ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΙΜΟΥΛΗΣ

«Παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί»

* ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2012 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:31
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Τρία παιχνίδια ένας βαθμός. Κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική η βαθμολογική συγκομιδή του Δωτιέα Αγιάς στον α’ γύρο των αγώνων μπαράζ για άνοδο στην Δ’ Εθνική αφού οι πρωταθλητές της ΕΠΣΛ βρίσκονται στην τελευταία θέση του ειδικού πίνακα. Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για την ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα η οποία ωστόσο τρέφει βαθμολογικές ελπίδες ποντάροντας σε ανατροπή της κατάστασης στα τρία παιχνίδια του επαναληπτικού γύρου. Ένα σενάριο που φαντάζει πολύ δύσκολο για τους «ερυθρόλευκους» ωστόσο στο ποδόσφαιρο μπορούν να επαληθευτούν ακόμα και τα πιο ακραία σενάρια.
«Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα κυνηγήσουμε την άνοδο» επισήμανε ο επιθετικός του Δωτιέα Θανάσης Σιμούλης που επανέρχεται στην ενεργό δράση αφού εξέτισε την ποινή του και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι στην Κατερίνη.
«Σίγουρα δεν μας αρκεί μόνο να κερδίσουμε αλλά να έρθουν και τα άλλα αποτελέσματα όπως τα θέλουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να τα παίξουμε όλα για όλα. Υπάρχει προβληματισμός στην ομάδα γιατί θεωρούμε τον εαυτό μας αδικημένο. Θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών κυρίως από τα δύο πρώτα παιχνίδια».
-Σας περιμένει ένα παιχνίδι στην έδρα του φαβορί του ομίλου…
«Ναι αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να το χτυπήσουμε. Είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι μέσα στην Αγιά ότι ο Αχιλλέας είναι μια ομάδα που μπορούμε να την παλέψουμε. Σίγουρα θα παίξουν με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 6-1 αλλά εμείς καλούμαστε να κάνουμε την υπέρβαση».
-Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί το παιχνίδι;
«Ο αντίπαλός μας προσπαθεί να βάλει κάτω την μπάλα να έχει καλή κυκλοφορία. Διαθέτει έμπειρο κορμό παικτών και αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο. Εμείς όπως φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι αν είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην επίθεση μπορούμε να έχουμε ελπίδες. Είναι το τελευταίο μας χαρτί γιατί αν δεν κερδίσουμε τελειώνουν τα πάντα».
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Εν τω μεταξύ από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τα παιχνίδια του 6ου ομίλου (4η αγωνιστική) που θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη και ώρα 17.00:
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Δωτιέας Αγιάς (γήπ. Β’ ΔΑΚ Κατερίνης): Κώστας Γαλατσός, Νίκος Περικελίδης, Αστέριος Πατσιάς (Μακεδονίας).
ΑΕ Λεονταρίου-Ρήγας Φεραίος (γήπ. Δημ. Λεονταρίου Καρδίτσας): Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, Γιώργος Πασχάλης, Ελευθέριος Καραλής (Ηπείρου).
***
Επίσης στον αγώνα του 3ου ομίλου, Εθνικός Ν. Μαλγάρων- Ε. Αποστόλου Παύλου που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17.00 στο γήπεδο Μαλγάρων Θεσσαλονίκης ορίστηκαν οι διαιτητές Γ. Κύζας, Ν. Παρασκευούδης, Ι. Βαντσής (Δράμας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Δ. Γκόλιας (Λάρισας).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass