ΕΓΚΩΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΤΕΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ:

Μπράβο σας, γίνατε πρώτοι μάγκες

*Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ *ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2012 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:42
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 Πανελλήνιος θαυμασμός για την ομάδα της Τσαριτσάνης τον τοπικό Οικονόμο, ο οποίος κερδίζοντας προχθές τη Νίκη Βόλου στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» με 1-0, βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο στην Β΄ Εθνική κατηγορία.
Οι «Πράσινοι» που για έντεκα αγωνιστικές παραμένουν αήττητοι, αν μη τι άλλο εντυπωσιάζουν και βρίσκονται πολύ κοντά στην πραγματοποίηση ενός στόχου που για πολλούς θεωρούνταν ακατόρθωτος, όμως πλέον φαίνεται πολύ εφικτός.
Αρχιτέκτονας της ξέφρενης αυτής πορείας είναι αναμφισβήτητα ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης, ο οποίος μιλώντας στους παίκτες μετά τον αγώνα, τους είπε: «Μπράβο σας γίνατε πρώτοι μάγκες και ό,τι παραπάνω πετύχετε από δω και πέρα, θα είναι για την πάρτη σας. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Μένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και θα δώσουμε όλοι μαζί τη σκληρή μάχη μέχρι το τέλος και ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί το αξίζετε».
Ο κ. Καλτέκης δεν προβληματίζεται από τις αποβολές γιατί όπως τόνισε: «Πιστεύω σε όλους τους παίκτες που θα αντικαταστήσουν επάξια, αυτούς που θα απουσιάσουν. Όμως το ζήτημα είναι πώς θα νικήσουμε την κούραση, ώστε να περιορίσουμε τις απώλειες στο ελάχιστο».
ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τη σημαντική νίκη επί της Νίκης Βόλου που οδήγησε τον Οικονόμο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ ανόδου, οι παίκτες της τσαριτσανιώτικης ομάδας ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για νέο ταξίδι, αυτή την φορά στον Πύργο όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν στις 18:30 στο στάδιο της πόλης, τον Πανηλειακό.
Τα προβλήματα εντοπίζονται στους παίκτες που αποβλήθηκαν και είναι οι Λεβνάιτς, Νικούλης, Παπαϊωάννου, ενώ θα απουσιάσουν επίσης και οι τραυματίες Πούτας, Νούσιας, Κορομπίλιας. Επανέρχεται ο Καραγιάννης που εξέτισε την ποινή του.
Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί και θα κάνουν οι παίκτες ένα ελαφρό ξεμούδιασμα, μόλις φτάσουν στον Πύργο.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΝΟΥΣΗ
Ο κ. Καλτέκης «πονοκεφαλιάζει» και με τον Μπανούση, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο (τράβηγμα) και την τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί η συμμετοχή του και δεν θα το ρισκάρει ο προπονητής του.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους αυριανούς αγώνες της 4ης ημέρας των πλέι οφ ανόδου, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Πανηλειακός-Οικονόμος: Καρυοφίλης Κων/νος, Κοτζαμανίδης Ηλίας, Συνιοράκης Αντ. (Πειραιά), 4ος Αντωνίου Κων/νος (Αθηνών), παρ.Αδάμ Γεώργιος (Εύβοιας)
*Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος: Σελεμίδης Χαρ. (Πέλλας), Καραμπούλας Χρ. (Πιερίας), Γιαμούζης Αναστ. (Πιερίας), 4ος Γρατσάνης Ευάγγ. (Τρικάλων), παρ.Κυρίου Ελένη (Αθηνών)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass