ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ 18ΧΡΟΝΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΑΦ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΛΗ

Κίνηση - ματ από το Μαχητή Τερψιθέας

ΣΤΑ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ» ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2011 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:18
 Σημαντική μεταγραφική επιτυχία σημείωσε ο Μαχητής Τερψιθέας ο οποίος κατάφερε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τον ταλαντούχο Τρικαλινό Δημήτρη Κουτλή. Ο 18χρονος κεντρικός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των Τρικάλων και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε απασχολήσει και τον ΑΟ Τρικάλων, ενώ πρόσφατα είχε κινήσει το ενδιαφέρον του στράικερ του Παναθηναϊκού Βαζέχα για λογαριασμό του «τριφυλλιού». Ο Δημήτρης Κουτλής αγωνίζονταν πέρσι στον Αχιλλέα Μπάρας ομάδα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του γειτονικού νομού.
Από κει και πέρα οι άνθρωποι των «κυανολεύκων» προχώρησαν στην απόκτηση πέντε ακόμα ποδοσφαιριστών, ενώ ετοιμάζουν μία μεταγραφική - «βόμβα» που αναμένεται να αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες.
Πιο συγκεκριμένα τη φανέλα του Μαχητή θα φορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο ο 23χρονος επιθετικός του Αβέρωφ και πρώτος σκόρερ της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Αποστόλης Ταρταμπούκας, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός του Δαμασιακού Νίκος Τσιτουρτζής, ο 18χρονος αμυντικός της ΑΕΛ Νέων U-21 Παναγιώτου, ο κεντρικός της Δόξας Αργυροπουλίου Ανδρέας Ορφανίδης και ο 20χρονος κεντρικός του Οικονόμου Τσαριτσάνης Διονύσης Παναγιώτου.
Εν τω μεταξύ, τις προοπτικές συνεργασίας με την ακαδημία Γ. Πλίτση εξετάζει η διοίκηση του Μαχητή Τερψιθέας στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να παραχωρηθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές όπως ο ταλαντούχος Δημητρέλης κ.ά.
Τέλος ενδιαφέρον από ομάδες Γ’ και Δ’ Εθνικής έχει εκδηλωθεί για την απόκτηση του επιθετικού του Μαχητή Τερψιθέας Κώστα Μάρκου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ κοντά σε συμφωνία συνεργασίας με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή βρίσκεται ο Πυργετός.
 
Ανανέωσε στον Φιλοκτήτη
ο Δημήτρης Μαλαχτάρης
 
Τη φανέλα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας και τη νέα σεζόν θα φορέσει ο Δημήτρης Μαλαχτάρης. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα των παραλίων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αφού αποδέχθηκε την πρόταση των ανθρώπων του συλλόγου.
Εν τω μεταξύ σε αναμονή βρίσκεται το θέμα του κεντρικού της Δήμητρας Αγιάς Χρήστου Αρβανίτη για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τον Φιλοκτήτη. Η ομάδα της Μελιβοίας φαίνεται ότι έχει μέχρι τώρα τις περισσότερες πιθανότητες για την απόκτησή του ωστόσο τον εν λόγω παίκτη διεκδικεί και ο Αετός Μακυρχωρίου και σήμερα αναμένεται να υπάρξει σχετική συνάντηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις.
 
 
Ελεύθερος ο Γ. Μάτος
από τον Πυργετό
 
Ελεύθερος από τον Πυργετό έμεινε ο Γιώργος Μάτος ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ευχαριστεί τη διοίκηση του συλλόγου και το προπονητικό τιμ για την άψογη συνεργασία.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από Αμπελωνιακό και Δωτιέα Αγιάς.
 
Σε αναζήτηση ομάδας
ο Βασίλης Ντακούλας
 
Σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκεται ο Βασίλης Ντακούλας. Ο 25χρονος κεντρικός έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ «Καλλονή» η οποία τερμάτισε στη 2η θέση του βορείου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο φετινό πρωτάθλημα.
 
 
«Εκλεισαν» τρεις
στη Δήμητρα Γιάννουλης
 
Στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών προχώρησε η Δήμητρα Γιάννουλης. Πρόκειται για τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Γιάννη Μπάμπαλη από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον 23χρονο τερματοφύλακα Βασίλη Μαστοροδήμο από τον Δαμασιακό και τον Γιάννη Μαλισόβα επίσης τερματοφύλακα από την Φαρκαδόνα. Εν τω μεταξύ οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης Σωτήρη Σαπάκο.
Την ερχόμενη Πέμπτη στις 19.00 στο γήπεδο Γιάννουλης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass