ΣΤΙΣ 7 μ.μ. Η ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

«Μην παίζεις με τη φωτιά-Παίξε με την μπάλα!!!»

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2011 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:15
 Σήμερα θα διεξαχθεί η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ της Μικτής Παλαιμάχων του Σ.Ε.Π. Νομού Λάρισας και της Πυροσβεστικής. Το εναρκτήριο λάκτισμα θα είναι στις 7 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης Α΄. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας. Η διεξαγωγή του βασίζεται στο μήνυμα «Μην παίζεις με τη φωτιά – Παίξε με την μπάλα !!!» αναλυτικά: «Η ανακάλυψη της φωτιάς από τον άνθρωπο αποτέλεσε σπουδαίο γεγονός, γιατί άλλαξε τις συνθήκες της ζωής του και βελτίωσε το βιοτικό του επίπεδο.
Όμως τα τελευταία χρόνια ο σύγχρονος άνθρωπος με πολλές από τις δραστηριότητές του έγινε η αιτία ακούσια ή εκούσια να εκδηλώνονται φωτιές – πυρκαγιές τόσο συχνά, που οι αντοχές των οικοσυστημάτων εξαντλούνται καθώς η αναγέννηση και η διατήρηση των οικολογικών αξιών των οικοσυστημάτων γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη.
Για να εξαλειφθούν οι καταστροφικές συνέπειες των δασικών πυρκαγιών στο φυσικό περιβάλλον και την κοινωνία χρειάζεται να δοθεί έμφαση στην πρόληψη, να τονωθεί και να αναδιαρθρωθεί η δασική διαχείριση, να επιτευχθεί ο αποτελεσματικός συντονισμός των εμπλεκόμενων φορέων σε όλα τα διοικητικά επίπεδα, η κινητοποίηση και οργάνωση των πολιτών και των οργανώσεών τους, και να αναδειχθεί σε προτεραιότητα η έγκαιρη, στοχευμένη και επιστημονικά ορθή επέμβαση σαν επιχειρησιακή προτεραιότητα.
Μέσα από τέτοιου είδους ομαδικές δράσεις, όπως ο ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργανώνουμε, καλλιεργούμε σώμα και πνεύμα και ευαισθητοποιούμε την κοινωνία ως προς τη διασφάλιση ενός υγιούς περιβάλλοντος για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας».
Η Μικτή Παλαιμάχων Νομού Λάρισας Σ.Ε.Π. καλεί όλους τους Λαρισαίους να ευαισθητοποιηθούν, να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα. Επίσης ευχαριστούν τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας της Πυροσβεστικής κ. Μπέη, το σωματείο πυροσβεστών, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά τον κ. Κώστα Αγοραστό, τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Τσακίρη, τον Πολιτιστικό Οργανισμό, την Ε.Π.Σ. Λάρισας και την Επιτροπή Διαιτησίας για τους τρεις διαιτητές όπως και το Αθλητικό Τμήμα του δήμου για το γήπεδο της Νεάπολης. Επίσης καλούνται οι παλαίμαχοι Ντραμπάκουλας Αντώνης, Ζεϊμπέκης Νίκος, Κώτσιος Βαγγέλης, Γαραζανάκης Μανόλης, Αλεξούδης Μάκης, Κιουλαχτσής Παντελής, Αγγελής Χρήστος, Ευαγγέλου Στέφανος, Στεριόπουλος Χρήστος, Σουφλέρης Νίκος, Χύτας Δημήτριος, Λακέρδας Φραγκούλης, Ντίστας Χρήστος, Τασιούλης Χρήστος, Ακριβούλης Βασίλης, Κορομηλάς Αποστόλης, Μπακαρτζής Πασχάλης, Κύρκος Βασίλης, Μπατραλέξης Φάνης, Γκάτας Χρήστος, Μπεριτζάς Τάσος, Κίτσας Γιώργος.
Οι παίκτες να βρίσκονται στις 18.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης. 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass