Ο ΓΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Πετάει λευκή πετσέτα...

Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ * ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΓΙΟ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗ * ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2011 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:15
Του Κ. Γκιάστα
Όπως όλα δείχνουν ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα, ψάχνει ένα θαύμα για να κατέβει να αγωνιστεί σε κάποιο πρωτάθλημα Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ. Και λέμε σε κάποιο διότι μπορεί να δικαιούται κανονικά να συμμετάσχει στην Γ’ Εθνική αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κληθεί να αγωνιστεί σε αυτό της Β’. Η μία θέση (από τους τέσσερις δεύτερους που έπαιξαν στην Λιβαδειά αγώνες κατάταξης) ήδη δόθηκε στο Ηράκλειο. Η δεύτερη σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμη να δοθεί και στο Ανατόλια και από τη στιγμή που οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Πάτρα θα δηλώσει πως δεν θέλει κάτι τέτοιο σαν τρίτη υποψήφια, τότε ο ΓΣ Αμπελώνας είναι ο αμέσως επόμενος.
Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά. Ο πρόεδρος και βασικός χορηγός Άρης Σουμπενιώτης από την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε πως παραιτείται και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για εύρεση λύσεων. Τίποτα όμως δεν φαίνεται ικανό να τους δώσει τη στήριξη που χρειάζονται για να κατέβουν σε κάποιο από τα δύο πρωταθλήματα με αξιοπρέπεια και στόχους.
Η πρώτη σκέψη που γίνεται είναι να κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τους νεαρούς παίκτες από τις Ακαδημίες του Συλλόγου. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι να μην τιμωρηθεί η ομάδα και να χάσει επί της ουσίας μόνο μια σεζόν. Επίσης κάποιοι άλλοι ελπίζουν πως αν έρθει η κλήση για τη Β’ Εθνική να ευαισθητοποιηθεί ξανά ο πρόεδρος Άρης Σουμπενιώτης και να κατέβει κανονικά η ομάδα. Όλα αυτά είναι σενάρια όμως και δεν έχουν ουσιαστική βάση.
Με αυτές τις εξελίξεις λοιπόν μένει ελεύθερος και ο Χρήστος Μηλιώνης. Ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της περσινής σεζόν θα έχει δικαίωμα να πάρει μεταγραφή σε όποια ομάδα θέλει. Μάλιστα άνθρωποι της διοίκησης εξέφρασαν τις ευχαριστίες προς τον παίκτη για όσα πρόσφερε και το γεγονός πως παρέμεινε μέχρι το τέλος.
ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ- ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΑΜΠΑΛΗΣ
Ο Φοίνικας συνεχίζει να κλέβει την παράσταση. Η ομάδα που για έκτη συνεχόμενη σεζόν παίζει στην Γ’ Εθνική κατηγορία φέτος δείχνει πως θέλει να αλλάξει επίπεδο και να ανέβει στη Β’. Πιο πρόσφατη κίνηση είναι η απόκτηση του Νίκου Αποστολάκη. Ο 26χρονος Λαρισαίος center μετά την περυσινή πολύ καλή παρουσία του στο Γ.Σ. Αμπελώνα θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Φοίνικα και θα αποτελέσει φέτος το δίδυμο των ψηλών με τον Γιώργο Γκαγκανάσιο. Ο συγκεκριμένος παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κεραυνό, στη συνέχεια πήγε στην ΕΑΛ ενώ πέρυσι ήταν και στον Αμπελώνα. Κάπου ενδιάμεσα έπαιξε και στον Φοίνικα.
Μιλώντας στην «Ε» για τη μεταγραφή του αυτή τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εξέλιξη των συζητήσεων με τον Φοίνικα. Είμαι χαρούμενος γιατί θα ξαναπαίξω σε αυτή την ομάδα και φέτος δείχνει πως θα είναι πολύ δυνατή. Ήδη έχουν γίνει καλές μεταγραφές και όλα φαίνεται ιδανικά για τον Φοίνικα. Ευχαριστώ τη διοίκηση που έδειξε πως με ήθελε».
Εν τω μεταξύ ακόμα ένας πολύτιμος παίκτης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες στην ομάδα. Ο λόγος για τον Σέργιο Τσιαμπαλή που χθες συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή. Μάλιστα σχετικά με το θέμα ο πρόεδρος του Φοίνικα Κώστας Βαλιώτης είπε στην «Ε»: «Συμφωνήσαμε με τον Τσιαμπαλή καθώς είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την ομάδα. Πιστεύουμε πολύ σε αυτόν τον παίκτη και θέλουμε να μας βοηθήσει και φέτος στην σημαντική προσπάθεια που θα κάνουμε».
Τέλος έγινε γνωστό πως αποδεσμεύτηκε ο Χάρης Καρπούζας ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Θεσσαλονίκης. Παρελθόν από το σύλλογο αποτελεί και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος καθώς οι συζητήσεις δεν είχαν αίσιο τέλος με τη διοίκηση.
Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΣΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Στις προπονήσεις των μικρών αθλητών του Φοίνικα βρέθηκε ο Θανάσης Σουφλιάς, απάντησε στις ερωτήσεις τους και τους δίδαξε τα μυστικά του μπάσκετ. Ο Θανάσης Σουφλιάς γεννήθηκε το 1980 και έχει ύψος 2,08 μ. Κατάγεται από τη Λάρισα και διαθέτει αμερικάνικη μπασκετική παιδεία, καθώς για 4 χρόνια φοίτησε σε Πανεπιστήμιο της Βοστόνης συνδυάζοντας σπουδές και μπάσκετ. Έχει αγωνιστεί ακόμη στην Ξάνθη (Α2),την Κομοτηνή (Β’ Εθνική),τον Αίαντα Ευόσμου(Β’ Εθνική). Ήρθε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2009.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ
Ο νεοφώτιστος στη Γ’ Εθνική Αστέρας Λάρισας είναι σχεδόν έτοιμος να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Το μόνο που απομένει είναι ένας πλέι μέικερ και η διοίκηση συζητάει συνεχώς με τον προπονητή Γιάννη Λαλάκη για την καλύτερη λύση. Το καλό είναι πως δεν τους πιέζει ο χρόνος.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass