Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ

«Χτυπά» Μ. Γεωργούλα ο Αμπελωνιακός

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΕΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ Π. ΝΑΚΑ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2011 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:17
 Μετά την πρόσφατη μεταγραφή του Μιχάλη Κυριάκου, όπως είχε αποκαλύψει η «Ε», ένας ακόμα από τους κορυφαίους στη θέση του στο νομό βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Αμπελωνιακού. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Μάκη Γεωργούλα που έμεινε τελικά ελεύθερος από τον Δωτιέα Αγιάς αφού δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και αναμένονται εξελίξεις.
Εν τω μεταξύ, εκτός από την απόκτηση τερματοφύλακα το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Αμπελωνιακού εστιάζεται στη μεταγραφή ποδοσφαιριστών που μπορούν να αγωνιστούν ως μικροί. Έτσι λοιπόν κάποιες επαφές έχουν γίνει με τον αμυντικό Μπαρά που έμεινε ελεύθερος από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον επιθετικό Κωστούλα από τον Τύρναβο. Επίσης έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και για τον κεντρικό Φλέγγα από τους Νέους της ΑΕΛ, ο οποίος ανήκει στην Πελασγιώτιδα.
***
Αν και ο ίδιος τη νέα χρονιά ενδέχεται να αποχωρήσει από το προσκήνιο λόγω των σχολικών του υποχρεώσεων παρ’ όλα αυτά συνεχίζει να βρίσκεται στο «στόχαστρο» ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Ο λόγος για το νεαρό Παναγιώτη Νάκα του Δαμασιακού. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου εξετάζει την απόκτησή του καθώς πέρσι επί θητείας Σάκη Τσιώλη, ο 17χρονος επιθετικός είχε δοκιμασθεί στους «ερυθρόλευκους» αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Παναγιώτης Νάκας ήταν βασικό στέλεχος της Μικτής Νέων ΕΠΣΛ (δεύτερος αρχηγός) και πρώτος σκόρερ με 10 συνολικά τέρματα, ενώ ήταν βασικός και στην Περιφερειακή Μικτή Ομάδα.
***
Ελεύθερος από την Αναγέννηση Φαρσάλων έμεινε ο Χρήστος Ανδρεόπουλος. Ο έμπειρος επιτελικός μέσος αποδεσμεύτηκε με απόφαση της διοίκησης του συλλόγου μετά από 16 συνεχόμενα χρόνια προσφοράς στο σύλλογο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται εντός των ημερών.
***
Ελεύθερος από τη Δόξα Αργυροπουλίου έμεινε ο αμυντικός Ενέα Τσάκε. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής φαίνεται να μιλάει με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, ενώ υπάρχει κάποια πιθανότητα να επιστρέψει στον Αμπελωνιακό στον οποίο αγωνιζόταν πέρσι.
Ελεύθερος είναι και ο 19χρονος αδερφός του, Εργκέν, επίσης αμυντικός που αγωνιζόταν στην ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης.
***
Στο παιχνίδι της απόκτησης του νεαρού επιθετικού μέσου της Δήμητρας Αγιάς Χρήστου Αρβανίτη μπήκε τις τελευταίες ημέρες και ο Αετός Μακρυχωρίου. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν επίσημη πρόταση στον 18χρονο ποδοσφαιριστή τον οποίο διεκδικούν ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας και ο Σμόλικας Φαλάνης. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Μελιβοίας βρίσκεται πιο κοντά στον παίκτη (χθες υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου) ενώ η περίπτωση του Σμόλικα απομακρύνεται σιγά-σιγά αφού η πρόταση των «πρασίνων» δεν είναι ικανοποιητική. Τίποτα ωστόσο δεν είναι σίγουρο ακόμα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass