Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο Ευθ. Ρεντζιάς υποψήφιος για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2012 3:50 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:36
 Ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Ευθύμης Ρεντζιάς πήρε την απόφαση να διεκδικήσει την προεδρία του ΕΣΑΚΕ στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν στις 19 Ιουνίου. Ο Τρικαλινός βετεράνος του μπάσκετ που μέχρι τώρα είχε πετυχημένη θητεία ως αντιπεριφερειάρχης (αποδείχθηκε άξιος της εμπιστοσύνης του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού) πήρε την απόφαση να αναμιχθεί και στα διοικητικά δρώμενα του αθλήματος που τον ανέδειξε.
Αν ο Ρεντζιάς εκλεγεί πρόεδρος θα είναι ο πρώτος Θεσσαλός που θα το έχει καταφέρει αυτό και θα δώσει σημαντική ώθηση και στο μπάσκετ της Θεσσαλίας. Άλλωστε ποιος ξεχνάει όταν πριν μερικά χρόνια η Θεσσαλία είχε τρεις ομάδες στην Α1, διεκδικούσε από τον ΕΣΑΚΕ μέχρι και γραφεία στη Λάρισα αλλά τότε είχε συναντήσει την ψυχροπολεμική τακτική του νυν προέδρου Βασίλη Οικονομίδη.
Σύμφωνα με τον κανονισμό, όμως, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ενεργά μέλη σε ΚΑΕ για τουλάχιστον μία πενταετία, οπότε, η υποψηφιότητα του Ρεντζιά θα συζητηθεί σήμερα στη γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ.
Εκτός από τον Ρεντζιά υποψήφιοι θα είναι ακόμα ο νυν πρόεδρος, Βασίλης Οικονομίδης και ο τέως πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Γιάννης Δαμιανίδης και ο γενικός γραμματέας της Λίγκας Γιώργος Χαλβατζάκης.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass