ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Εξαιρετική δουλειά γίνεται στον Οικονόμο

*ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ 19ΧΡΟΝΟΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ-ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2011 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:17
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μπορεί ο υδράργυρος να αγγίζει τους 37 και 38 βαθμούς Κελσίου, όμως οι παίκτες του Οικονόμου Τσαριτσάνης μένουν ανεπηρέαστοι από τις αντίξοες συνθήκες, δουλεύοντας καθημερινά σκληρά έχοντας επίγνωση ότι όσο περισσότερο κουραστούν αυτή την περίοδο, τόσο και πιο ευεργετικά θα είναι τα αποτελέσματα τον χειμώνα.
Αύριο οι «Πράσινοι» συμπληρώνουν μια εβδομάδα περίπου από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και τα μηνύματα είναι αισιόδοξα για τον…πρωτάρη της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος μένει και ο τεχνικός ηγέτης του Οικονόμου, Γιώργος Καλτέκης, ο οποίος θα προσπαθήσει να δημιουργηθεί η κατάλληλη χημεία παλιών και νέων παικτών, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις της.
Τα δύσκολα πάντως δεν ήρθαν ακόμη, καθώς στο βασικό στάδιο που θα γίνει από τις 24 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου στους Φιλιππαίους Γρεβενών, τους ποδοσφαιριστές περιμένει πολλή δουλειά.
Σήμερα θα γίνει μια προπόνηση το απόγευμα, ενώ αύριο θα δοθεί στους παίκτες ρεπό για να ξεκουραστούν και να επανέλθουν με περισσότερες δυνάμεις από τη Δευτέρα, στους ρυθμούς της προετοιμασίας.
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Εν τω μεταξύ, αποκτήθηκε χθες ο 19χρονος τερματοφύλακας Διαμαντής Χαραπτινός, ο οποίος αγωνιζόταν στη Νέα Ιωνία (ομάδα Δ΄ Εθνικής), όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΚ.
Αντίθετα, «χάλασε» η μεταγραφή του νεαρού Σαββίδη από τους Νέους του ΠΑΟΚ, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν ικανοποίησε την τεχνική ηγεσία, από την ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία και αποφασίσθηκε να μην υπάρξει η συνεργασία.
Καλές εντυπώσεις αφήνει ο 18χρονος Θάνος Αγγελίνας στις προπονήσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανάψει το…πράσινο φως από τον Γιώργο Καλτέκη, για να γίνει ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που σπουδάζει στη Λάρισα, μέλος της οικογένειας του Οικονόμου.
ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Δυο δυνατά φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επιστρέφοντας από τους Φιλιππαίους, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Συγκεκριμένα στις 10 Αυγούστου θα αγωνισθεί με την ΑΕΛ μάλλον στο AEL FC ARENA και δυο ημέρες αργότερα στις 12 Αυγούστου θα υποδεχθεί στο στάδιο «Γ.Μητσιμπόνας» τον Πιερικό.
*Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από τις εργομετρικές εξετάσεις που έγιναν στο γυμναστήριο «Ρυθμός και Κίνηση» του Νίκου Φώλλα στην Ελασσόνα, κάτω από την επίβλεψη του κ. Ηλία Ρήγα (σ.σ.φυσίατρος-καθηγητής γυμναστικής ακαδημίας), από τη Λαμία.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass