ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ

Γιόρτασαν για την άνοδο με λουκούλλειο γεύμα

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2012 4:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:37
 Με ένα λουκούλλειο γεύμα, αντάξιο της άκρως επιτυχημένης φετινής χρονιάς που επιτεύχθη η πολυπόθητη άνοδος, έκλεισε τη σεζόν ο Πρωτέας Αχιλλείου. Στο κοινοτικό κατάστημα του χωριού, η οικογένεια του Πρωτέα έφαγε, γέλασε και ανανέωσε το ραντεβού για τον ερχόμενο Αύγουστο, όταν και θα γίνει η προετοιμασία για τη μεγαλύτερη τη τάξει κατηγορία της Β' ΕΠΣΛ, όπου και θα αγωνίζεται η ομάδα του Αχιλλείου. Τους συνδαιτυμόνες αποτελούσαν όλα τα μέλη του Πρωτέα, ήτοι η διοίκηση, το τεχνικό τιμ, οι παίκτες αλλά και φίλαθλοι, που έδωσαν βροντερό «παρών» καθόλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Στο γεύμα μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Πουλαράκης που αρχικά ευχαρίστησε την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» για την προβολή και τη στήριξη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ συνέχισε λέγοντας πως η άνοδος ήταν συλλογικό προϊόν και πως τίποτα δεν χαρίζεται αλλά όλα επιτυγχάνονται μέσα από τη σκληρή δουλειά, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά «τα αγαθά κόποις κτώνται». Επίσης, κάλεσε σύμπασα την ομάδα να ευχαριστηθεί το καλοκαίρι, να φορτίσει τις μπαταρίες γιατί η Β' ΕΠΣΛ είναι μια δύσκολη και απαιτητική κατηγορία και θα χρειαστεί άπαντες να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους. Τέλος, υποσχέθηκε και την ενδύναμωση του αγωνιστικού κορμού με την προσθήκη παικτών ικανών να βοηθήσουν.
Έπειτα τον λόγο πήρε ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας, πολυνίκης προπονητής Τάκης Τζίκας που με το ήρεμο ύφος που τον χαρακτηρίζει ευχαρίστησε διοίκηση και παίκτες για την άψογη συνεργασία που είχαν, ενώ έκανε μνεία σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, μεγαλύτερους σε ηλικία, που πρόσθεσαν την πολύτιμη πείρα τους πλάι στον νεανικό ενθουσιασμό και όπως αποδείχτηκε αυτή ήταν και η συνταγή της επιτυχίας. Με το πέρας του λογυδρίου τού κ. Τζίκα ποδοσφαιριστές και διοίκηση αναφωνούσαν ρυθμικά το «Τάκης Τζίκας οε οε οε» δείγμα της στενής σχέσης που έχει δημιουργηθεί στον Πρωτέα, ενώ άπαντες τον καλούσαν να παραμείνει και τη νέα αγωνιστική σεζόν, ενώ αυτό αποτελεί και το στοίχημα της διοίκησης, ήτοι να μείνει και το 2012/2013 ο έμπειρος προπονητής στον πάγκο του Πρωτέα. Ακόμη όλοι οι παρευρεθέντες συνεχάρησαν τον ποδοσφαιριστή Κώστα Νάκα για την απόκτηση του πρώτου του τέκνου, με την ευχή να είναι υγιέστατο και κάποια μέρα στο απώτερο μέλλον ο Νάκας junior να στελεχώσει την ομάδα του Αχιλλείου.
Η συνέχεια αναμενόμενη... Χαρές, γέλια, πειράγματα σε ένα σκηνικό τελείως ξέχωρο από την ελληνική πραγματικότητα των μνημονίων, του Κασιδιάρη και της εκλογολογίας- εκλογολαγνείας.
Αξίζει να αναφερθεί πως γενναίο μέρος των φαγητών που καταναλώθηκαν ήταν μια προσφορά του κρεοπωλείου «Μπατρακούλη» στην οδό Βόλου, που για άλλη μια φορά ήταν κοντά στην ομάδα. Μετά την αποχώρηση από το γεύμα, η διασκέδαση συνεχίστηκε σε γνωστό club κοντινού χωριού με τους συμμετέχοντες να καταθέτουν στην πίστα και τις χορευτικές τους ικανότητες...
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass