ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Έκλεισε ο Χατζηλιόντας στη Γλυφάδα

* ΧΘΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΚΚΑ ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2012 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:36
Την ποδοσφαιρική του καριέρα θα συνεχίσει στην ομάδα της Γλυφάδας που τερμάτισε στην τέταρτη θέση του 1ου ομίλου της Football League 2, ο Ανδρέας Χατζηλιόντας του Αμπελωνιακού.
Ο 24χρονος μέσος που έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με το σωματείο του Αμπελώνα στον 4ο όμιλο της Δ Έθνικής κατηγορίας και ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνισθεί μεταξύ άλλων στην ΑΕΛ, στον Τύρναβο 2005 και στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια, παρουσία και του γενικού αρχηγού του Αμπελωνιακού, κ. Γκόβαρη.
Έμεινε δε ενθουσιασμένος από το περιβάλλον που συνάντησε στον σύλλογο της Γλυφάδας, όπου την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας έχει ο παλαίμαχος διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού Γιάννης Γκούμας, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, στον Αμπελωνιακό. Oι «Πράσινοι» του Αμπελώνα που άνοιξαν την πόρτα συνεργασίας με τη Γλυφάδα, περιμένουν απάντηση και για τον γκολκίπερ Χρήστο Κατσίβελο, ενώ χθες δοκιμάστηκε και ο Γιώργος Ρόκκα που άφησε καλές εντυπώσεις, όπως πληροφορηθήκαμε.
Για τη μεταγραφή του Χατζηλιόντα και ενδεχομένως για άλλη που θα ακολουθήσει, οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν σε δυο φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, στον Αμπελώνα και στη Γλυφάδα, αντίστοιχα.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass