Ζωντανός στη μάχη της παραμονής ο Δωτιέας

Δημοσίευση: 20 Απρ 2015 3:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:11

Ζωντανός στη μάχη της παραμονής παραμένει ο Δωτιέας Αγιάς ο οποίος επικράτησε χθες της Ένωσης Απ. Παύλου Μακροχωρίου με 2-0 (Τσατσαλίδης 20’ και Κουβελάς 39’) και σε συνάρτηση με τη νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκη πλησίασε την Αναγέννηση Άρτας (με την οποία όπως όλα δείχνουν θα παλέψει μέχρι το τέλος για τη σωτηρία) στους δύο βαθμούς.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώθηκε στο πρώτο κιόλας ημίχρονο αν και σε γενικές γραμμές ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε καθόλου τους παίκτες του Δωτιέα. Ίσως το γεγονός ότι το παιχνίδι «καθάρισε» νωρίς, επέτρεψε τους «ερυθρόλευκους» να χαλαρώσουν και είναι χαρακτηριστικό ότι στην επανάληψη ενώ δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες τα τελειώματα των φάσεων δεν ήταν αυτά που θα έπρεπε.

Η ουσία είναι ότι ο Δωτιέας πήρε τον πρώτο από τους πέντε τελικούς που έχει να δώσει μέχρι το τέλος και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες σωτηρίας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Σταυράκης, Λάιος, Μπαρούτας, Πετρουζέλης, Κόκκινης, Δημολιός, Τσατσαλίδης (87’ Κράβαρης), Ντακούλας, Κουβελάς, Ουέλινγκτον (70’ Λούγκος), Κατσίκης (80’ Γκίκας).

ΕΝΩΣΗ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ: Κύρου, Κωτσόπουλος, Καραγιάννης, Αθανασιάδης, Μπλούκας (46’ Κριβρακίδης), Τάνης (46’ Φούρτζιου), Κωνσταντάκος (64’ Ταγκαλίδης), Πατσιαβούρας, Αργυρόπουλος, Γεωργιάδης, Ζαχαριουδάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass