ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ

Το θεσσαλικό ποδόσφαιρο έχει μέλλον

Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2012 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:31
 Την πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα Παίδων της 4ης Περιφέρειας αλλά και την ομάδα Νέων που έφτασε στα ημιτελικά του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος δεξιώθηκε χθες στο ξενοδοχείο «Imperial» ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Στην εκδήλωση μετείχαν οι Θεσσαλοί ποδοσφαιριστές και των δύο περιφερειακών ομάδων, οι περιφερειακοί προπονητές κ. Τασιούλης, Καραγεωργόπουλος, Μπεριτζάς, οι ενωσιακοί προπονητές της Θεσσαλίας κ. Σελιώνης, Διαμαντάρας, Τσόγκας, Μόρφος, οι πρόεδροι των θεσσαλικών ΕΠΣ κ. Γρηγορίου (Λάρισας), Μπατζιάκας (Μαγνησίας), Μπουτζόλης (Τρικάλων), Παλάσκας (Καρδίτσας), οι διοικητικοί της ΕΠΣΛ κ. Γκούμας, Βλάγκας, Γρηγοριάδης, Κυριτσάκας, Λυγούρας, το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Αλεξίου και αρκετοί γονείς ποδοσφαιριστών.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού ο οποίος χαρακτήρισε τους ποδοσφαιριστές των περιφερειακών ομάδων ελπίδα του θεσσαλικού ποδοσφαίρου σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ελληνική κοινωνία γενικότερα και τους παρότρυνε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους έχοντας πίστη, υπομονή και επιμονή και να μην παρασύρονται από τις σειρήνες της καθημερινότητας.
«Μας δίνετε μεγάλη χαρά γιατί για μας είστε η ελπίδα ότι οι θεσσαλικές ομάδες θα επανέλθουν και πάλι στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγοραστός.
Μετά από κοινή απόφαση των προέδρων των τεσσάρων ΕΠΣ της Θεσσαλίας το κύπελλο της πρωταθλήτρια ομάδας Παίδων δόθηκε στον κ. Αγοραστό ο οποίος σχολίασε:
«Θα έχω το κύπελλο στο γραφείο μου για να μου θυμίζει ότι οι νέοι όταν έχουν πίστη και αγωνιστικότητα μπορούν να πετύχουν πολλά. Παράλληλα θα με υπενθυμίζει τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε εμείς για τη νεολαία μας».
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Γρηγορίου ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωση προβλήθηκαν στιγμιότυπα από τα παιχνίδια των περιφερειακών ομάδων.
 
ΑΡΗΣ ΓΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass