ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΣΕ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ ΜΕ 2-0

«Λύγισε» στο Βελεστίνο ο Δωτιέας

ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΩΣΤΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2012 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:31
 Ήττα που τον φέρνει με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με την υπόθεση της ανόδου στη Δ’ Εθνική υπέστη χθες στο Βελεστίνο ο Δωτιέας Αγιάς από τον Ρήγα Φεραίο με σκορ 2-0. Οι πρωταθλητές της ΕΠΣΛ δεν μπόρεσαν ούτε στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι να φτάσουν στη νίκη και πλέον βλέπουν το τρένο της ανόδου να απομακρύνεται επικίνδυνα με τους Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Ρήγα Φεραίο να αποκτούν σημαντικό προβάδισμα.
Ο Ρήγας μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε ένα τρίλεπτο απώλεσε δύο ευκαιρίες. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Χατζής είδε εκτός εστίας τον Γιολδάση και προσπάθησε να τον αιφνιδιάσει από μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 3’ ο Χατζής τροφοδότησε τον Μπίκα που μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και σούταρε για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Δωτιέα.
Στο 11’ από μπαλιά του Σπαθή, ο Χατζής έγινε κάτοχος της μπάλας και επιχείρησε το διαγώνιο σουτ, χωρίς να βρει στόχο. Στο 14’ σημειώθηκε η πρώτη καλή επιθετική ενέργεια για τον Δωτιέα όταν ο Ρέψης έκανε το σουτ και ανάγκασε τον Σφυρή να διώξει σε κόρνερ με το πόδι.
Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 20’, όταν ο Τσιαντής με μακρινή μπαλιά έβγαλε τον Μιχολίτση τετ α τετ με τον Γιολδάση. Ο νεαρός επιθετικός του Ρήγα δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, αφού με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0.
Ο Δωτιέας προσπάθησε να απαντήσει αμέσως καθώς στο 22’ ο Ρέψης έκανε ένα ωραίο φαλτσαριστό σουτ και ανάγκασε τον Σφυρή σε θεαματική απόκρουση.
Στο 37’ σημειώθηκε το 2-0. Ο Σπαθής εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και υποχρέωσε τον Γιολδάση σε δύσκολη απόκρουση. Όμως η μπάλα δεν απομακρύνθηκε. Ο Μιχολίτσης, που καιροφυλακτούσε, πήρε το «ριμπάουντ» και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.
Στο 43’ ο Μαλάκος εκτέλεσε απευθείας φάουλ άστοχα, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Τζιόλας έκανε ένα μακρινό σουτ που δεν είχε τύχη, αφού η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.
Στην επανάληψη ο Δωτιέας ήθελε να παίξει επιθετικά και στο 53’ είχε ο Τζιόλας επιχείρησε το συρτό σουτ, που μπλόκαρε ο σωστά τοποθετημένος Σφυρής. Όμως πέντε λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους που απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα.
Ο Τσιαντής τροφοδότησε τον Μπίκα, που ανατράπηκε από τον Ρέντζα λίγο έξω από την περιοχή. Ο παίκτης του Ρήγα ήταν σε προφανή θέση για γκολ, αφού έβγαινε στο τετ α τετ με τον Γιολδάση. Έτσι, ο Αθηναίος διαιτητής κ. Σφακιανάκης δεν είχε άλλη επιλογή από το να βγάλει από την τσέπη την κόκκινη κάρτα και να τη δείξει στον αμυντικό του Δωτιέα.
Από κει και πέρα ο Ρήγας μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ. Στο 60’ ο Χατζής έκανε το δυνατό σουτ που εξουδετέρωσε ο Γιολδάσης, ενώ στο 69’ Ρηγίνος, Μιχολίτσης και Τσιαντής συνδυάστηκαν όμορφα και ο τελευταίος σούταρε για να αποκρούσει ο γκολκήπερ του Δωτιέα. Στη συνέχεια της φάσης ο Μπίκας σκόραρε με κεφαλιά, αλλά «συνελήφθη» σε θέση οφσάιντ και το γκολ σωστά δεν μέτρησε.
Στο 71’ ο Τζιόλας μετά από φάουλ σούταρε άουτ.
Στη συνέχεια ακολούθησαν τρεις καλές φάσεις για τον Ρήγα με πρωταγωνιστή τον Μπίκα. Στο 74’ δέχθηκε την μπάλα από γύρισμα του Μιχολίτση και πλάσαρε άουτ, στο 83’ μπήκε στην περιοχή και απέφυγε έναν αντίπαλο πριν πλασάρει πάλι άουτ, ενώ στο 84’ την ίδια κατάληξη είχε η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά που επιχείρησε.
Πάντως, στο 90’ οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να πετύχουν το γκολ της τιμής, όταν από λάθος στην άμυνα του Ρήγα ο Ρέψης βρέθηκε σε θέση βολής. Ωστόσο, σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σφυρή.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σφακιανάκης, με βοηθούς τους κ. Ταρανά και Αθανασόπουλο. Εκτός της κόκκινης στον Ρέντζα, ο Αθηναίος ρέφερι έδειξε κίτρινη στους Σπαθή, Ποτόμι, Τσιαντή και Γουτούλη του Ρήγα, καθώς και στους Βερβέρη, Τσακάλι, Ρέψη και Μαλάκο του Δωτιέα.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σφυρής, Ποτόμι (63’ Γουτούλης), Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσιος, Σ. Μπακάλης, Χατζής (66’ Ρηγίνος), Μπλέτσας, Τσιαντής, Μπίκας, Μιχολίτσης (81’ Τριχόπουλος).
ΔΩΤΙΕΑΣ: Γιολδάσης, Βερβέρης (61’ Καλόγηρος), Τσακάλι, Αθανασίου, Ρέντζας, Βαΐτσης (79’ Παντελιάδης), Γεωργούλας, Τζιόλας, Μαλάκος (61’ Μπάγκας), Μάντζας, Ρέψης.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ρήγας Φεραίος-Δωτιέας Αγιάς        2-0
Αχιλλέας ΑΜΕΣ-ΑΕ Λεονταρίου     6-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
Αχιλλέας ΑΜΕΣ        7-1     .7
Ρήγας Φεραίος          4-1      .6
Α.Ε. Λεονταρίου        2-8     .3
Δωτιέας          0-3      .1
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (30/5)
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας -Δωτιέας
ΑΕ Λεονταρίου - Ρήγας Φεραίος
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass