ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΣΤΕΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Με... πρωτομάστορα τον Νίκο Κοτάκο

* ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ 4-1 (2-2 Κ.Α.) * Ο ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΧΑΡΗΣ ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΤΟ «ΓΥΡΙΣΕΙ» ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2012 2:57 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:32
Του Κ. Γκιάστα
Πριν από μερικές μέρες σημειώνοντας δύο γκολ και προσφέροντας άλλα δύο στους συμπαίκτες του κατάφερε να οδηγήσει τους Οικοδόμους στην κατάκτηση του κυπέλλου κερδίζοντας την ΕΛΜΕ με σκορ 4-0. Χθες με άλλα δύο τέρματα και ευστοχώντας στο κρισιμότερο πέναλτι ο Νίκος Κοτάκος έβαλε τη σφραγίδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αφήνοντας τους Αστυνομικούς με το... αχ της παρολίγον ανατροπής.
Φυσικά θα πρέπει να σταθούμε και στην κρισιμότερη απόκρουση των πέναλτι από τον Παπαγιαννόπουλο (μαζί με τον Κοτάκο πρώην παίκτες της ΑΕΛ). Ιδιαίτερη όμως αναφορά θα πρέπει να κάνουμε στην αγωνιστική παρουσία του Χάρη Μητσιάκου με την ομάδα των Αστυνομικών που σημείωσε τα άλλα δύο τέρματα και αν ήταν λίγο πιο τυχερός ίσως θα το είχε γυρίσει και μόνος του.
Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν μοιρασμένο. Στο πρώτο ημίχρονο οι Οικοδόμοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο και με δύο τέρματα του Κοτάκου (30’, 41΄) μπήκαν μπροστά στο σκορ και φαινόταν να έχουν το αβαντάζ. Στην επανάληψη όμως ο Μητσιάκος είχε διαφορετική άποψη και σημειώνοντας και αυτός άλλα δύο γκολ έφερε το ματς στα ίσα (47΄, 58΄). Εκατέρωθεν χάθηκαν και ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ (Τσογιάννης για τους Αστυνομικούς από κοντά, Μηλιώνης για τους Οικοδόμους).               
Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης εκτός από τους διαιτητές και τις δύο ομάδες τιμήθηκαν και τρεις παίκτες για την πολυετή προσφορά τους στο χώρο των πρωταθλημάτων Εργαζομένων: ο Ηλίας Σαλός (Αεροπορία), ο Γιώργος Γκουτζουρέλας (ΠΥΛ), Γιώργος Κανωτίδης (Δάσκαλοι).
Τις βραβεύσεις έκαναν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Οφείδης, ο δήμαρχος Λάρισας κ. Τζανακούλης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ κ. Τσακίρης, ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος του ΔΟΠΑΕΛ κ. Οικονόμου και ο επί σειρά ετών παράγοντας του τοπικού ποδοσφαίρου κ. Λυγούρας. Παρών στον αγώνα ήταν και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Τολίκας.
Μιλώντας σε όλους τους αθλητές ο κ. Τζανακούλης τους ευχαρίστησε για την αγωνιστική τους παρουσία και τόνισε πως ο Δήμος θα συνεχίσει να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την σωστή διοργάνωση των πρωταθλημάτων. Άλλωστε ανέφερε πως ο Δήμος Λάρισας είναι από τους λίγους που συνεχίζουν να διοργανώνουν τέτοιου είδους πρωταθλήματα και μάλιστα με τέτοια επιτυχία.
 
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ
Γεράσης (Οικοδόμοι)            1-0
Πρασσάς (Αστυνομικοί)        1-1
Αγγλόπουλος            2-1
Τσογιάννης     δοκάρι και έξω
Καραβάνας    3-1
Τσάκαλος       απέκρουσε ο Παπαγιαννόπουλος
Κοτάκος         4-1
* Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Βασιλός που είχε για βοηθούς τη κ. Χρηστίδη και τον κ. Σκέτο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ (Κρίκης): Παπαγιαννόπουλος, Γεράσης, Κοκκινάς, Σουρλής, Αργυρούλης, Μηλιώνης, Γκουδάλας, Αγγλόπουλος, Παρλίτσης, Μάγκας, Κοτάκος ενώ έπαιξαν και οι: Τσιούτρας, Καραντάνος, Στεργιακούλης, Σδράλης, Κυρίτσης, Καραβάνας και Λύκας.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ (Νάτσιος): Ευθυμίου, Ιατρόπουλος, Παπαϊωάννου, Τζήκας, Τσογιάννης, Τσάκαλος, Καρακώστας, Πρασσάς, Μητσιάκος, Ξηρομερίτης, Αντωνόπουλος ενώ έπαιξαν και οι: Μπέκος, Πάτρας, Παρλάτζας, Κυριάκης, Κουτής, Παπακωνσταντίνου, Χατζηγεωργιάδης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass