ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

Έκτη θέση για του Λαρισαίους σιδηροδρομικούς

* ΣΤΗ SCALEA ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΤΟ REGIO CALABRIA

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2012 2:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:39
Την έκτη θέση κατέλαβαν τελικά οι σιδηροδρομικοί της Λάρισας στο καθιερωμένο ετήσιο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου σιδηροδρομικών που πραγματοποιήθηκε στη Scalea στη Νότια Ιταλία από τις 4 έως 9 Ιουνίου.
Στο τουρνουά μετείχαν ομάδες από Ουγγαρία, Ελβετία, Βέλγιο, Ιταλία, Ελλάδα. Οι Ελληνες σιδηροδρομικοί αποκλείστηκαν στους ημιτελικούς από την ομάδα της Ρώμης με σκορ 1-0 αφού έχασαν σωρία ευκαιριών. Μοιραίος παίκτης ο Ζήνδρος αφού υπήρξε άσφαιρος στους πιο κρίσιμους αγώνες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών ήταν 45 ετών με σύγκριση με τις άλλες ομάδες όπου σε πολλές περιπτώσεις ήταν κάτω των 20. Σπουδαία διάκριση ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο τερματοφύλακας της Λάρισας Φαρμάκας Βαγγέλης αφού δέχθηκε μόλις τρία γκολ σ΄ όλους τους αγώνες.
Τον τίτλο του πρωταθλητή κατέκτησε η ομάδα της Regio Calabria (διοργανώτρια) νικώντας στον τελικό το Ζαλαεγκερσένγκ με 2-0.
Την ομάδα της Λάρισας αποτελούσαν οι Φάρμακας Βαγγέλης, Μανίκος Θωμάς, Σερπάνος Δημήτρης, Σούκος Παναγιώτης, Γκόγκος Δημήτρης, Ηλιόπουλος Γιώργος, Μίχης Ηρακλής, Ζήνδρος Γιώργος, Σεργίου Ευθύμιος, Μιχόπουλος Κώστας, Λεπίδας Νίκος, Τσικλητάρης Δημήτρης.
Ο Αποστολίδης Νίκος και ο Μπαζάνας Γιάννης ήταν στην τεχνική ηγεσία.
Το επόμενο τουρνουά αποφασίστηκε να γίνει στην Ουγγαρία. Το Π.Κ. Σιδ/κών Λάρισας ευχαριστεί την Q Cleen και ιδιαίτερα τον κ. Κατσίκη, το Κέντρο Λάμπας Λάρισας για την οικονομική χορηγία τους καθώς και την Οινοποιία Βρυσσά για τη χορήγηση προϊόντων της.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass