ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ GRAPPLING-COMBAT GRAPPLING

Ασημένιοι… Μονομάχοι

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2011 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:17
 Με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος επέστρεψαν οι δύο αθλητές του Α.Σ. Μονομάχοι Λάρισας οι οποίοι μετείχαν στους διασυλλογικούς αγώνες Grappling-Combat Grappling που διοργάνωσε στις πρότυπες εγκαταστάσεις του στο Περιστέρι ο Α.Σ. Έλληνες Μαχητές (Hellas Top Team) υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Φ.Π.
Αν και ο μήνας αυτός δεν ενδείκνυται για αγώνες 19 σωματεία από Ελλάδα και ένα από Βουλγαρία και 81 συνολικά αθλητές έδωσαν το «παρών» και αγωνίστηκαν σε ολυμπιακή παλαίστρα 12x12 και σε οκτάγωνο κλουβί διαστάσεων 7μ.
Στα -70 κιλά ο Γκουγκουλιάς Στέλιος κατετάγη στη δεύτερη θέση (νίκη με υποταγή – ήττα με υποταγή) και στα -75 ο Σταμέλος Παναγιώτης κατέλαβε επίσης τη δεύτερη θέση με τρεις νίκες (νίκη στα σημεία – νίκη με υποταγή – μη προσέλευση του αντιπάλου). Οι δύο αθλητές ανέβασαν το επίπεδο των «Μονομάχων» αφήνοντας τον προπονητή τους Κοτασίδη Νικόλαο αρκετά ικανοποιημένο για την προσπάθεια και το αποτελέσματά τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως στους αγώνες παρευρέθηκε και η υπεύθυνη των μη ολυμπιακών στυλ της FILA Miss Anne Pellau η οποία εντυπωσιασμένη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο των αθλητών.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass