ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ EURO

Πανηγύρισαν, χειροκρότησαν αλλά έμειναν με το... αχ

* ΑΡΚΕΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2012 3:43 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:35
Με το «αχ» του χαμένου πέναλτι έμειναν οι Λαρισαίοι φίλαθλοι που παρακολούθησαν την πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Φίλοι του ποδοσφαίρου όλων των ηλικιών γέμισαν κάθε πλατεία (φωτογραφικά στιγμιότυπα από το πάρκο του Αγίου Αντωνίου) και κάθε καφέ θέλοντας να δούνε τις προσπάθειες των παικτών του Φερνάντο Σάντος.
Εφοδιασμένοι με κασκόλ, σημαίες στο πρώτο ημίχρονο είδαν την Ελλάδα να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 1-0 και να μην έχει καλά πατήματα στο γήπεδο. Ωστόσο δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν πως μπορεί να ανατραπεί το σκηνικό και δικαιώθηκαν.
Στην επανάληψη ήρθε η ισοφάριση και οι πανηγυρισμοί ήταν έντονοι. Κάποιοι ανέβαιναν στις καρέκλες, κάποιοι αγκαλιάζονταν, άλλοι φώναζαν συνθήματα. Και όταν ο Σαλπιγγίδης κέρδισε και το πέναλτι υπήρξε μια έκρηξη ενθουσιασμού και προσμονής για την πρώτη νίκη και μάλιστα με ανατροπή. Η εκτέλεση από τον Καραγκούνη όμως ήταν άστοχη και τότε μια μικρή απογοήτευση «χτύπησε» τους Λαρισαίους. Και λέμε μικρή γιατί όλοι θεωρούσαν πως μπορούσε να σημειωθεί και ένα δεύτερο τέρμα στη συνέχεια κάτι που λίγο έλειψε να γίνει.
Δεν πειράζει όμως, είπαν οι περισσότεροι. Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία και μπορεί να πάρει την πρόκριση. Άλλωστε... δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass