ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Γυρίζει σελίδα ο Αμπελωνιακός

Θ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ: Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2012 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:41
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η λύση της συνεργασίας με τον Τάκη Παραφέστα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας περιόδου στον Αμπελωνιακό. Μιας περιόδου στην οποία ο σύλλογος θα προσπαθήσει να διατηρήσει την ανοδική του πορεία, παραμένοντας ωστόσο πιστός στη βασική του φιλοσοφία ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής. Αυτό σημαίνει ότι ο Αμπελωνιακός αφενός - σε ό,τι έχει να κάνει με τον οργανωτικό τομέα -θα προσπαθήσει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τον τρόπο λειτουργίας του και να διατηρήσει την άριστη σχέση με το φίλαθλο κοινό και αφετέρου- σε ότι αφορά στο αγωνιστικό μέρος- να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Καθοριστικός ωστόσο παράγοντας για όλα τα παραπάνω θα είναι η γενική συνέλευση της 6ης Ιουλίου τα αποτελέσματα της οποίας θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις αφού όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του συλλόγου Θάνος Κουτσούκης για να επιτευχθούν οι στόχοι χρειάζεται ισχυρή διοίκηση και συλλογική προσπάθεια.
«Η ομάδα έχει ανάγκη από ισχυρή διοίκηση και γι’ αυτό τον λόγο θα γίνει Γενική Συνέλευση στις 9 Ιουλίου. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ισχυρή διοίκηση και αν δεν προκύψει δεν υπάρχει μέλλον για την ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Κουτσούκης και πρόσθεσε:
«Με τον όρο ισχυρή διοίκηση εννοώ ότι πρέπει να υπάρχει συνειδητοποιημένος κόσμος που θα συμμετέχει στο νέο διοικητικό σχήμα. Τα νέα στελέχη που θα μπουν στη διοίκηση θα πρέπει να είναι αποφασισμένα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική. Μόνος μου δεν μπορώ να σηκώσω όλο το βάρος. Ο Αμπελωνιακός έχει να προσφέρει πάρα πολλά στον τόπο. Είναι ο μεγαλύτερος πολιτιστικός σύλλογος της περιοχής, απασχολεί πάρα πολύ κόσμο και νομίζω ότι είναι προς όφελος όλων το να λειτουργεί σωστά. Και για να γίνει αυτό δεν μπορεί να τρέχουν μόνο ένα ή δύο άτομα».
-Η λύση της συνεργασίας με τον Τάκη Παραφέστα;
«Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας φτάσαμε σ’ ένα σημείο που κρίναμε ότι θα ήταν καλύτερο και για τους δύο να κάνουμε ένα διαφορετικό βήμα μία ανανέωση. Οι σχέσεις μας είναι άψογες είμαστε 100% ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μαζί του και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα. Νομίζω ότι δεν αμφιβάλλει κανένας γι’ αυτό».
-Οι στόχοι για τη νέα σεζόν θα παραμείνουν υψηλοί;
«Αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα να λειτουργήσει πιο σωστά σε επίπεδο οργανωτικό. Σε θέματα έμψυχου υλικού, να υπάρχει δηλαδή ανανέωση με παιδιά που έχουν όρεξη να δουλέψουν και να κάνουν το κάτι παραπάνω με την προοπτική να προχωρήσουν σε μεγαλύτερες ομάδες. Η ομάδα θα δώσει τέτοιες δυνατότητες όπως έκανε και φέτος. Ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές δοκιμάστηκαν σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών μέσα από τις επαφές που έχουμε και τις σχέσεις με τέτοιες ομάδες. Θέλουμε δηλαδή οι νέοι ποδοσφαιριστές να δουλεύουν σε κατάλληλες συνθήκες για να μπορούν να κάνουν βήματα προόδου. Και όχι μόνο αυτό. Να έχουν ένα αρμονικό περιβάλλον έτσι ώστε να μπορούν να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο είτε πρόκειται για παίκτες που θέλουν να κάνουν καριέρα είτε όχι. Άρα χρειάζονται σωστοί προπονητές, σημαντικός αριθμός προπονήσεων, ποιοτική δουλειά και υποδομή (γυμναστήρια, βοηθητικά γήπεδα κ.λπ.) την οποία διαθέτουμε.
-Αγωνιστικά τι μπορούμε να περιμένουμε;
«Νομίζω ότι έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες, δηλαδή όταν μια ομάδα είναι οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα είναι σίγουρο ότι θα πάει καλά. Αυτοσκοπός μας δεν είναι να πάρουμε απλά και μόνο «ηχηρά» ονόματα. Θα το κάνουμε κι αυτό αλλά εκείνο που θέλουμε είναι να λειτουργεί σωστά η ομάδα κι αν, από κει και πέρα, υπάρχει δυνατότητα για το κάτι παραπάνω θα το επιδιώξουμε».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass