ΤΡΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ «ΚΛΕΙΣΟΥΝ» ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Μεταγραφικός οργασμός στον Τύρναβο

*Ο ΜΑΚΗΣ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2011 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:17
 Στάση αναμονής κρατούσε μέχρι τώρα ο Τύρναβος 2005 όσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, όμως μετά το Σαββατοκύριακο της ξεκούρασης, αρχίζει πλέον η διοίκηση να περνά στην… αντεπίθεση.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, τρεις έμπειροι παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία και αν αποκτηθούν θα βοηθήσουν σημαντικά την τυρναβίτικη ομάδα, ήρθαν σε επαφή με τον πρόεδρο Βασίλη Μπρέζα και συζήτησαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας, για τη νέα σεζόν.
Για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτουμε τα ονόματά τους, καθώς δεν έχουν συμφωνήσει και την οριστική απάντηση τους θα δώσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Όσον αφορά στις θέσεις που παίζουν είναι ένας αμυντικός, ένας στόπερ που έχει αγωνισθεί και στην ΑΕΛ και ένας μέσος.
Παράλληλα υπάρχει ενδιαφέρον και για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί ο Τύρναβος και κατά την περσινή περίοδο.
Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις εντός της εβδομάδας και σχεδόν θα συμπληρωθεί το ρόστερ με την προσθήκη τριών ή τεσσάρων παικτών ακόμη.
Χθες το απόγευμα οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις και συνεχίζεται χωρίς προβλήματα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Μέχρι την Κυριακή 24 Ιουλίου η προετοιμασία θα γίνεται στον Τύρναβο και ακολούθως η ομάδα θα μεταβεί στους Φιλιππαίους Γρεβενών για το βασικό στάδιο.
Ο ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
Σε ομάδα της Θεσσαλονίκης μάλλον θα παραχωρηθεί ως δανεικός ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Μάκης Γκαραγκούνης, ο οποίος παράλληλα θα σπουδάζει στη συμπρωτεύουσα, συνδυάζοντας και τα δυο.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ
Ελεύθερος έμεινε από την ομάδα του Τυρνάβου ο ποδοσφαιριστής Λεωνίδας Κωστούλας. Ο 19χρονος επιθετικός συζητά με ομάδες του νομού, για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.
ΘΕΛΕΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες από τν Λαμία, ο Βαγγέλης Στουρνάρας αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Τυρνάβου , αλλά η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολη, καθώς ο αμυντικός δεν είναι ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass