ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ (18:30)

Πανέτοιμος δηλώνει ο Οικονόμος

* Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2012 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:38
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πανέτοιμος δηλώνει ο Οικονόμος που ρίχνεται αύριο στη μάχη των πλέι οφ ανόδου, στην Football League, με πρώτο αντίπαλο τον Πανηλειακό που θα φιλοξενήσει στις 18:30 στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας».
Η διοίκηση της ΠΑΕ Οικονόμος Τσαριτσάνης απευθύνει έκκληση στο φίλαθλο κόσμο όλου του νομού Λάρισας για συμπαράσταση στην ομάδα, που θα προσπαθήσει να κάνει την… υπέρβαση σε μια πετυχημένη χρονιά.
Οι άνθρωποι του συλλόγου της Τσαριτσάνης ετοιμάζονται να δώσουν εξετάσεις και σε αυτή τη διαδικασία, όσον αφορά στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» της κωμόπολης και πιστεύουν να πετύχουν τον στόχο τους τόσο στον οργανωτικό τομέα καθώς και στον αγωνιστικό.
Αποτελεί ιστορική πρόκληση για την επαρχιακή ομάδα η διεκδίκηση ανόδου στη δεύτερη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας, κάτι που είναι εφικτό και σίγουρα μέσα στις δυνατότητες του λαρισινού συγκροτήματος, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη συνεχόμενη εκπληκτική πορεία των τελευταίων 4 ετών.
Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της διοργανώτριας αρχής Football League II, κατά την τέλεση αγώνων των πλέι οφ απαγορεύονται οι μετακινήσεις οργανωμένων οπαδών στα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς επίσης δεν έχουν ισχύ τα εισιτήρια διαρκείας των κατόχων της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης έχει σε ετοιμότητα όλους τους παίκτες για τον αγώνα με τον Πανηλειακό, πλην του τιμωρημένου Δημήτρη Μπαλή και του τραυματία Παναγιώτη Νούσια, ο οποίος ωστόσο δείχνει πως ξεπερνά το πρόβλημά του, συμμετέχοντας σε ειδικό πρόγραμμα. Η προπόνηση χθες το απόγευμα διεξήχθη στο γήπεδο των παλαιμάχων της Ελασσόνας μέσα σε πολύ καλό κλίμα και παρά την αφόρητη ζέστη, οι παίκτες με διάθεση εκτέλεσαν τις ασκήσεις.
Στις τάξεις των «πρασίνων» επικρατεί αισιοδοξία και το βέβαιο είναι ότι θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη μεγάλη και αυτή τους προσπάθεια, που ούτως ή άλλως η μέχρι τώρα πορεία τόσο πέρσι στο περιφερειακό πρωτάθλημα όσο και φέτος στην επαγγελματική football League ΙΙ, τους καταξιώνει στη συνείδηση όλων όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο σε επίπεδο επαρχίας Ελασσόνας και νομού Λάρισας.
Ο Οικονόμος εκπροσωπεί τον νομό με πιθανότητα να είναι η δεύτερη ομάδα της Λάρισας στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και αυτό από μόνο του είναι πολύ σπουδαίο γεγονός, που χρήζει επιβράβευσης τόσο από τους αρμόδιους φορείς καθώς και από τους φιλάθλους της Λάρισας.
ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Με αφορμή την έναρξη των play off ανόδου από τη Football League 2 στη Football League, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας θέλει να ευχηθεί στην ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης καλή επιτυχία στη δύσκολη προσπάθειά του, ελπίζοντας ότι του χρόνου θα «καμαρώνουμε έναν ακόμη εκπρόσωπο του λαρισινού ποδοσφαίρου στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους αυριανούς αγώνες των πλέι οφ ανόδου, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
* Οικονόμος-Πανηλειακός: Σταθόπουλος Σπ. (Δυτικής Αττικής), Τσιαλογιάννης Μιχ., Σπυρόπουλος Παντ.(Αν.Αττικής), 4ος Δημητρόπουλος Σταύρος (Δυτ.Αττικής), παρ. Βλάχος Κ. (Γρεβενών)
* Ζάκυνθος-Νίκη Βόλου: Ανδρονικίδης Χρ., Ζησιμόπουλος Δ., Χαλβατζάκος Παν., 4ος Τσαμούρης Αλεξ. (Πειραιά), παρ. Αργύρης Παν. (Κορινθίας)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass