Η ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ηρακλής και στις… βραβεύσεις

*Τιμήθηκε ο αθλητικός συντάκτης της «Ε» Χρήστος Αρχοντούλης

Δημοσίευση: 20 Απρ 2015 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:11

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε ο  πρώτος χορός της νεοσύστατης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ηρακλή Παλαμά, καθώς η  παρουσία του κόσμου ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, κατέκλυσε την κοσμική ταβέρνα «ΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ» και διασκέδασε με τη συντροφιά του συγκροτήματος των «Μουσικών Αποδράσεων».

Την εκδήλωση προλόγισαν οι υπεύθυνοι – προπονητές της Ακαδημίας Βαγγέλης Τρουβάς και Στράτος Πέτρου οι οποίοι αφού ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο για την παρουσία του στο χορό έκαναν μια σύντομη αναφορά στους λόγους και τους σκοπούς της δημιουργίας αυτής της Ακαδημίας, καθώς και στις μελλοντικές δράσεις της, όπως επίσης και στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις δημοτικές κτιριακές και γηπεδικές εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και είναι πλέον επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στον αθλητισμό του Παλαμά. Αναλυτικά τιμήθηκαν:

• Ο Βάιος  Καραγιάννης πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής του Ατρομήτου Παλαμά (λόγω προσωπικού προβλήματος δεν μπόρεσε να τιμήσει την εκδήλωση και αντ’ αυτού την τιμητική πλακέτα παρέλαβε το μέλος του Δ.Σ. του Ατρομήτου Θάνος Τσίρας),

• Ο Γιώργος Νταρακλίτσης πρώην ποδοσφαιριστής με τεράστια αγωνιστική παρουσία στα υψηλότερα επίπεδα του επαγγελματικού ελληνικού ποδοσφαίρου ( Άρης Θεσ/νικης, Ιωνικός Νίκαιας καθώς και πλήθος ερασιτεχνικών σωματείων)

• Η Γιώτα Σουλιώτου, πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και άλλων ομάδων και νυν πρόεδρος του Α.Σ. Ευρύπυλος του Παλαμά, ο λόγος της οποίας ήταν πολύ συγκινητικός και δίκαια καταχειροκροτήθηκε..

•Ο Απόστολος Μουτσάνας πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου με πολλές συμμετοχές σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες για 12 έτη,

• Ο Χρήστος Αρχοντούλης δημοσιογράφος επί πολλά χρόνια της μεγαλύτερης πανελλαδικά επαρχιακής εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» της Λάρισας, η βοήθεια του οποίου είναι σημαντική στα αθλητικά δρώμενα και του Δήμου  Παλαμά αναδεικνύοντας από τις αθλητικές  στήλες όπως και οι συνάδελφοί  του  τις προσπάθειες των συλλόγων και των αθλητών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Μανώλης Παλάσκας (σ.σ. έκανε την απονομή στον Χρήστο Αρχοντούλη και αναφέρθηκε στη μεγάλη προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και όταν ήταν μέλος του δ.σ. της ΕΠΣ Καρδίτσας),  συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ηρακλή Μασούρα, Σωτήρη Ζαρχανή  και Νίκο  Τσιώρα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Αναστάσιος Γκαζούνης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Παλαμά κ. Βάιος Μπακαβέλος, ο πρόεδρος ΔΟΠΠΑΠΑΠ  κ. Άρης Τσίρας, ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Βαϊόπουλος. Επίσης παρευρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων του Δ. Παλαμά καθώς και εκπρόσωποι ποδοσφαιρικών σωματείων του Ν. Καρδίτσας και όχι μόνο οι οποίοι αξίζει να μνημονευτούν:

• Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Τιτάνων Παλαμά κ. Δημήτριος Παπαμαργαρίτης,

• Ο εκπρόσωπος της Νίκης Βόλου κ. Δημήτριος Γκόλιας (πρώην επαγγελματίας διαιτητής ο οποίος απένειμε την αναμνηστική πλακέτα στον κ. Απόστολο Μουτσάνα) συνοδευόμενος από τον δημοσιογράφο της Ραδιοφωνίας  Κισσάβου κ. Νικόλαο Μίχο,

• Ο προπονητής του Α.Ο. Σελλάνων κ. Γιάννης Μπουρνάκας (πρώην συμπαίκτης του Βαγγέλη Τρουβά στον Απόλλωνα Λάρισας στην τότε επαγγελματική Γ’ Εθνική) συνοδευόμενος από τον βοηθό του και επίσης προπονητή ακαδημίας κ. Χρήστο Χατζηλιάδη από τα  Βούναινα.

•Ο εκπρόσωπος του Α.Ο. Κυψέλης ο κ. Τζιβένης Σπύρος,

• Ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Κούκας, ο ταμίας κ. Γεώργιος Γιώτας και ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Αστήρ Βλοχού

•Ο πρόεδρος κ. Κων/νος Βασδέκας, ο προπονητής κ. Ιωάννης Μαντζίκος και ποδοσφαιριστές του Π.Ο. Παλαμαϊκή,

• Ο εκ των υπευθύνων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρδίτσας (ΑΠΟΚ) κ. Αθανάσιος Βερούλιας συνοδευόμενος από τον αρχηγό της ομάδος κ. Μπάμπη Προσγολίτη,

• Ο προπονητής της Ακαδημίας Ελπίδες Καρδίτσας κ. Τάκης Κουτσονάσιος (ο οποίος απένειμε την αναμνηστική πλακέτα στην κ. Γιώτα Σουλιώτου)

• Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά κ. Αλέκος Γκαζούνης(σ.σ. ήταν μαζί με τον επιστήθιο φίλο του Αχιλλέα Ζητούνη) και το μέλος αυτού κ. Ευαγγελία Ράγια.

• Ο πρόεδρος του χορευτικού ομίλου Παλαμά «Οι Καραγκούνηδες» κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου και ο χοροδιδάσκαλος του ομίλου κ. Νώντας Στυλόπουλος.

• Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του κτηνοτροφικού συλλόγου κ. Φώτης Πατούνης κ.α.

* Μέλη του συλλόγου Ευρύπυλος

Το Δ.Σ. της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά ευχαριστεί πολύ όλους τους χορηγούς που βοήθησαν με την προσφορά των δώρων τους να  γίνει  μια πολύ πλούσια λαχειοφόρος και επίσης  όλο τον κόσμο,  που στήριξε με τη συμμετοχή του αυτή την εκδήλωση

 .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass