ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Θα κατέβει ή όχι στη Γ’ Εθνική;

* ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ * ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΠΑΣΧΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2011 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:14
Του Κ. Γκιάστα
Η ομάδα που πέρυσι εντυπωσίασε με την πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής του μπάσκετ και έφτασε μια ανάσα από τη Β’ δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσει φέτος να δηλώσει καν... συμμετοχή. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα διανύει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ιστορίας του καθώς από τη στιγμή που ο βασικός οικονομικός χορηγός και πρόεδρος Άρης Σουμπενιώτης δήλωσε πως παραιτείται άρχισε ένας αγώνας δρόμου. Μερικοί άνθρωποι της διοίκησης προσπαθούν να συντονίσουν μια προσπάθεια εύρεσης χρημάτων με σκοπό να κατέβει ανταγωνιστικά η ομάδα στο πρωτάθλημα.
Σήμερα μάλιστα η ημέρα κρίνεται πολύ σημαντική για τις περαιτέρω εξελίξεις. Όπως όλα δείχνουν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθούν ονόματα προπονητή (έφυγε ο Κουτσοκέρας και υπάρχει συζήτηση με έναν άλλο Λαρισαίο με εμπειρία ακόμα και από μεγάλες εθνικές κατηγορίες) και παικτών ενώ υπάρχει και ενδεχόμενο να ανακοινωθεί ακόμα και αδυναμία συμμετοχής.
ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΗΛΟ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Κοντά σε μια σημαντική κίνηση ενίσχυσης βρίσκεται ο Φοίνικας. Η ομάδα που για έκτη συνεχόμενη σεζόν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αναμένεται να αποκτήσει έναν ψηλό παίκτη σε περίπτωση που δεν τα βρει (πιθανότερο) εν τέλει με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.
Αυτή τη στιγμή οι «μελανόλευκοι» έχουν οκτώ παίκτες. Πέντε είναι αυτοί που παρέμειναν και πρόκειται για τους Λιάκο, Δεληχρήστο, Γκαγκανάσιο, Τσακνάκη και τον ταλαντούχο Τσούμα.
Επίσης τρεις είναι οι μεταγραφές που έγιναν. Οι δύο εντυπωσιακές Σπανούλης και Βλαχούλης και μια η πιο πρόσφατη αυτή του Μανώλα. Αυτός που αποτελεί σίγουρα παρελθόν από τον σύλλογο είναι ο Καρπούζας ενώ στις συζητήσεις βρίσκεται η ομάδα με τον Σέργιο Τσιαμπαλή.
ΠΗΡΕ ΠΑΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ
Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο Αστέρας καθώς απέκτησε τον νεαρό ταλαντούχο αθλητή Γιώργο Πάσχο από τον Κεραυνό Λάρισας. Ο ταλαντούχος αθλητής αγωνίζεται στη θέση 3 και την περσινή χρονιά έφθασε με το εφηβικό τμήμα της Ελασσόνας (αγωνιζόταν δανεικός) στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις.
* Το Δ.Σ. του Συλλόγου σε συνεργασία με το τεχνικό team εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις αθλητών που είναι υποψήφιοι να καλύψουν την θέση του βασικού play maiker της ανδρικής ομάδας και σύντομα θα επιλέξουν τον αντικαταστάτη του Φάνη Νικόπουλου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζονται κυρίως 3 λύσεις. Μία ενός Θεσσαλού παίκτη και άλλες δύο παικτών από τη Θεσσαλονίκη.
ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
Νέα αλλαγή στις ομάδες του 1ου ομίλου βορρά, αφού σε αγώνα μπαράζ ο Μέγας Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης ηττήθηκε από τους Τιτάνες Δράμας με 70-83 και υποβιβάστηκε σε τοπική κατηγορία.
Έτσι οι 12 ομάδες που θα λάβουν μέρος στον α΄ όμιλο είναι οι εξής:
1.ΓΣ Αμπελώνα
2.ΑΟ Μεταμόρφωση Βόλου
3.ΑΟ Φοίνιξ Λάρισας
4.ΑΣ Αργος Ορεστικό
5.ΑΣ Ηρακλής Κοζάνης
6.ΑΟΚ Αιγινιακός
7.ΓΣ Βόλου
8.ΑΟ Αστέρας Λάρισας
9.ΓΑΣ Αλεξανδρείας
10.ΑΣ Διόσκουροι Κοζάνης
11.ΑΣ Φίλιππος Βεροίας
12.ΣΑΑΚ Ανατόλια
Βέβαια πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξει η παραπάνω λίστα αφού πλέον το Ανατόλια είναι η πρώτη επιλαχούσα ομάδα για να ανεβεί στη β΄ Εθνική, έχοντας πολλές πιθανότητες να το πετύχει (π.χ. πιθανή συγχώνευση της Α.Ε.Κ. με ομάδα της Α2).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass