ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ

Έγραψε…ύμνο ο Οικονόμος

*ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΝΟΥΣΗ (3΄) ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ 1-0 * ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2012 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:39
 Ο Διονύσιος Σολωμός έγραψε τον εθνικό μας ύμνο στο νησί του Ιονίου την πανέμορφη Ζάκυνθο το 1823 και χθες το απόγευμα τον δικό του…ύμνο έγραψε και ο Οικονόμος, που με παλικαρίσια εμφάνιση κέρδισε την τοπική ομάδα 1-0.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ ανόδου της Football League 2 και πλέον αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον το γειτονικό ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου την ερχόμενη Πέμπτη στο «Γιώργος Μητσιμπόνας».
Η 2η αγωνιστική (απομένουν άλλες 4) της διαδικασίας των πλέι οφ ανόδου στη Football League, επεφύλαξε λοιπόν αίσιο αποτέλεσμα για την ομάδα του Οικονόμου, καθώς οι ποδοσφαιριστές της Τσαριτσάνης κουρασμένοι όντες και ταλαιπωρημένοι από το πολύωρο ταξίδι της Κυριακής, αποζημιώθηκαν τελικά, αφού οι ίδιοι υπερέβαλαν τον εαυτό τους και αγωνιζόμενοι με σθένος, κατάφεραν τελικά να ξεπεράσουν ένα δύσκολο αντίπαλο.
Και βέβαια το αποτέλεσμα τους διατηρεί εντός τροχιάς στην επίπονη διαδικασία διεκδίκησης της πρώτης θέσης (μεταξύ των 4 ομάδων), για άνοδο στη Football League.
Οι ποδοσφαιριστές της Τσαριτσάνης πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, διεκδικώντας από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης τη νίκη. Παρότι έμειναν με 10 παίχτες από το 70΄, πάλεψαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παρά την πίεση που δέχθηκαν στο Β΄ μέρος, κατάφεραν και κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα.
Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από ζεστό και με έντονη υγρασία καιρό, τον οποίο παρακολούθησαν περίπου 200 φίλαθλοι.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
3΄: Από πλάγιο του Κουλτσιάκη, αποκρούστηκε στη μικρή περιοχή η μπάλα από τον τερματοφύλακα Βασιλακόπουλο και στην επαναφορά ο Κώστας Μπανούσης την έστειλε με πλασέ στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ 0-1.
13΄: Πλάγιο σουτ από δεξιά του Μπανούση πέρασε ελάχιστα άουτ.
23΄: Διακοπή του παιχνιδιού από τον διαιτητή για να δροσιστούν οι παίκτες.
26΄: Δυνατό σουτ του Νικούλη έξω από την περιοχή της Ζακύνθου πέρασε άουτ.
27΄:Από μακρινή πάσα του Πέτα, ο Διαμαντόπουλος απείλησε τον Πίτκα, ο οποίος έπεσε έγκαιρα στα πόδια του επιθετικού των γηπεδούχων και αποσόβησε τον κίνδυνο.
35΄: Ο Γεωργίου πάσαρε στον Διαμαντόπουλο, σουτ του οποίου απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ ο Πίτκας.
45΄: Νέα απόκρουση με τα πόδια του Πίτκα σε σουτ του Κυπαρίσση.
60΄: Ο Λιβέρης έβγαλε από αριστερά καλή σέντρα στον Τσιριγώτη, ο οποίος σούταρε άουτ από καλή θέση.
70΄: Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Καραγιάννης, μένοντας ο Οικονόμος για το υπόλοιπο του παιχνιδιού με 10 παίκχτες.
83΄: Ο Γεωργίου πάσαρε από κοντά στον Κυπαρίσση και ο τελευταίος σούταρε άουτ.
90+1΄: Μακρινό δυνατό σουτ του Μπανούση κατέληξε άουτ.
 
 
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ. Διαμαντόπουλος Αριστοτέλης, Βεργέτης Δημήτρης και Ζήσης Ιωάννης.(Αρκαδίας), 4ος διαιτητής ο κ. Γιανόπουλος Κώστας, επίσης Αρκαδίας. Την κίτρινη αντίκρισαν οι Χαρτσιάς, Κυπαρίσσης και Τσιριγώτης από την ομάδα της Ζακύνθου, ενώ από τον Οικονόμο οι Καραγιάννης (αποβλήθηκε με 2η κάρτα), Λιλολάρι και Κουλτσιάκης. Ως δίκαιη χαρακτηρίζεται η διαιτησία.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ζόραν Γέφτοβιτς): Βασιλακόπουλος, Χαρτσιάς (86΄Φιλάϊ), Λιβέρης, Κωστάκης, Κυπαρίσσης, Στρατομήτρος, Διαμαντόπουλος, Γεωργίου, Πέττας (61΄Καλυβοκάς), Τσιριγώτης, Κόντη (46΄Τεπέτος).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γ. Καλτέκης): Πίτκας, Καραγιάννης, Πρικάκης, Φλώρος, Τσιανάκας, Λιλολάρι (88΄ Παλάσκας), Μπαλής, Νικούλης, Μπανούσης, Κουλτσιάκης (69΄ Καράμπελας), Παπαϊωάννου (80΄ Παπακωνσταντίνου).
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
-Έγινε πράξη η επιθυμία του μεγαλομετόχου του Οικονόμου Γ. Τόλιου να νικήσει η ομάδα. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ταξίδεψε με το αυτοκίνητό του από τη Θεσσαλονίκη που βρίσκονταν, με χαρά για να βρεθεί κοντά στους παίκτες του, τους ζήτησε να τα δώσουν όλα και να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και εκείνοι τον αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο.
-Η αποστολή της Τσαριτσάνης, με δεδομένο ότι δεν προλάβαινε το τελευταίο βραδινό καράβι από τη Ζάκυνθο για το λιμάνι της Κυλλήνης, παρέμεινε για 2η ημέρα στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα BITZARO GRANDE (ιδιοκτήτρια είναι η κ. Πολυχρονιάδη Αγγελική, σύζυγος του Λαρισαίου Γιώργου Μιχαλόπουλου) και ακολούθησε φυσικά βραδιά χαλάρωσης και διασκέδασης στο Ιόνιο νησί.
-Ήταν η φτωχότερη από πλευράς παρουσίας φιλάθλων του Οικονόμου σε εκτός έδρας παιχνίδι κατά την περσινή και φετινή περίοδο, καθότι εκτός των ποδοσφαιριστών και της προπονητικής ομάδας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γ Τόλιος, ο πρόεδρος Γ. Μπέης, ο γενικός αρχηγός Δ. Νταρής, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γ. Μπαμπάλης(ο οποίος και μας έστειλε τα ενδιαφέροντα στιγμιότυπα) και ο οδηγός του πούλμαν Κ. Ιατρόπουλος, ήταν οι φίλαθλοι που υποστήριξαν από την κερκίδα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
-Στο συμπαίκτη τους Αντώνη Πούτα, που πρόσφατα υπέστη εγχείρηση σε μηνίσκο αφιέρωσαν τη σπουδαία νίκη τους οι ποδοσφαιριστές του Οικονόμου.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 6-1
Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και παρουσία 4.000 περίπου φιλάθλων, η Νίκη Βόλου επικράτησε του Πανηλειακού, με το εντυπωσιακό σκορ 6-1.
ΤΑ ΓΚΟΛ:
6' Ο Πανηλειακός κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 με γκολ του Βατσή από σουτ.
17' Ο Πουλάκος με σουτ κάνει το 1-1 για την Νίκη Βόλου
53' Σουτ του Λαζαρίδη          2-1
63' Αυτογκόλ του Κολόκα    3-1
65' 4-1 με σκόρερ τον Παυλίδη
86' 5-1 με σκόρερ τον Λουκίνας
90' 6-1 πάλι με Πουλάκο
*Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κολόκα.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)
Νίκη Βόλου    7-2     6
Οικονόμος      3-2     4
Πανηλειακός 3-9     3
Ζάκυνθος       1-2     1
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
(Πέμπτη 28/6)
Οικονόμος-Νίκη Βόλου
Πανηλειακός-Ζάκυνθος
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass