ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Α’ ΚΑΙ Α1 ΕΠΣΛ

Όταν το ποδόσφαιρο ενώνει

* ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟ «WWW.ARENALARISSA.GR» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΠΛ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2012 23:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:35
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας επίλεκτων που διοργάνωσε το αθλητικό σάιτ «www.arenalarissa.gr» σε συνεργασία με τον ΣΕΠΛ. Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της Α’ και της Α1 ΕΠΣΛ ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» σ’ έναν αγώνα γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο του νομού μας με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Α’ ΕΠΣΛ 5-1, ένα αποτέλεσμα που περνά σε δεύτερη μοίρα αφού η εκδήλωση είχε εορταστικό χαρακτήρα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά νωθρό και αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες οι οποίες έμειναν στο 0-0.
Στην επανάληψη και με την είσοδο των Παυλόπουλου και Δαλαμπύρα οι
ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν με την πλάστιγγα να γέρνει προς το συγκρότημα των Τριανταφυλλόπουλου – Ανδρέου και με τον νεαρό επιθετικό του Λαρισαϊκού,
Χρήστο Δαλαμπύρα να σημειώνει χατ-τρικ, χάρη σε πολύτιμες ασίστ
του Λευτέρη Τέα ο οποίος σκόραρε δύο τέρματα.
Το γκολ της τιμής για την ομάδα Επιλέκτων της Α1 ΕΠΣΛ πέτυχε, ποιος άλλος, ο συνήθης ύποπτος και φετινός πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, Αλέξης Μπατζιανούλης.
Οι συνθέσεις
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ Α’ ΕΠΣΛ (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Νίκος Ανδρέου): Χατζής (Αργυροπούλι), Μπέλτσιος (Αργυροπούλι), Μαλάκος (Δωτιέας Αγιάς), Καρκαντάς (Πλατύκαμπος), Αετόπουλος (Αχιλλέας Φαρσάλων), Τέας (Μακρυχώρι), Λυγούρας
Βασίλης (Φαλανιακός), Βαΐτσης (Δωτιέας Αγιάς), Παπαηλίας (Μακρυχώρι), Αθανασίου (Δωτιέας Αγιάς) - Νταής (Λαρισαϊκός), Γιολδάσης (Δωτιέας Αγιάς), Γκουντρουμπής (ΑΕΔ Νίκαιας), Μαλαχτάρης (Μελιβοία), Πρίφτι (Πλατύκαμπος), Παυλόπουλος (Μελιβοία), Φαρμάκας (Πλατύκαμπος), Δαλαμπύρας (Λαρισαϊκός) .
 
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ Α1 ΕΠΣΛ (Βαγγέλης Δημόπουλος – Θεόδωρος Βουτυρίτσας): Τσιτλαχίδης (Χάλκη), Ζαγγανάς (Αναγέννηση Φαρσάλων), Μπατζιανούλης (Δήμητρα Αγιάς), Βησσαράκος (Όλυμπος Λάρισας), Θυμάκης (Χάλκη), Κοιλούκος (Δήμητρα Αγιάς), Χαρούλης (Βουκεφάλας), Αλεξόπουλος (Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας), Σαρρής (Παραπόταμος), Τσιλιάκος Άγγελος (Χάλκη), Νεράτζης (Βουκεφάλας) - Μπατζιόλας (Βουκεφάλας), Αγγελής (Συκούριο), Κασιδούλης (Δήμητρα Αγιάς), Θάνος (Κουλούρι), Ευσταθιάδης (Βουκεφάλας), Λαζάρου (Κουλούρι), Μαυρομιχάλης (Βουκεφάλας), Θεοχάρης (Αναγέννηση Φαρσάλων),
Φλώρος (Δήμητρα Αγιάς).
***
Το «www.arenalarissa.gr, ευχαριστεί τα παιδιά που πήραν μέρος στην εκδήλωση στηρίζοντας το όλο εγχείρημα, το οποίο όπως αναφέρει δεν έχει γίνει ποτέ ξανά σε άλλον σύνδεσμο Ερασιτεχνών όλης της Ελλάδας.
Επίσης ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους που έδωσαν δυνατό «παρών» στο γήπεδο "Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης" και ιδιαίτερα τους:
Περιφερειακό σύμβουλο Θανάσης Παιδή, αντιδήμαρχο Λαρισαίων Άρη Γαλάτο, διοικητικούς της ΕΠΣΛ Γιάννη Βλάγκα, Κώστα Λυγούρα, τους διοικητικούς του ΣΠΠΛ Νίκο Ανδρέου, Χρήστο Γραβάνη, τον γενικό γραμματέα του ΣΔΠΛ Τρύφωνα Φαρμάκη και τον αντιπρόεδρο του ΣΕΠΛ Άρη Παπαθανασίου.
Τέλος οι διοργανωτές επισήμαναν:
«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους διαιτητές της συνάντησης Βαγγέλη Καραμαγκιόλα και Νίκο Ζεϊμπέκη, οι οποίοι παρά τις αντίξοες συνθήκες έδωσαν «παρών» στην εκδήλωση και βοήθησαν με την παρουσία τους στην ομαλή διεξαγωγή της φιλικής συνάντησης».
Τέλος το ArenaLarissa.gr, δεσμεύεται για ανάλογες και πολύ καλύτερες εκδηλώσεις στο μέλλον, οι οποίες θα γίνονται στο πλαίσιο της προσπάθειας «όλοι μαζί να κάνουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μια μεγάλη οικογένεια, γιατί τίποτα και κανείς δεν έχει να χωρίσει κάτι. Όλους μας ενώνει η αγάπη για το τόπι... Καλό καλοκαίρι...».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass