ΧΘΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ(2-2)

Μοιράστηκαν τα πάντα…

* ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ * ΠΑΡΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ 1000 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2012 3:37 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:39
 Των Χρήστου Αρχοντούλη, Γιάννη Μουκίδη
Δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι διεξήχθη χθες το απόγευμα στην Τσαριτσάνη, όπου Οικονόμος και Πανηλειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.
Οι παίκτες και των δύο ομάδων προσπάθησαν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω της αφόρητης ζέστης, στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ ανόδου της Football League 2 να προσφέρουν θέαμα στους 1000 περίπου φιλάθλους, που είδαν τέσσερα γκολ συνολικά και πολλές μονομαχίες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, που διεξήχθη σε καθαρά αθλητικά πλαίσια.
Ο Οικονόμος ο οποίος βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε να αντιδράσει και σίγουρα όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, ο ένας βαθμός που πήρε του δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει τη μάχη της ανόδου.
Από την άλλη πλευρά, ο Πανηλειακός έδειξε στοιχεία μιας ομάδας που είναι καλοδουλεμένη, με τους παίκτες του να τα δίνουν όλα για να κατακτήσουν τη νίκη, αλλά τελικά να φεύγουν από την Τσαριτσάνη με τον βαθμό της ισοπαλίας, που μάλλον δεν τους χαλάει.
Γενικά μπορούμε να πούμε ότι οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν τα πάντα, καθώς το ματς έληξε 2-2 και οι ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής των Οικονόμου (47΄) και Σωτηρόπουλου (81΄)
*Ο Γιώργος Καλτέκης παρέταξε την ομάδα της Τσαριτσάνης με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια τερματοφύλακας έπαιξε ο Πίτκας, δεξιά στην άμυνα ο Καραγιάννης, αριστερά ο Πρικάκης, στο κέντρο αυτής ο Οικονόμου με τον Τσιανάκα, αμυντικά χαφ ο Λεβνάιτς με τον Νικούλη, πιο μπροστά τους οι Κουλτσιάκης, Καράμπελας, Μπανούσης και στην κορυφή της επίθεσης ο Παλάσκας. Όταν ο Οικονόμος αμυνόταν το σύστημα γινόταν 4-3-3.
Από την άλλη πλευρά ο Αγιώτης προπονητής Σωτήρης Αντωνίου επέλεξε να κατεβάσει το σωματείο του Πύργου στον αγωνιστικό χώρο επίσης με 4-3-2-1.
Τερματοφύλακας αγωνίστηκε ο Λόλας, δεξιά στην άμυνα ο Βατσής και αριστερά ο Χιντζίδης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν ο Κολόκας με τον Ακπαρίδη, αμυντικά χαφ ήταν Θωμιάτης με τον Ταφαρλή, στο κέντρο αριστερά ο Κάλφας, ο Τσετιροκλής, δεξιά ο Τομαράς και μοναδικός προωθημένος ο Σωτηρόπουλος.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ
Ο Οικονόμος είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 9΄, όταν ο Νικούλης με έξοχη προσπάθεια απέφυγε δύο αντιπάλους του, τροφοδότησε τον Καράμπελα που έβγαλε τετ-α-τετ τον Παλάσκα, εκείνος απέφυγε τον γκολκίπερ Λόλα και από πλάγια θέση στο σουτ που έκανε ο Ταφαρλής σωτήρια απέκρουσε την μπάλα.
Στο 15΄ από πλάγιο του Κουλτσιάκη, ο Κολόκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Λόλα, σε κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι στο 26΄ είχαν μια καλή ευκαιρία, όταν ο Χιντζίδης εκτέλεσε φάουλ με το αριστερό του πόδι και υποχρέωσε σε πολύ δύσκολη απόκρουση τον Πίτκα.
Ο ΚΑΛΦΑΣ ΤΟ 0-1
Ο Πανηλειακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 37΄ με σουτ του Κάλφα από το ύψος της περιοχής, που έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πίτκα.
Δυο λεπτά αργότερα στο 39΄, από εκτέλεση πλάγιου του Κουλτσιάκη, ο Λεβνάιτς έπιασε την κεφαλιά και ο γκολκίπερ του Πανηλειακού μπλόκαρε την μπάλα.
ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε άσχημα για τους γηπεδούχους, καθώς στο 47΄ σε μαρκάρισμα του Οικονόμου στο κέντρο του γηπέδου ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Χρήστο Οικονόμου.
ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ
Αν και με παίκτη λιγότερο η ομάδα της Τσαριτσάνης έφερε το ματς στα ίσια στο 59΄, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Νικούλη ο Παπαϊωάννου διεκδίκησε την μπάλα με τον Βατσή και αυτός με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Λόλα και έτσι έγινε το 1-1.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ
Η χαρά της ισοφάρισης κράτησε μόνο για τρία λεπτά, καθώς στο 62΄ ο Τομαράς με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2, γκολ που έτρεξε και πανηγύρισε στον πάγκο της ομάδας του.
ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ
Στο 81΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν και εκείνοι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Σωτηρόπουλου.
2-2 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία λέξη και ενώ στο 85΄ ο Θωμιάτης που βγήκε τετ-α-τετ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-3 καθώς πλάσαρε άουτ, στο 87΄ο Γιάννης Παπαϊωάννου με εξαιρετική προσπάθεια μέσα στην περιοχή… χόρεψε τους αμυντικούς του Πανηλειακού και με δυνατό σουτ μέσα σε αποθέωση διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Δεν απέφυγε κάποια λάθη ο διαιτητής κ. Σταθόπουλος Σπ. (Δυτ. Αττικής), που είχε συνεργάτες τους κ. Τσιαλογιάννη Μιχ., Σπυρόπουλο Παντ. (Αν. Αττικής), ενώ 4ος ήταν ο κ. Δημητρόπουλος Σταύρος (Δυτ. Αττικής)
Κίτρινες κάρτες αντίκρισε από τον Οικονόμο ο Τσιανάκας (55΄), ενώ από τον Πανηλειακό οι Τομαράς (5΄), Κάλφας (26΄), Ταφαρλής (56΄)
Με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκαν οι Οικονόμου (5΄, 47΄), Σωτηρόπουλος(34΄,81΄),
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Καραγιάννης, Πρικάκης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Λεβνάιτς, Νικούλης (67΄Βούλγαρης), Μπανούσης, Παλάσκας (54΄Φλώρος), Κουλτσιάκης, Καράμπελας (58΄ Παπαιωάννου).
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Λόλας, Ακπαρίδης, Βατσής, Θωμιάτης, Κάλφας (52΄ Βαλαώρας), Κολόκας, Σωτηρόπουλος, Tαφαρλής, Τομαράς (71΄ Μακρίδης), Τσετιροκλής (85΄ Μανιάτης), Χιντζίδης.
* Παρά την αφόρητη ζέστη, στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» βρέθηκαν περίπου 1.000 φίλαθλοι. Αναμεσά τους ήταν και 30 φίλοι του Πανηλειακού που ταξίδεψαν από τον Πύργο και έκαναν έντονη την παρουσία τους.
*Στην κερκίδα είδαμε τους παλαίμαχους παίκτες της ΑΕΛ , τον Νίκο Αργυρούλη που παλιότερα ήταν προπονητής στον Πανηλειακό με τον Αντώνη Γεωργιάδη και τον Γιάννη Βαλαώρα, του οποίου ο γιος του αγωνίζεται στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Πύργου (σ.σ. πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι στην θέση του Κάλφα).
*Προτίμησαν να δούνε το παιχνίδι παρά να βρεθούν σε κάποια παραλία του νομού ο Θανάσης Παπαγεωργίου της ΑΕΛ και ο Τάσος Παπάζογλου του Ολυμπιακού.
*Ευχές των δύο ΠΑΕ για νίκη της Εθνικής με αντίπαλο την Γερμανία ακούστηκαν από τα μεγάφωνα και οι φίλοι του Πανηλειακού δεν έχασαν την ευκαιρία να φωνάξουν συνθήματα κατά του Δ.Ν.Τ. και της Μέρκελ.
*Στην Λάρισα έμεινε ο Πανηλειακός που σήμερα θα προπονηθεί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΑΕΛ στα Δένδρα, καθώς τη Δευτέρα αγωνίζεται στη Νέα Ιωνία με τη Νίκη Βόλου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass