ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠO ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ολοκληρώθηκε το «Intersport tennis open Larissa»

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2012 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:39
Ολοκληρώθηκε, για 2η χρονιά, στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Νίκαιας, το «Intersport tenniς Open Larissa 2012 » που είναι 2ο στη σειρά του INTERSPORT Tennis Tour 2012. Για μια ακόμα φορά ο Ο.Α. Νίκαιας φιλοξένησε διοργάνωση με υψηλά στάνταρς και αντεπεξήλθε με επιτυχία. Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές: «Το τουρνουά υπερείχε από το περυσινό και σε συμμετοχές και σε ποιότητα αθλητών και αγώνων γεγονός που δείχνει ότι το τουρνουά καταξιώνεται στον τενιστικό κόσμο της περιοχής.
Στον τελικό της κατηγορίας Open ανδρών (με χρηματικό έπαθλο 800 ευρώ για τον 1ο και 400 ευρώ για τον 2ο) ο Αλέξανδρος (Φρέντυ) Γεωργούδας, που σημειωτέον σαν junior αθλητής έφτασε στον τελικό του Australian Open, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Χρήστο Κεϊσίδη και επεκράτησε με 2-0 σετ (6-0, 6-2). Οι φίλαθλοι μπορεί να μην είδαν αγώνα μακράς διάρκειας αποζημιώθηκαν όμως παρακολουθώντας τένις υψηλού επαγγελματικού επιπέδου και άλλων ταχυτήτων (τα σερβίς του Γεωργούδα αγγίζουν τα 200 Km/h). Στην κατ. Ανδρών 14-29 ο Λαμιώτης Ζήκας Μιχάλης επεκράτησε του Μπαλάφα Σπύρου με 2-0 (6-1, 6-2). Στην αντίστοιχη κατηγορία στις γυναίκες η αθλήτρια της Νίκαιας Βλαϊκούδη Νικολέτα, αν και συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τη νεαρή Λαρισαία αθλήτρια Παπαδημητρίου Αθανασία, επεκράτησε τελικά με 2-1 σετ (76, 46, 61).
Στους άνδρες 30-39 νικητής ήταν ο Λαρισαίος Μπέλτσιος Βασίλης με νίκη επί του Ζαφειρόπουλου Κων/νου με 2-0 σετ (6-3, 6-0) ενώ στους άνδρες άνω των 40 ο Βάλαρης Γιάννης επεκράτησε του Κουτσικόπουλου Κώστα επίσης με 2-0 σετ (6-0, 6-3). Στην τελευταία κατηγορία των μονών (γυναίκες άνω των 30) επεκράτησε η Βολιώτισα Πανταζή Ελένη με νίκη επί της Χατζηθεοδώρου Κατερίνας με 2-0 σετ (6-2, 6-4). Στους αγώνες των διπλών ανδρών οι Μιχαλόπουλος Φοίβος / Καλαμπάκας Αναστάσιος νίκησαν τους Ζήκα Μιχάλη/ Μπούτλα Χρήστο με 2-0 σετ (6-1, 6-1), στα μικτά διπλά οι Πατσουράκος Δημήτρης / Κολοβού Αντωνία επεκράτησαν των Καλαμπάκα Αναστάσιου / Παπαδημητρίου Αθανασίας επίσης με 2-0 σετ (6-2, 6-1) ενώ στα διπλά γυναικών οι Ραπτοπούλου Μαρία-Χριστίνα/ Ζαχοπούλου Αθανασία χρειάστηκαν 3 ώρες για να κάμψουν την αντίσταση των Παπαδημητρίου Αθανασίας/ Ντάνιελαντς Αννα-Μαρίας με 2-1 σετ (3-6, 7-5, 7-6). Την εκδήλωση και τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους της ΙΝΤΕRSPORT η κ. Κεραμιδά Ματίνα, ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Κομήτσας Ρίζος και ο αντιδήμαρχος κ. Στατήρης Γιώργος, ο πρόεδρος του ΑΣΑ Λάρισας κ. Μπαλάφας Απόστολος, ο έφορος του Φθιωτικού και πρώην πρόεδρος της Ε΄ Ενωσης κ. Ζήκας Νίκος, ο αντιπρόεδρος της Α.Ε.Δ. Νίκαιας κ Αλεξίου Γιώργος, σύσσωμο το ΔΣ του Ο.Α.Νίκαιας με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κ. Καφφέ Δημήτρη, και πλήθος κόσμου που εξέπληξε ευχάριστα τους διοργανωτές. Αμέσως μετά τη λήξη του τελευταίου τελικού της κατ. Open ανδρών πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής όπου οι νικητές των 9 κατηγοριών παρέλαβαν τα βραβεία και η κλήρωση πλούσιων δώρων των χορηγών του τουρνουά (TECNOpro, ΚΟΡΠΗ, SportMax, Nestlé, Fitness,Tzimas Travel, Wilson), μεταξύ όλων των συμμετεχόντων. Οι πολυάριθμοι φίλοι του αθλήματος που βρέθηκαν στις άρτιες εγκαταστάσεις του Ομίλου της Νίκαιας, στη συνέχεια διασκέδασαν στη δεξίωση που παρέθεσε η INTERSPORT προς τιμή των συμμετεχόντων».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass