Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Βολιδοσκοπεί Τσώτσο-Παπαγιάννη

* «ΚΛΕΙΝΕΙ» Β. ΜΠΡΙΣΙΜΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2012 23:19 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:35
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Σε ανεύρεση προπονητή βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης αφού μετά την τελευταία συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι του σωματείου με τον Βασίλη Νάρη αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα βλέμματα των «πρασίνων» εστιάζονται στους Θανάση Τσώτσο και Γιάννη Παπαγιάννη με τους οποίους αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας προκειμένου να ξεκαθαρίσει σιγά-σιγά το τοπίο. Στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Κώστα Γούλα από τη Δόξα Ομορφοχωρίου, ενώ συζήτηση έγινε και με τον τεχνικό Κώστα Τσουτσούμη που τη φετινή χρονιά θήτευσε στον Μαχητή Τερψιθέας.
Πάντως η άνθρωποι του συλλόγου κρατούν ακόμα κλειστά τα χαρτιά τους και μάλλον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξουν επίσημες τοποθετήσεις.
Από κει και πέρα εάν λυθεί το θέμα του προπονητή η Δήμητρα Γιάννουλης θα προχωρήσει στη συγκρότηση του ρόστερ το οποίο θα είναι ανάλογο των στόχων που απ’ ό,τι αρχικά φαίνεται θα είναι υψηλοί τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Εν τω μεταξύ ο τεχνικός Βασίλης Νάρης που κάθισε στον πάγκο της Δήμητρας τους τελευταίους 5 μήνες με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας ευχαριστεί τον πρώην πρόεδρο κ. Χύτα, τη διοίκηση του συλλόγου και τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαν αυτό το χρονικό διάστημα. Οι πρώτες πληροφορίες για τον Βασίλη Νάρη κάνουν λόγο ότι έπονται συζητήσεις με τη Δήμητρα Αγιάς.
«ΚΛΕΙΝΕΙ» ΜΠΡΙΣΙΜΗ
Εν τω μεταξύ τυπικό φαίνεται ότι είναι το θέμα του προπονητή στον Ηρακλή Λάρισας αφού οι «κυανόλευκοι» έχουν έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Μπρισίμη και αναμένονται τα τυπικά. Πολλά νέα πρόσωπα αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στους πρωταθλητές του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ που και τη νέα χρονιά θα προσπαθήσουν να αλλάξουν κατηγορία. Ήδη ο Ταστεμερίδης που πέρσι πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας θα αλλάξει «γειτονιά».
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Στην ομάδα των Ατρομήτων/Θύελλας ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του ο επιτελικός μέσος του Σμόλικα Φαλάνης Σχοινάς μαζί με τον γνωστό κεντρικό αμυντικό Γκόγκα. Στην Αναγέννηση Καλοχωρίου αναμένεται να επιστρέψει ο Κ. Μάρκου από τον Μαχητή Τερψιθέας. Παράλληλα έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και με τον Γκρέτση επίσης από την ίδια ομάδα, ενώ σε ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή το πιο πιθανό είναι να παραμείνει ο κ. Μπαλοδήμος.
ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ: ΛΑΡΙΣΑ 2012
Εν τω μεταξύ ένας νέος ποδοσφαιρικός σύλλογος αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ. Ο λόγος για τη Λάρισα 2012 με εμπνευστή και επικεφαλής τον κ. Φλώρο και προπονητή τον Απ. Κορομηλά με τον οποίο υπάρχει κοινό παρελθόν από τη Ραψάνη. Οι πρώτες κινήσεις έχουν γίνει και στη συνέχεια αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass