράδυ τακτική) ενώ την άλλη δύο (πρωί και απόγευμα).
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ
Η απογευματινή προπόνηση στους Φιλιππαίους έγινε σε ιδανικές συνθήκες, καθώς ο υδράργυρος έδειχνε τους 20 βαθμούς Κελσίου και οι παίκτες έδειχναν πολύ ευδιάθετοι κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.
Από σήμερα ο τεχνικός ηγέτης των «Πρασίνων» Γιώργος Καλτέκης ανεβάζει…στροφές και τους ποδοσφαιριστές περιμένει σκληρή δουλειά.
Πάντως ο Ελασσονίτης προπονητής στάζει…μέλι για τους παίκτες και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του, σε επικοινωνία που είχαμε:
«Η αλήθεια είναι ότι δυο-τρία παιδιά που προέρχονται από ερασιτεχνικές ομάδες και το ταλέντο τους φυσικά περισσεύει, είναι λίγο πίσω από θέμα δουλειάς και αυτό το θεωρώ φυσιολογικό. Είμαι γενικά ευχαριστημένος όμως από όλα τα παιδιά, που κάνουν ό,τι χρειάζεται αυτή την εποχή, χωρίς να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.
Δουλεύω με υψηλού επιπέδου νοημοσύνης παίκτες που παράλληλα διαθέτουν και άριστους χαρακτήρες, συστατικά απαραίτητα για να πετύχεις και να «κτίσεις» σωστά ένα νέο οικοδόμημα».
-Βλέπουμε πολλά νέα πρόσωπα όπως έγινε και πέρυσι. Πόσο θα είναι εύκολο ή δύσκολο να «δέσει» γρήγορα η ομάδα;
«Προσωπικά δεν με φοβίζει αυτό το γεγονός, διότι και πέρυσι το ρόστερ ήταν κατά 80% με 90% ανανεωμένο, όμως αυτό δεν μας εμπόδισε να πετύχουμε τους στόχους μας. Με δουλειά, υπομονή και επιμονή όλα γίνονται, αλλά σίγουρα χρειάζεται και μια μικρή πίστωση χρόνου, για να δείξουμε ομάδα. Εμένα πάντως με ικανοποιεί ότι λειτουργούμε ως μια οικογένεια και γρήγορα μπήκαν στο πνεύμα της ομάδας, οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές».
-Πόσες μεταγραφές θα γίνουν ακόμη;
«Θέλουμε τρεις παίκτες και προσπαθούμε για να αποκτηθούν κατά πρώτο λόγο ένας τερματοφύλακας και ένας επιθετικός, ενώ θα είμαστε σε αναμονή μήπως προκύψει και κάτι το εξαιρετικό. Το σε ποια θέση θα αγωνίζεται, αυτό δεν μας προβληματίζει».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass