ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Προσπάθεια συσπείρωσης στον ΓΣ Αμπελώνα

ΤΕΛΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ *ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΑΝΩΛΑ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΕΝΩ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, ΓΚΑΓΚΑΝΑΣΙΟΣ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2011 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:14
Του Κ. Γκιάστα
Από τη στιγμή που ο μέχρι πρότινος βασικός οικονομικός τροφοδότης του ΓΣ Αμπελώνα ανακοίνωσε πως τα «παρατάει», τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης έχουν αρχίσει έναν πραγματικά αγώνα δρόμου. Στόχος δεν είναι άλλος από το να βρεθούν οι άνθρωποι που θα στηρίξουν την προσπάθεια για να αγωνιστεί με αξιοπρέπεια και με στόχο την παραμονή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ. Ήδη οι επαφές είναι πολλές και η ευαισθητοποίηση κάποιων είναι σε θετικό βαθμό.
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα ουσιαστικά προσπαθεί να στήσει μια ολόκληρη ομάδα από την αρχή αφού εκτός από τον Μηλιώνη και τον Γράβα δεν υπάρχει άλλος παίκτης. Επίσης βρίσκεται στην αναζήτηση και τεχνικού καθώς οι συζητήσεις (με τα νέα δεδομένα) με τον Βαγγέλη Κουτσοκέρα δεν είχαν αίσιο τέλος.
ΗΡΘΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ - ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, ΓΚΑΓΚΑΝΑΣΙΟΣ
Με τη φανέλα του Φοίνικα Bergmann Kord θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Περικλής Μανώλας. Ο 19χρονος Λαρισαίος αγωνίζεται στη θέση του play maker και την περασμένη περίοδο συμμετείχε με την ομάδα του Εθνικού Λάρισας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ έχει περάσει από τα τμήματα υποδομών του Κεραυνού Λάρισας, του Μαντουλίδη και του Π.Α.Ο.Κ.
Όσον αφορά στον Αβ. Παπαδόπουλο, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στον Φοίνικα. Η συνάντηση της Διοίκησης με τον παίκτη δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα και με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν μάλλον θα πρέπει να εξεταστούν και άλλες λύσεις. Τέλος εκτός των πλάνων της ομάδας για τη νέα περίοδο, βρίσκεται ο Χάρης Καρπούζας, ο οποίος καλείται να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Ο ΕΝΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ
Το Ηράκλειο στη Β’ Εθνική. Η ομάδα που κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στη διαδικασία κατάταξης που πήρε μέρος και ο Αμπελώνας κατάφερε να ανέβει κατηγορία. Όπως ανακοινώθηκε η Ολυμπιάδα Πατρών δήλωσε αδυναμία συμμετοχής και έτσι άνοιξε μια θέση. Αν γίνει πράξη και τα σενάριο συγχώνευσης ΑΕΚ - Λαυρίου τότε θα ανοίξει άλλη μια και μετά είναι πολύ πιθανό να κληθεί ακόμα και ο ΓΣ Αμπελώνα να συμμετάσχει στη Β’ Εθνική. Τίποτα δεν αποκλείεται όπως φαίνεται στα τελευταία χρόνια του ελληνικού μπάσκετ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass