ΠΟΙΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ Η ΟΜΑΔΑ

Αυτό είναι το σχέδιο αναγέννησης της Ολύμπια

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΘΑΝΟ ΓΚΑΝΕΤΣΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΗΝ Α1 ΕΣΚΑΘ * ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ * ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2011 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:15
 Αν φτάσεις στο μηδέν δεν έχει πιο κάτω. Το μόνο που υπάρχει πλέον είναι η άνοδος. Η Ολύμπια από τη στιγμή που άρχισε να παίρνει την κατιούσα έφτασε στο σημείο να μην κατεβάσει καθόλου ομάδα σε κανένα πρωτάθλημα περύσι. Αυτό ήταν και το δικό της σημείο μηδέν. Εδώ και κάμποσο διάστημα όμως κάποιοι άνθρωποι έχουν αναλάβει να επαναφέρουν στην ενεργό δράση τους «πορτοκαλί» που έφτασαν σε τόσο μεγάλες επιτυχίες. 
Χθες μίλησε στην «Ε» ο Αντώνης Ανδρέου που είναι μαζί με τον Βασίλη Μητσόπουλου οι κινητήριοι μοχλοί. Αυτά που αποκάλυψε είναι αρκετά για πρόσωπα και ονόματα. Αρχικά ανέφερε: «Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Η Ολύμπια βγαίνει από την αφάνεια και θα ξανακάνει το μπάσκετ της Λάρισας να είναι σε περήφανες κατηγορίες. Επανερχόμαστε στην αγωνιστική δράση με στόχος να δημιουργήσουμε μια ομάδα μεγάλη και πραγματικά αντάξια του παρελθόντος»
Στην συνέχεια μπήκε σε λεπτομέρειες: «Θα δουλέψουμε με τμήματα υποδομής και θα έχουμε σκάουτινγκ σε πλην την περιφέρεια της Θεσσαλίας για την παρακολούθηση των ταλέντων και την απόκτησή τους. Ελπίζουμε πως οι δραστηριότητες του συλλόγου θα επεκταθούν και εκτός γηπέδων».
Επίσης μίλησε και με ονόματα και θέσεις: «Εγώ θα είμαι τεχνικός διευθυντής, υπεύθυνος αναπτυξιακού και υπεύθυνος χορηγιών, ο Σάββας Αραπατσάνης θα είναι εκτός από προπονητής στις γυναίκες και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής μαζί με τον γυμναστή Βασίλη Μητσόπουλο. Στα αγωνιστικά τμήματα υπεύθυνος θα είναι ο προπονητής Γιώργος Ζάχος μαζί με τον Δημήτρη Δεληχρήστο και τον Θρασύβουλο Λιάγκα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Ολύμπια θα έχει άμεση συνεργασία με την Sports Academy. Ακόμα να αναφέρουμε πως αρωγός στην προσπάθεια θα είναι και ο Νέστορας Κόμματος. Θα δώσουμε βαρύτητα στα τμήματα υποδομής ενώ υπεύθυνη των προεγγραφών θα είναι η κ. Ελένη Γκριμούλη στα γραφεία του συλλόγου (τηλ. 2410 - 41.891) ». Τέλος ευχαρίστησε και κάποιους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκαν στο πρώτο διάστημα: «Ευχαριστούμε τους αδερφούς Μπαζάκη για συνεργασία και μεταγραφές όπως και τους κ. Λάππα Παναγιώτη και Βασίλη από τον Αμπελώνα».
ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ
Ο τεχνικός διευθυντής της Ολύμπια μίλησε επίσης και για την περίπτωση της έδρας. «Φέτος θα προσπαθήσουμε να μην αλλάξουμε έδρα. Η Ολύμπια είναι συνυφασμένη με το κλειστό της Νεάπολης τα τελευταία χρόνια και αυτό θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε. Θα επιδιώξουμε να αγωνιστούμε εκεί».
Ανέφερε και συνέχισε: «Γνωρίζουμε πως είναι τεράστιο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε να επαναδραστηριοποιήσουμε το Σύλλογο Φίλων της Ολύμπια. Θα έχουμε μια συνάντηση με τους ανθρώπους αυτούς και θα το ξεκινήσουμε και αυτό. Η Ολύμπια έχει ανάγκη τον κόσμο της» κατέληξε. 
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Στα αγωνιστικά ζητήματα τώρα σε μια ακόμα σπουδαία κίνηση προχώρησε χθες η Ολύμπια. Η ομάδα που έχει γράψει ιστορία στην Α1 Εθνική δείχνει πως θέλει να μπει με τον καλύτερο τρόπο και στην… Α1 ΕΣΚΑΘ στη νέα εποχή. Χθες λοιπόν απέκτησε τον Θάνο Γκανέτσα που πέρυσι ήταν βασικό και αναντικατάστατος πλέι μέικερ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο παίκτης βρέθηκε χθες στα γραφεία της Ολύμπια και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο 26χρονος πλέι μέικερ (γεννημένος στις 14/01/1985) με ύψος 1.82 έχει μεγάλη άνοδο χρόνο με το χρόνο και κερδίζει την εμπιστοσύνη των προπονητών του. Ξεκίνησε από Ηρακλής Χάλκης (2001-2004). Στη συνέχεια βρέθηκε στο Γ.Σ. Νίκαιας (2004-2005) και έπειτα στην Ε.Α. Λάρισας (2005-2006) και τη Γ’ Εθνική. Μετά βρέθηκε στον Φοίνικα και έπειτα στον Γ.Σ. Αμπελώνα. Αξίζει να τονίσουμε πως έχει πανηγυρίσει δύο ανόδους από την Α1 ΕΣΚΑΘ. Μια με τον Αίολο Τρικάλων και άλλη μια με τον ΓΣ Αμπελώνα. Και με τις δύο ομάδες αυτές κατάφερε να παίξει στη Γ΄ Εθνική και να βγει δεύτερος στη βαθμολογία. Μιλώντας μάλιστα στην «Ε» ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πηγαίνω σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και «βαριά φανέλα». Στόχος μας είναι το καλό και ποιοτικό μπάσκετ. Επίσης θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή ώστε να βάλουμε το λιθαράκι μας και εμείς για να φτάσει η ομάδα εκεί που πραγματικά ανήκει στην Α εθνικη. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το τεχνίκο επιτελειο που πίστεψε σε μένα και έκαναν το αδύνατο δυνατό για να με φέρουν στην ομαδα. Από την μεριά μου θα προσπαθήσω να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες τους και προσφέρουμε όμορφο μπάσκετ στον κόσμο».
Επίσης δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Αμπελώνα, Άρη Σουμπενιώτη όπως και όλο το διοικητικό συμβούλιο του Γυμναστικού Σύλλόγου «για τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασα εκεί. Τέλος να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΓΣ Αμπελώνα που μας στήριξε αλλά ήταν μεγάλο κρίμα που τελικά δεν βγήκαμε πρωταθλητές».
ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ
Με την απόκτηση του Γκανέτσα το ρόστερ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Αυτή τη στιγμή οι παίκτες της ομάδας είναι οι εξής: Γκανέτσας Θάνος, Μπίος Σωτήρης, Μηλιώνης Νίκος, Κούργιας Αστέριος, Κριτσιμάλης Ιωάννης, Πούλιος Στάθης, Μυλωνάς Αθανάσιος, Χολέβας Σάκης, Κουτσώνας Θρασύβουλος, Γούλας Στέλιος, Βησσαρίου Θέμης και Μαστοροδήμος Θέμης.
Ωστόσο γίνονται προσπάθειες να αποκτηθούν άλλοι δύο παίκτες. Και οι δύο έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα της Ολύμπια στο παρελθόν και μάλιστα όταν αυτή ήταν στην Α1 Εθνική. Έτσι θα δέσουν το παρόν με τον μέλλον...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass